*mini* 37778 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 هورااااااااااا اهـــــــــــــــــــواز آفرین مینااااااایی تو نماینده شهر قشنگ مون اهواز باش هورااااااااااااااااااااااااااااااا عزییییییززززززم.....تا تو هستی من چیکارمممممممممممممم 9
3Tilla 3844 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 خب شهر من که نیاز به تبلیغ نداره خود به خود شلوغ میشه ولی من میگم که نیاین خبری نیس بخدا هیچ خبری غیر از شلوغی بشینین خونه هاتون از تعطیلات لذت ببرید بی ذوق:icon_razz: نبینم بیای این طرفا هاااااا:vahidrk: 7
soil eng 17164 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 هانی به عنوان اولین شهر،که گروه خودمون رو معرفی میکنیم..یک امتیاز باید بدی بهمون شهر ارومیه سرگروه: hossein_ebrahimi(حسین) اعضای گروه: hossein_ebrahimi(حسین) El Roman(حامد) blue berry(سارا) elahe.elahe2(الهه) از دوستان همشهری(ارومیه)که من افتخار اشنایی باهاشون رو نداشتم،در صورتی که علاقه مند به شرکت در مسابقه و همکاری هستن تو پیامی به من اعلام کنن ،تا اسمشون به لیست اعضای گروه اضافه شه 15
not found 16275 مالک ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 اهوازیا کجـــــــــــــــــان ؟ واااااااااااااای عشقم اهوازیه؟!:hapydancsmil::hapydancsmil:جنوبی زیاد داریمااااااااا شیراااااااااااز :hapydancsmil:بهار مخصوصا اردیبهشت خیلی خوشگل میشه خیلیییییییی خوب زودی گروهتو تشکیل بده نگین جان:hapydancsmil: 9
not found 16275 مالک ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 هانی به عنوان اولین شهر،که گروه خودمون رو معرفی میکنیم..یک امتیاز باید بدی بهمون شهر ارومیه سرگروه: hossein_ebrahimi(حسین) اعضای گروه: hossein_ebrahimi(حسین) El Roman(حامد) blue berry(سارا) elahe.elahe2(الهه) از دوستان همشهری(ارومیه)که من افتخار اشنایی باهاشون رو نداشتم،در صورتی که علاقه مند به شرکت در مسابقه و همکاری هستن تو پیامی به من اعلام کنن ،تا اسمشون به لیست اعضای گروه اضافه شه مرسی :hapydancsmil::hapydancsmil: به عنوان اولین گروه ثبت شد 10
*mini* 37778 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 واااااااااااااای عشقم اهوازیه؟!:hapydancsmil::hapydancsmil:جنوبی زیاد داریمااااااااا آرهههههههههههههه داریم اما هیچکدوم نیستن:icon_razz: حالا اگه نیومدن منو فاطیما هستیم:gnugghender: هانیه جنوبیه آیا؟ 7
not found 16275 مالک ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 آرههههههههههههههداریم اما هیچکدوم نیستن:icon_razz: حالا اگه نیومدن منو فاطیما هستیم:gnugghender: هانیه جنوبیه آیا؟ ببینم چیکار میکنی آهنم که باشه نه من کرمانشاه پس این هم شهریای من کجان؟! 7
*mini* 37778 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 ببینم چیکار میکنی آهنم که باشهنه من کرمانشاه پس این هم شهریای من کجان؟! آهن؟؟؟ 6
*mini* 37778 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2013 :icon_pf (34):آهنگ آهاااااااااااا...ببببببببددددد پاییمماااااااا 5
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2013 منم که شیرازی هستم و قدیمها شدیدا میدونند.. تا حالا چندتا شیراز شدید؟ ولی اصلا چکاریه عید پامیشید میکوبید میاید شیراز 6
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2013 به قول شاعر میگه : شیراز ما شهر گل و بلبله مهد گل نسترن و سنبله ولی خدائیش اردیبهشت شیراز دنیا دارد تماشا و بهشت میشه نه فروردین حالا از ما گفتن بود 6
not found 16275 مالک ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2013 مشکل اینجاست که اغلب شهرمون نیستم و تو مسافرتم ! سخت نگیر دوستم، گروهیه دیگه، هدف اینه دور همی یه کار گروهی انجام بدیم منم که شیرازی هستم و قدیمها شدیدا میدونند.. تا حالا چندتا شیراز شدید؟ ولی اصلا چکاریه عید پامیشید میکوبید میاید شیراز 2تااااااااا:hapydancsmil: بازم هستن، بنگارم اسمتونو؟؟ 5
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2013 سرگروه؟؟ هرجور صلاح میدونی فوقش بعدش عوض میشه سرگروه فعلا علی الحساب 3
*mini* 37778 ارسال شده در 27 اردیبهشت، 2013 اهواز رو هم بنگار شاید بیشتر شدیم اهـــــواز *Cloudy sky*:w31: *mini* چون دو نفرم بیشتر نیستیم جفتمون نماینده میشیم 8
ارسال های توصیه شده