*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ هورااااااااااا اهـــــــــــــــــــواز آفرین مینااااااایی تو نماینده شهر قشنگ مون اهواز باش هورااااااااااااااااااااااااااااااا عزییییییززززززم.....تا تو هستی من چیکارمممممممممممممم 9 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ خب شهر من که نیاز به تبلیغ نداره خود به خود شلوغ میشه ولی من میگم که نیاین خبری نیس بخدا هیچ خبری غیر از شلوغی بشینین خونه هاتون از تعطیلات لذت ببرید بی ذوق:icon_razz: نبینم بیای این طرفا هاااااا:vahidrk: 7 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ هانی به عنوان اولین شهر،که گروه خودمون رو معرفی میکنیم..یک امتیاز باید بدی بهمون شهر ارومیه سرگروه: hossein_ebrahimi(حسین) اعضای گروه: hossein_ebrahimi(حسین) El Roman(حامد) blue berry(سارا) elahe.elahe2(الهه) از دوستان همشهری(ارومیه)که من افتخار اشنایی باهاشون رو نداشتم،در صورتی که علاقه مند به شرکت در مسابقه و همکاری هستن تو پیامی به من اعلام کنن ،تا اسمشون به لیست اعضای گروه اضافه شه 15 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ اهوازیا کجـــــــــــــــــان ؟ واااااااااااااای عشقم اهوازیه؟!:hapydancsmil::hapydancsmil:جنوبی زیاد داریمااااااااا شیراااااااااااز :hapydancsmil:بهار مخصوصا اردیبهشت خیلی خوشگل میشه خیلیییییییی خوب زودی گروهتو تشکیل بده نگین جان:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ هانی به عنوان اولین شهر،که گروه خودمون رو معرفی میکنیم..یک امتیاز باید بدی بهمون شهر ارومیه سرگروه: hossein_ebrahimi(حسین) اعضای گروه: hossein_ebrahimi(حسین) El Roman(حامد) blue berry(سارا) elahe.elahe2(الهه) از دوستان همشهری(ارومیه)که من افتخار اشنایی باهاشون رو نداشتم،در صورتی که علاقه مند به شرکت در مسابقه و همکاری هستن تو پیامی به من اعلام کنن ،تا اسمشون به لیست اعضای گروه اضافه شه مرسی :hapydancsmil::hapydancsmil: به عنوان اولین گروه ثبت شد 10 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ واااااااااااااای عشقم اهوازیه؟!:hapydancsmil::hapydancsmil:جنوبی زیاد داریمااااااااا آرهههههههههههههه داریم اما هیچکدوم نیستن:icon_razz: حالا اگه نیومدن منو فاطیما هستیم:gnugghender: هانیه جنوبیه آیا؟ 7 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ آرههههههههههههههداریم اما هیچکدوم نیستن:icon_razz: حالا اگه نیومدن منو فاطیما هستیم:gnugghender: هانیه جنوبیه آیا؟ ببینم چیکار میکنی آهنم که باشه نه من کرمانشاه پس این هم شهریای من کجان؟! 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ ببینم چیکار میکنی آهنم که باشهنه من کرمانشاه پس این هم شهریای من کجان؟! آهن؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ آهن؟؟؟ :icon_pf (34):آهنگ 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۱ :icon_pf (34):آهنگ آهاااااااااااا...ببببببببددددد پاییمماااااااا 5 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ سفیر تهراااااااان بچه های تهرانی بدوین بیاین 6 لینک به دیدگاه
ساقی 100 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ مشکل اینجاست که اغلب شهرمون نیستم و تو مسافرتم ! 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ منم که شیرازی هستم و قدیمها شدیدا میدونند.. تا حالا چندتا شیراز شدید؟ ولی اصلا چکاریه عید پامیشید میکوبید میاید شیراز 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ به قول شاعر میگه : شیراز ما شهر گل و بلبله مهد گل نسترن و سنبله ولی خدائیش اردیبهشت شیراز دنیا دارد تماشا و بهشت میشه نه فروردین حالا از ما گفتن بود 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ مشکل اینجاست که اغلب شهرمون نیستم و تو مسافرتم ! سخت نگیر دوستم، گروهیه دیگه، هدف اینه دور همی یه کار گروهی انجام بدیم منم که شیرازی هستم و قدیمها شدیدا میدونند.. تا حالا چندتا شیراز شدید؟ ولی اصلا چکاریه عید پامیشید میکوبید میاید شیراز 2تااااااااا:hapydancsmil: بازم هستن، بنگارم اسمتونو؟؟ 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ بنگار تا بازم بیشتر بشیم 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ بنگار تا بازم بیشتر بشیم سرگروه؟؟ 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ سرگروه؟؟ هرجور صلاح میدونی فوقش بعدش عوض میشه سرگروه فعلا علی الحساب 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۱ اهواز رو هم بنگار شاید بیشتر شدیم اهـــــواز *Cloudy sky*:w31: *mini* چون دو نفرم بیشتر نیستیم جفتمون نماینده میشیم 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده