Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستان موضوع ترجمه مقاله را شما تعیین کنید! در این تاپیک فقط پیشنهاداتتون رو برای ترجمه های گروهی تیم ترجمه مطرح کنین و درخواستهای مورد نیاز خودتون را با تکمیل فرم برای ما ارسال کنین فرم درخواست ترجمه مقالات برای ارسال مقالات پیشنهادیتون میتونین از این تاپیک کمک بگیرید آموزش نحوه ارسال مقالات درخواستی تالار ترجمه 9 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۱ من چندتا مقاله در مورد DEA اننتخاب کردم، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای سال 2012، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای سال 2012 Personnel selection using analytic network process and fuzzy data envelopment analysis approaches برای سال 2010 This paper develops a decision support tool using an integrated analytic network process (ANP) and fuzzy data envelopment analysis (DEA) approach to effectively deal with the personnel selection problem drawn from an electric and machinery company in Taiwan. The current personnel selection procedure is a separate two-stage method. The administration practice shows that the separation between stages 1 and 2 reduces the administration quality and may incur both the top manager’s displeasure and the decision-makers’ depression. An illustrative example by a simulated application demonstrates the implementation of the proposed approach. This example demonstrates how this approach can avoid the main drawback of the current method, and more importantly, can deal with the personnel selection problem more convincingly and persuasively. This study supports the applications of ANP and fuzzy DEA as decision support tools in personnel selection و A Mathematical Approach to Solve Data Envelopment Analysis Models when Data are LR Fuzzy Numbers برای سال 2009 Abstract data envelopment analysis is a linear programming methodologie that has been widely used to evaluate the performance of a set of decision-making units. It requires crisp input and output data. However, in reality input and output cannot be measured in a precise manner. We develop DEA models using imprecise data represented by LR fuzzy numbers with different shapes. The resulting FDEA models take the form of fuzzy linear programming and can be solved by the use of some approaches to rank fuzzy numbers. As an alternative, we introduce an approach based on the ordering relations between LR-fuzzy numbers. The approach transforms FDEA models into crisp linear programming problems. We used a numerical example to illustrate the approach and compare the results with other approaches. چکیده هر کدام را بخوانید و یکی را انتخاب کنید 7 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ سلام علی آقا تشکر از زحماتتون ولی دوتا مورد اول اینکه مقاله کم صفحه هست ولی باتوجه به ریز بودن فونت و دوقسمت بودن هرصفحه ترجمه حداقل حدود 16صفحه میشه اگر بیشترنشه مورد دوم اینکه ای کاش مقاله ات جدیدتربود این مقاله 2010هست اگر مقاله ای بین 2011تا2013بود خیلی بهتربودو اقبال عمومی برای چاپش خیلی بهتربود البته این نظرمنه 4 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ ممنون از نظرات خوبت توی سایتایی که گشتم کم صفحه پیدا نکردم، درسته بیشتر از 16 صفحه میشه، به همین دلیل ترجمه رو بین همه ی بچه هایی که ثبت نام کردن تقسیم کردم موضوعش برام جالب بود به همین دلیل انتخابش کردم که دو روش anp وdea فازی را با هم بکار برده ولی چشم حتما از 2011 به بعد سرچ میکنم 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ ممنون از نظرات خوبتتوی سایتایی که گشتم کم صفحه پیدا نکردم، درسته بیشتر از 16 صفحه میشه، به همین دلیل ترجمه رو بین همه ی بچه هایی که ثبت نام کردن تقسیم کردم موضوعش برام جالب بود به همین دلیل انتخابش کردم که دو روش anp وdea فازی را با هم بکار برده ولی چشم حتما از 2011 به بعد سرچ میکنم موضوعش خوبه ولی ماینو بخواهیم بعدا چاپ کنیم همین الآن 3سال ازش گذشته و بیشتراز 2سال عمر نداره و نو نیست ضمن اینکه بیشتراز 16صفحه هم دیگه نمیشه واقعا چاپش کرد مجلات زیربار نمی روند همین الآن که شروع نشده اگر بررسی کنیم بهتراز وقتی که ترجمه ها کامل شده بعد بیاییم منت مجلات را بکشیم 5 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ حق با شماست اما الان من چهارتا مقاله گذاشتم ولی جز شما هیچکس نظری نداده خب منم اونو انتخاب کردم هدف این تاپیک هم همینه که بچه ها نظراتشون را بگن و موضوع انتخاب کنن اما... 5 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ البته فکر کنم بشه روی این موضوعات بعد از ترجمه کار کرد و به ی کنفرانسی همایشی چیزی فرستاد، نمیشه؟ 