reza_12345 402 ارسال شده در 28 مرداد 1392 من فایلشو گرفتم، این اموزش 267 صفحه اس که از محدوده کاری ما خارجه یعنی نمیشه کاری کرد؟ 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Abbas.H 15,120 ارسال شده در 28 مرداد 1392 یعنی نمیشه کاری کرد؟ دوست عزیز منظورت از ترجمه این کتاب یعنی ترجمه کل کتاب ؟ خب همونطور که مسئول محترم ترجمه گفتن، این حجم سفارشات خارج از محدوده وظایف گروه ترجمه هستش. مگر در شرایط خاص ! اگر سوال خاصی در این مورد دارید میتونید به صورت خصوصی از بنده یا مسئول کارگروه در میون بزارید موفق باشید 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Abbas.H 15,120 ارسال شده در 28 مرداد 1392 با سلام درخواست ترجمه این مقاله را در اسرع وقت دارم. با تشکر سلام دوست عزیز ترجمه رو نهایتا تا کی میخواید ؟ 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Abbas.H 15,120 ارسال شده در 29 مرداد 1392 با سلام درخواست ترجمه این مقاله را در اسرع وقت دارم. با تشکر سلام دوست عزیز ترجمه مقالتون پیوست شده موفق باشید طراحی فیلتر باند فوق پهن .docx 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
elham sh85 51 ارسال شده در 29 مرداد 1392 با سلام ممنون می شم اگه این مقاله رو برام ترجمه کنید Waveguide2.pdf 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
faezeh mzk 19,231 ارسال شده در 30 مرداد 1392 دوستان عزیز قوانین جدیدی برای درخواست ترجمه مقالات در نظر گرفته شده، متشکر میشیم قبل از دادن درخواست اونها رو مطالعه کنین http://www.noandishaan.com/forums/thread115703.html 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Abbas.H 15,120 ارسال شده در 1 شهریور 1392 با سلامممنون می شم اگه این مقاله رو برام ترجمه کنید بفرمایید موج بر.docx 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Abbas.H 15,120 ارسال شده در 1 شهریور 1392 سلام ..خسته نباشید ..مقاله کم حجمیه متنش 2صفحه بیشتر نیست ..ممنون سلام شادی خانوم بفرمایید Silicon Resonant Cavity Enhanced Schottky Photodetector at 1.docx 5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
elham sh85 51 ارسال شده در 2 شهریور 1392 با سلام در خواست ترجمه این مقاله رو دارم. ممنون Waveguide1.pdf 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
faezeh mzk 19,231 ارسال شده در 2 شهریور 1392 با سلام در خواست ترجمه این مقاله رو دارم. ممنون لطفا قوانین جدید رو مطالعه کنین http://www.noandishaan.com/forums/thread115703.html 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Abbas.H 15,120 ارسال شده در 4 شهریور 1392 با سلام در خواست ترجمه این مقاله رو دارم. ممنون دوست عزیز لطفا از این به بعد به قوانین احترام بگذارید Waveguide1.docx 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
hasti62 20 ارسال شده در 4 شهریور 1392 ممنون میشم اگه این مقاله رو برام ترجمه کنید:) IEEE_01575656.pdf 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Abbas.H 15,120 ارسال شده در 4 شهریور 1392 ممنون میشم اگه این مقاله رو برام ترجمه کنید:) دوست عزیز لطفا قوانین رو مطالعه کنید ترجمه رایگان مقالات تخصصی 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
hasti62 20 ارسال شده در 4 شهریور 1392 سلام . چطور میتونم ۲۰ تا پست تخصصی داشته باشم؟ کجا پست بذارم؟میشه بیشتر توضیح بدید؟ 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Abbas.H 15,120 ارسال شده در 4 شهریور 1392 سلام . چطور میتونم ۲۰ تا پست تخصصی داشته باشم؟ کجا پست بذارم؟میشه بیشتر توضیح بدید؟ اگه دقت کنید سمت راست تصویر مشخصاتتون نوشته شده. یه قسمتی هست به اسم نوشته ها که تعداد پست های شما رو مشخص میکنه. هر بار که یک پست ارسال کنید یک عدد اضافه میشه. میتونید برید به تالار تخصصی خودتون که برق هستش و مطالب تخصصی مربوط به برق رو اونجا قرار بدید و تاپیک های مرتبط با برق ایجاد کنید. در ضمن سقف تعداد کلمات ترجمه برای هر کاربر 2500 کلمه در ماه هستش که مقاله شما متاسفانه 3600 کلمه هستش. به همین خاطر مقالتون با این شرایط ترجمه نمیشه. امیدوارم ما رو ببخشید 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
pesare irani 41,805 ارسال شده در 6 شهریور 1392 سلام دوستان برای یه ارائه یکی دو تا مقاله قدرتی ترجمه شده میخواستم کسی تو ارشیو خودش داره:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
Sh.92 3,961 ارسال شده در 17 شهریور 1392 سلام ... فوریه دوستان اگه امکان داره کمک کنید ..ممنون Silicon photonic resonator-enhanced defectmediated.pdf 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
s.mostafa.s 11 ارسال شده در 17 شهریور 1392 سلام ممنون می شم لین مقاله زود ترجمه بشود s.mostafa.s.rar s.mostafa.s1.rar s.mostafa.s3.rar s.mostafa.s2.rar 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
faezeh mzk 19,231 ارسال شده در 18 شهریور 1392 سلام ... فوریه دوستان اگه امکان داره کمک کنید ..ممنون سلام ممنون می شم لین مقاله زود ترجمه بشود فرم درخواست ترجمه مقالات 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال