Yekta.M 15459 ارسال شده در 5 خرداد، 2013 یافتـــــــــم....:hapydancsmil: [h=1]Valentina هست تمام....ببند تاپیکو جایزه رو بده بیات [/h]
*mini* 37778 ارسال شده در 5 خرداد، 2013 ولی جدا.. من هر چی نگاش میکنم فقط صورتِ فافا (...Urbanist...) میاد جلو چشمم....خیلی شبیهشه...دیگه راست و دروغشو پای فافا و صاحبِ عکس
Arpak 8511 ارسال شده در 5 خرداد، 2013 مهشید دختر خاله مونام میتونه باشه بزا ببینم؟ ی تمام رخ باستا دختر خاله اممم بدم نگفتی سپی جان میتونه باشه
Yekta.M 15459 ارسال شده در 5 خرداد، 2013 ینی نی نی هه اینخد شبیه منه ک همه میگن منم؟ ای جان همــــــــــــزادمو پیدا کردم:hapydancsmil:
Sepideh.mt 17530 ارسال شده در 5 خرداد، 2013 یکی از تجربیات من تو تاپیکای تشخیص هویت: حضور چشم گیر و بی سابقه هویت مجهول تو تاپیک تشخیص هویتش بقیه اش با خودتون
bme.masood 5832 ارسال شده در 6 خرداد، 2013 یادش بخیر ، چقدر زهرا رو اذیت میکردم من اینجا ! یادمه هیچوقتم برنده نشدم اخه الان که هیچکس نمیشناسم ! پیر شدم شهدخت !!! مریم (نمیدونم نام کاربریش چی بود اما یه مینا داشت )
*Reyhaneh* 3812 ارسال شده در 6 خرداد، 2013 من هیچ کدوم از بچه های نو اندیشان رو ندیدم. ولی فکر می کنم O-N باشه! حضورش مشکوک بود.
partow 25305 مالک ارسال شده در 6 خرداد، 2013 یکتا زود زود حدس نزن بذا یکم هیجان داشته بشه لو نده بابا ژوون ضمن عرض سلام مخصوص به زهرا خانوم گل و گلاب :wavesmile: زهرا عکس خیلی واضح و ضایع داره میگه من یکتا هستم ، به محض دیدن شناختم چه شیک. بزار عکس دومی رو بزارم ، بعد بگو دقیقاً چی میگه . یکی از تجربیات من تو تاپیکای تشخیص هویت: حضور چشم گیر و بی سابقه هویت مجهول تو تاپیک تشخیص هویتش بقیه اش با خودتون منظورت با کی بود؟ :wht: z.pvبا تشکر از دعوتت زهرا گلی خواهش میشود :hapydancsmil: یادش بخیر ، چقدر زهرا رو اذیت میکردم من اینجا ! یادمه هیچوقتم برنده نشدم اخه الان که هیچکس نمیشناسم ! پیر شدم شهدخت !!! مریم (نمیدونم نام کاربریش چی بود اما یه مینا داشت ) بله . یادمه هر دفعه 600 نفر لیست میکردی . جداً برنده نشدی؟ مریم که نام کاربریش مینا داشت ؟:w127: من هیچ کدوم از بچه های نو اندیشان رو ندیدم.ولی فکر می کنم O-N باشه! حضورش مشکوک بود. اشکال نداره . کم کم آشنا میشی . از راهنمایی ها استفاده کن
*mini* 37778 ارسال شده در 6 خرداد، 2013 یادش بخیر ، چقدر زهرا رو اذیت میکردم من اینجا ! یادمه هیچوقتم برنده نشدم اخه الان که هیچکس نمیشناسم ! پیر شدم شهدخت !!! مریم (نمیدونم نام کاربریش چی بود اما یه مینا داشت ) همچین کاربری نداریماااا شاید منم
Yekta.M 15459 ارسال شده در 6 خرداد، 2013 یکی از تجربیات من تو تاپیکای تشخیص هویت: حضور چشم گیر و بی سابقه هویت مجهول تو تاپیک تشخیص هویتش بقیه اش با خودتون ایول سپیده ب نکته خوبی اشاره کردی اصن ذهنم شکوفا شد الان فهمیدم کیه ... زهرا پرتویی نژاد هست از همون ابتدا حضور چشمگیری داشته اصن
ارسال های توصیه شده