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ حق با شماست اما الان من چهارتا مقاله گذاشتم ولی جز شما هیچکس نظری نداده خب منم اونو انتخاب کردم هدف این تاپیک هم همینه که بچه ها نظراتشون را بگن و موضوع انتخاب کنن اما... شمادوتا مطلب گذاشته بودید که چکیده ها بود ولی من دیدم هردو مقاله از سایت ساینس دایرکته و فکر کردم چون اینطوره شما دیگه سراغشون نمیری ولی بازعلی آقا تلاش کن اگر بتونی یه مطلب جدیدتر پیداکنی 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ البته فکر کنم بشه روی این موضوعات بعد از ترجمه کار کرد و به ی کنفرانسی همایشی چیزی فرستاد، نمیشه؟ تعداد صفحاتش سربه فلک میزنه و تازه ترجمه هست تالیفی که نیست سمینار فکر نکنم اصلا مقاله ترجمه قبول کنه 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ به نظرم برو یه سرچ دقیق بکن مقاله جدیدتری پیدا کنیم تو سایتهای مختلف برو آکسفورد اسپرینگر ساینس دایرکت ببینیم اگر مطلب بهتری و کم صفحه تری پیدا کنیم اینو کنار میذاریم مقالات ترجمه ای رافقط میشه چاپ کرد یعنی توسمینارها پذیرش نمیشه چون شما نویسنده نیستی شما مترجمی و ارزشی نداره 5 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ آکسفورد و اسپرینگر رو رفتم از دانشگاه ولی اونجا هم همشون بالای 8 صفحه بودن بازم میگردم ،اگه چیزی بود همینجا آپ میکنم 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ من فکر میکنم این مقاله که انتخاب شده رو میتونیم ترجمه کنیم مقاله بعدی میتونیم مقاله های جدیدتر رو انتخاب کنیم.... 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ من فکر میکنم این مقاله که انتخاب شده رو میتونیم ترجمه کنیم مقاله بعدی میتونیم مقاله های جدیدتر رو انتخاب کنیم.... هرطور صلاح میدونید ولی یه چیزی باشه که بعدترجمه بشه یه جا چاپ کنیم حداقل یه امتیازی بتونیم توی رزومه بچه ها بذاریم همین طوری ترجمه که همیشه همه چی را میشه ترجمه کرد ولی اگر یه مطلب خوب و نقلی باشه میشه ترجمه را باذکر گروه ترجمه توی یه مجله معتبرچاپ کرد 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ علی آقا میتونین یه جستجوی دیگه بکنید ببینید میتونید مقاله ی جدیدتری رو برای ترجمه پیدا کنید؟ 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ هان راستی داشت یادم رفت امشب یاد این موضوع افتادم که شما چی میتونی سرچ کنی آقا اگر با deaبه نتیجه نمی رسی موضوع ترکیبی سرچ کن توی ادونس سرچ برو یه جا نوشته همه این کلمات باشه اونجا هم deaهم agileهم هر موضوع دیگه ای که به ذهنت میرسه بزن ببین چی بهت میگه اگر اصلا دوست داشتی چابکی جدیده و فکر کنم مقاله جمع و جورتوحوزه اش بشه پیداکردو جدیدهم هست من خودم توحوزه deaپایان نامه دارم کار میکنم باچند کلیدواژه سرچ کردم بهتر به نتیجه رسیدم راستی بین کلیدواژه ها دکمه ( و) را بزن بینش یه ویرگول میذاره این قاعده شه اگر سوال دیگه ای بود درخدمتم 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ من اصراری به نشستن حرف خودم به کرسی و وادارکردن کسی به قبولش نیستم اگرهم حرفی میزنم فقط نظرمیدم هیچ قصدوغرضی هم ندارم بازهم تصمیم بادوستان هست اگر دوست دارند باهمین مقاله ادامه داده بشه دیگه بحثی درش نیست ودیگه هم تواین تاپیک پست نمیذارم چون یه وقت تاپیک بیراهه نره علی جان اگر یه وقت سوال یاموردی بود خصوصی بگو راهنماییت میکنم مثل شیر 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ من با نظر حمید موافقم هدف چاپ مقالاته و این که مقالات هرچی به روزتر بهتر 5 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ بازم میگردم ،اگه چیزی بود همینجا آپ میکنم اون تاپیک هم من نمیتونم حذفش کنم،مسئولین خواهشا این تاپیک رو حدف کنن 5 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۱ بچه ها من مقاله ای که تعداد صفحاتش زیر 8 صفحه (دو ستونه) باشه پیدا نکردم خواستم چندتا مطلب کوتاه بزارم که به صورت گروهای دو-سه نفری ترجمه کنیم که مطلبی با منبع خوب پیدا نکردم اگر کسی مطلبی مقاله ای .... داره همینجا آپ کنه!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده