reza_12345 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ من فایلشو گرفتم، این اموزش 267 صفحه اس که از محدوده کاری ما خارجه یعنی نمیشه کاری کرد؟ 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ یعنی نمیشه کاری کرد؟ دوست عزیز منظورت از ترجمه این کتاب یعنی ترجمه کل کتاب ؟ خب همونطور که مسئول محترم ترجمه گفتن، این حجم سفارشات خارج از محدوده وظایف گروه ترجمه هستش. مگر در شرایط خاص ! اگر سوال خاصی در این مورد دارید میتونید به صورت خصوصی از بنده یا مسئول کارگروه در میون بزارید موفق باشید 2 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۲ با سلام درخواست ترجمه این مقاله را در اسرع وقت دارم. با تشکر سلام دوست عزیز ترجمه رو نهایتا تا کی میخواید ؟ 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۲ با سلام درخواست ترجمه این مقاله را در اسرع وقت دارم. با تشکر سلام دوست عزیز ترجمه مقالتون پیوست شده موفق باشید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
elham sh85 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ با سلام ممنون می شم اگه این مقاله رو برام ترجمه کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۲ دوستان عزیز قوانین جدیدی برای درخواست ترجمه مقالات در نظر گرفته شده، متشکر میشیم قبل از دادن درخواست اونها رو مطالعه کنین http://www.noandishaan.com/forums/thread115703.html 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ با سلامممنون می شم اگه این مقاله رو برام ترجمه کنید بفرمایید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ سلام ..خسته نباشید ..مقاله کم حجمیه متنش 2صفحه بیشتر نیست ..ممنون سلام شادی خانوم بفرمایید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
elham sh85 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ با سلام در خواست ترجمه این مقاله رو دارم. ممنون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۲ با سلام در خواست ترجمه این مقاله رو دارم. ممنون لطفا قوانین جدید رو مطالعه کنین http://www.noandishaan.com/forums/thread115703.html 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ با سلام در خواست ترجمه این مقاله رو دارم. ممنون دوست عزیز لطفا از این به بعد به قوانین احترام بگذارید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
hasti62 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ ممنون میشم اگه این مقاله رو برام ترجمه کنید:) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ ممنون میشم اگه این مقاله رو برام ترجمه کنید:) دوست عزیز لطفا قوانین رو مطالعه کنید ترجمه رایگان مقالات تخصصی 3 لینک به دیدگاه
hasti62 20 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ سلام . چطور میتونم ۲۰ تا پست تخصصی داشته باشم؟ کجا پست بذارم؟میشه بیشتر توضیح بدید؟ 3 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ سلام . چطور میتونم ۲۰ تا پست تخصصی داشته باشم؟ کجا پست بذارم؟میشه بیشتر توضیح بدید؟ اگه دقت کنید سمت راست تصویر مشخصاتتون نوشته شده. یه قسمتی هست به اسم نوشته ها که تعداد پست های شما رو مشخص میکنه. هر بار که یک پست ارسال کنید یک عدد اضافه میشه. میتونید برید به تالار تخصصی خودتون که برق هستش و مطالب تخصصی مربوط به برق رو اونجا قرار بدید و تاپیک های مرتبط با برق ایجاد کنید. در ضمن سقف تعداد کلمات ترجمه برای هر کاربر 2500 کلمه در ماه هستش که مقاله شما متاسفانه 3600 کلمه هستش. به همین خاطر مقالتون با این شرایط ترجمه نمیشه. امیدوارم ما رو ببخشید 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ سلام دوستان برای یه ارائه یکی دو تا مقاله قدرتی ترجمه شده میخواستم کسی تو ارشیو خودش داره:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ سلام ... فوریه دوستان اگه امکان داره کمک کنید ..ممنون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
s.mostafa.s 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ سلام ممنون می شم لین مقاله زود ترجمه بشود برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ سلام ... فوریه دوستان اگه امکان داره کمک کنید ..ممنون سلام ممنون می شم لین مقاله زود ترجمه بشود فرم درخواست ترجمه مقالات 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده