M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ درود بر کسانی که امروزشان با دیروزشان یکسان نیست و هر لحظه از عمر خود را برای آگاهی دیگران سپری می کنند. دو تن از مدیران فعال تالار مکانیک بنا به مسائل شخصی و تحصیلی بازنشسته شدن . En.Eliii الهام خانم، مدیر روابط عمومی تالار مکانیک soheiiil آقا سهیل ، مدیر تالار ساخت هر دو عزیز در مدت قبول مسئولیت خود، تلاش بسیاری برای بهبود وضعیت تالار مکانیک کشیدن که از زحماتشون قدردانی میکنیم و براشون آرزوی موفقیت در تمام عرصه های زندگی رو داریم... شاد و سربلند بمانید 19 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ منم خسته نباشید میگم به هر دو ایشالا هرجا هستن موفق باشن و کماکان چرخ تالار مکانیکو بچرخونن لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ منم به نوبه خودم به هردو دوست عزیزم خسته نباشید میگم و از زحماتشون تشکر می کنم برای هردوی این عزیزان آرزوی موفقیت و سلامتی دارم لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ خسته نباشید به این دو عزیز این تاپیک به این منزله نیست که این عزیزان دیگه نیستند توی انجمن و تالار، با عناوین دیگه ای در تالار فعالیت خواهند کرد. ولی دوست داشتیم که همچین تاپیکی رو مدیریت سایت میزدند. مانند سایر تغییرات مدیریتی در سایت. بهرحال دستت درد نکنه مریم خانم که قبول زحمت کردی.. این رو هم اضافه کنم که زحماتی که این دوستان در تالار کشیدند رو هیچ رقمه نمیشه جبران کرد. انشاالله که همیشه موفق باشید لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ منم براشون آرزوی موفقیت میکنم. لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ کاش دقیقا دلیل بازنشستگیشون رو میگفتید و و کم پنهان کاری صورت میگرفت خسته نباشید دوستان لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ هم دستون درد کنه بابت زحمت هایی که کشیدین هم خسته نباشید و هم آرزوی موفقیت در مراحل بعدی زندگیتون. لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ ســــــــــــلام........ این تاپیک قرار بود توسط من زده بشه ، اما مریم جان درخواستشو دادن، عزیزم از استارت این تاپیک ممنونم. جا داره از تک تک این دوستان تشکر کنم . هم سهیل وهم الهام از بهترین مدیران تالار مکانیکـــــــ بودند. سهیل از کاربران ومدیران قدیمی انجمن هستند ،هرچند با خسته نباشید نمیشه زحمات این دوستان رو جبران کرد،اما از تمام زحماتی که برای تالار مکانیک کشیدی ممنونم. الهام جان هم در حیطه مدیر روابط عمومی به تالار مکانیک بسیار کمک کردند، اما به دلیل مشغله هایی که داشتند ،درخواست استعفا دادند . خسته نباشی............. امیدوارم مثل قبل در تالار مکانیک شاهد حضورتون باشیم. لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ منم به نوبه خوداز این دو عزیز تشکر و قدر دانی میکنم انشالا همیشه موفق باشن در تمام مراحل زندگیشون لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ ممنون از همه دوستان عزیزم:icon_gol: و تشکر ویژه از مریم مهربون و ستاره گلم...... لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ خسته نباشید به این دو عزیزاین تاپیک به این منزله نیست که این عزیزان دیگه نیستند توی انجمن و تالار، با عناوین دیگه ای در تالار فعالیت خواهند کرد. ولی دوست داشتیم که همچین تاپیکی رو مدیریت سایت میزدند. مانند سایر تغییرات مدیریتی در سایت. بهرحال دستت درد نکنه مریم خانم که قبول زحمت کردی.. این رو هم اضافه کنم که زحماتی که این دوستان در تالار کشیدند رو هیچ رقمه نمیشه جبران کرد. انشاالله که همیشه موفق باشید سپاس مهندس لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده