Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ سلام:icon_gol: خیلی سخت بود این مملمون [h=1]Silence.[/h]رو برداریم از مدیریت تالار اما باتوجه به فعالیت های زیادی که تازه گیا داره و مشقلات فراوونش تالار معدن رو هوا بود محمدرضا از روز اولی که این تالار بود مدیرش بود همچنین کمک و یار انوشه هم تو تالار گردشگری بود خیلی واسه تالار معدن زحمت کشیده و این تالار 6 دانگ به اسم خودشه یادش به خیر یه مدت تالار معدن مثل توپ صدا کرد با ایده های من و محمدرضا دو یاری که معدن رو بردیم اون بالا بالا ها یه مدت مرخصی گرفته تا به کارای شخصیش بیشتر برسه و از اونجایی که دلش برای تالارش میتپید درخواست استعفاشو چند ماهی بود که داده بود اما دیگه محمدرضا ست نمیشد به سادگی بیخیالش شد خلاصه که قول داده زودتر معدنی که داره میزنه رو به بهره برداری برسونه بیاد پیش ما بهش خسته نباشی زیاد نمیگم چون خیلی باهاش کار دارم تا اون روز براش آرزوی موفقیت میکنیم و بهش میگیم ممل دوست داریم [h=1]Silence. [/h][h=1][/h][h=1][/h] یه رفیق گل یه همکار دوست داشتنی یه مهندس با استعداد نوازندگی یه داداش واقعی میخوامت ممدرضا خسته نباشی مدیر 44 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ به جمع سابقه دار ها خوش اومدی! لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ ممرضا تولدت مبارک شیرینیشو بده لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ خسته نباشی قمارباز دستت دردنکنه لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ تا اون روز براش آرزوی موفقیت میکنیم و بهش میگیم ممل دوست داریم همین ک ایشون گفتن لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ درودعلكم محمدرضا دستت درد نكنه. اميدوارم توي كاراي خودت از هميشه موفقتر باشي و واقعا از كاري كه ميكني و جايي كه هستي راضي و خوشحال باشي. من ميگم برچسبا رو سرچ كنيم زحمت دوستمون هدر نره :دي لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ منم تبریک میگم موفق باشی بازم پیشمون بیا لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ آخــــــــــــــی...واقعا یادت بخیر...نخسته لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ محمدرضا پسر خوبیه واقعا دوسش دارم بچه باحالیه خدا تو هرکاری که میکنه موفقش کنه معدنچی خدا قوت لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ محمدرضا جان هم بهت خسته نباشی میگم و هم برای کارت آرزوی موفقیت می کنم لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ درود..... من هم بهتون خسته نباشید میگم و امیدوارم که اینبار با خاطره ها و دستاوردهایی که از موفقیت هاتون در زندگی واقعی بهشون خواهید رسید ،پیش ما برگردین..... برای شما دوست عزیز موفقیت بی حد و حصر و سلامتی و شادمانی رو آرزومندم..... لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ دوست عزیز خسته نباشین خدا قوت براتون آرزوی موفقیت و سلامتی می کنم لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ خسته نباشد دوست عزیز..............موفقیتتون روز افزون لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده