رفتن به مطلب

آکادمی گوگوش و "بازجویان" پنهان.

danielo

ارسال های توصیه شده

آکادمی گوگوش و "بازجویان" پنهان.

جمعه شب گذشته، در برنامه ی" آکادمی

موسیقی گوگوش" ، شوک بزرگی به خیلی ها

که پیگیر این برنامه هستند وارد شد. هنرجویی

که خیلی ها گمان می کردند حذف خواهد شد،

باقی ماند و در کمال تعجب، هنرجوی دیگری که

حداقل انتظار نمی رفت در این قسمت از برنامه

حذف شود، حذف شد و ناچار شد "آکادمی" را

ترک کند. بزرگی این شوک و ابعاد بازتاب های

مستقیم و غیر مستقیم آن به حدی بود که،

خیلی ها متوجه شوک بزرگ و شاید بسیار

دردناکتری که در برنامه ی "پشت صحنه ی

آکادمی" به معرض نمایش گذاشته شد، نشدند.

لحظه ی تلخ و بسیار دردناکی که در آن لحظه،

هنرجوی بی نوا و بی گناهی ، ناچار شد در برابر

دوربین ، دستمال بیرون بیاورد، آنرا چند بار به

صورت و چشمها و لبهایش بکشد و رو به دوربین

نشان دهد، تا به جماعتی که نمی شناسد و

نمیشناسندش ثابت کند که آرایش نمی کند. دریغ

و درد که شاید بسیاری از مخاطبان این برنامه،

در آن لحظه متوجه نشدند که آن "تجاوز گروهی"

که کمپینش برای این هنرجوی عزیز به راه افتاده

بود، واقعا صورت گرفته. تجاوزی در ابعادی به بزرگی

میلیونها نفر بیننده ای که شاهد این صحنه بودند.

تجاوز به حریم خصوصی، به حق انتخاب، به آزادی

فردی، به حرمت نفس و به قلب و روح یک انسان که

ناچار است برای ارضای عقده ی کنجکاوی هم زبانانش،

و برای اینکه بتواند ادامه بدهد و شاید، شاید کمتر" آزار "

ببیند، رنگ های نداشته اش را از چهره پاک کند! شاید

در تمام سالیان گذشته، تماشای خواهران و برادرانمان،

دختران و پسرانمان و جوانانی که به جرم "مدل مو" ،

"مدل ابرو" ،" کمی کوتاه و بلند شدن لباس"، "کمی

کوتاه و بلند شدن پاشنه کفش" و یا "اندکی آرایش

بر چهره"، با تحقیر و ضرب و شتم وارد ماشینهای

"گشت ارشاد" می شوند برای ما بسیار عادی شده

باشد. شاید دیدن دختر یا پسر گریانی که "مجبور"

شده تا تعهد بدهد و امضا کند و قسم بخورد که از این

پس نه براساس مهم ترین حقوق فردی و انسانی،

نه بر اساس حق انتخاب، نه براساس محترم شمردن

حریم و حرمت شخصی و آزادی افکار و اندیشه، که

بر اساس پسند و اراده و سنتِ تحمیل شده توسط

بالا سریهایش لباس بپوشد و موهایشان را شانه کند

( یا نکند) برای ما منظره ای بسیار عادی و بی اهمیت

شده باشد. اما شاید هم، و به نظر می رسد که "قطعا"!

این بازجویی شدن های مکرر و روزمره، این قضاوت

شدنهای بی ریشه، این پرسشهای محکوم کننده ای

که توسط گشتهای ارشاد، از ظاهر و پوشش گرفته تا

هویت و شخصیت ما را کاوش می کند، به مرور و طی

بیش از 30 سال، همه ی ما را تبدیل به "بازجو" های

پنهان و بی رحمی کرده، که در همه حال کمین گرفته ایم

تا به تلافی آنچه که بر ما می رود، دیگران را مورد

"بازجویی"، قضاوت، آزار کلامی، و تجاوز روحی قرار

دهیم و کار را به جایی برسانیم که جوانی را مجبور

کنیم تا برای کم کردن از حجم پلید تجاوز ما به حریم

شخصی و اراده و خواست و زندگی شخصیش، دستمال

سفید به دست بگیرد و به چهره بمالد و آنرا همچنان

"سفید" به میلیونها "بازجوی" بالفطره اش نشان بدهد

تا ثابت کند که رو سفید است! به هر حال طلبِ "دستمال"

کردن هم گویا، بخشی از فرهنگ و پیشینه ایست که در

خون و رگ ما جاری شده و ماندگار است. خواه دستمالی

باشد سفید، برای نشان دادن پاک بودن چهره ، و یا

دستمالی باشد که در شب زفاف، "بکارت" را فریاد

می زند.

فقط ای کاش که گاهی به ما ، به ما "بازجویان" پنهان،

دستمالی هم میدادند تا بلکه بتوانیم اگر ته مانده شرم

و خجالتی از آنچه که با دیگران می کنیم در وجودمان

باقی مانده، عرق این شرم خجالت را از پیشانی پاک

کنیم و به روحمان، رخصت "آدم" بودن بدهیم.

• Like 17
لینک به دیدگاه

خب کار جالبی نیست. من خودم خوشم نمیاد از این پسر ولی خب باید بتونه مثل بقیه زندگیشو بکنه. من از قضیه این کمپین خبر ندارم ولی اگر کارشون فقط اعتراض و انتقاد باشه من مشکلی درش نمیبینم ولی اگر بحث توهین باشه خب درست نیست.

اما میشه این قضیه رو اینجوری بررسی کرد که اون برای بردن تو این مسابقه به رای مردم نیاز داره، باید بتونه همین جماعت بازجویی که گفته شده رو راضی کنه. واسه همینم داره خود واقعیشو سانسور میکنه. من ازش خوشم نمیاد اما اون برای بدست آوردن رای من باید طبق خواسته من رفتار کنه پس اون کارو کرده که منو متقاعد کنه. از این دید هم به اون کار نگاه کنیم.

• Like 5
لینک به دیدگاه
خب کار جالبی نیست. من خودم خوشم نمیاد از این پسر ولی خب باید بتونه مثل بقیه زندگیشو بکنه. من از قضیه این کمپین خبر ندارم ولی اگر کارشون فقط اعتراض و انتقاد باشه من مشکلی درش نمیبینم ولی اگر بحث توهین باشه خب درست نیست.

اما میشه این قضیه رو اینجوری بررسی کرد که اون برای بردن تو این مسابقه به رای مردم نیاز داره، باید بتونه همین جماعت بازجویی که گفته شده رو راضی کنه. واسه همینم داره خود واقعیشو سانسور میکنه. من ازش خوشم نمیاد اما اون برای بدست آوردن رای من باید طبق خواسته من رفتار کنه پس اون کارو کرده که منو متقاعد کنه. از این دید هم به اون کار نگاه کنیم.

دوست عزیز فکر کنم اشتباه برداشت کردی.

اون شخص با دستمال جلوی دوربین صورتش را با دستماک پاک می کرد که ثابت کنه ارایش نکرده

• Like 3
لینک به دیدگاه

جامعه ظاهرا خیلی مترقی شده .به اطلاعات ازاد دسترسی داره .دختر پسرا رابطشون خیلی سریع تر شکل می گیره یا همه دموکراسی می خوان تحصیلات بالایی دارن و .......

اما در باطن جامعه بشدت سنتی باقی مونده و عقب افتاده .تنها چیزی که از غرب جذب کرده همین الگوی ظاهری هست و از لحاظ فکری همون الگوی سابق خودش رو داره.

بشدت خود رای و خود مداریم ما .نمونش رو داریم تو اکادمی به راحتی مشاهده می کنید .

شما برید تو پیج امیر بهمن تو fb ببینید مردم پیشرفته ما چطوری دارن انواع و اقسام فحش و فحش های نژادی رو دارن به این بیچاره میدن .تو چقدر پستی .تو باید بمیری .تو از ...... پست تری .نژاد تو احمق و نفهمه .خاک بر سر مادر پدرت با اون صدای خروسیت ای ...........

حالا بشینی پای صحبت این ادما .از جامعه ایران ناراضین .میگن ما دموکراسی می خوایم ما فلان ما بهمان ....

جامعه از داخل پوسیدست این کاملا واضحه .تغییرات از بالای هرم هم بسیار اثر کمی داره .چیزی که داره مشاهده میشه فروپاشی اجتماعی هست

• Like 12
لینک به دیدگاه

خب میتونست این کارو نکنه !! مجبورش نکرده بودن که !! ازش یه کلمه سوال پرسیدن اون خودش ترجیح داد اینطوری خودشو اثبات کنه. میتونست جواب بده به کسی ربطی نداره یا حالا با بیا محترمانه تر !

اما چون از مردم رای میخواست و قضاوت سایرین براش مهم بود دستمال کشید به صورتش! پس یعنی نظر مردم براش مهم بوده که ناراحت نشن. پس کسی دلش نسوزه براش!

بعدش هم همه ما این بازجویی بی رحمانه رو در مورد بقیه داریم و این قضاوت ها رو در مورد ظاهر در مورد بقیه میکنیم. حداقل در نگاه اول ک اینطوره. حتی نویسنده این مقاله هم همینه. اگه کسی بگه نه دروغ گفته !

من نه پدر کشتگی با این ادم دارم و نه خوشم میاد ازم. اما از این اتیشایی که یهو شعله مییگیره و یهو هم خاموش میشه خوشم نمیاد.

• Like 11
لینک به دیدگاه
جامعه ظاهرا خیلی مترقی شده .به اطلاعات ازاد دسترسی داره .دختر پسرا رابطشون خیلی سریع تر شکل می گیره یا همه دموکراسی می خوان تحصیلات بالایی دارن و .......

اما در باطن جامعه بشدت سنتی باقی مونده و عقب افتاده .تنها چیزی که از غرب جذب کرده همین الگوی ظاهری هست و از لحاظ فکری همون الگوی سابق خودش رو داره.

بشدت خود رای و خود مداریم ما .نمونش رو داریم تو اکادمی به راحتی مشاهده می کنید .

شما برید تو پیج امیر بهمن تو fb ببینید مردم پیشرفته ما چطوری دارن انواع و اقسام فحش و فحش های نژادی رو دارن به این بیچاره میدن .تو چقدر پستی .تو باید بمیری .تو از ...... پست تری .نژاد تو احمق و نفهمه .خاک بر سر مادر پدرت با اون صدای خروسیت ای ...........

حالا بشینی پای صحبت این ادما .از جامعه ایران ناراضین .میگن ما دموکراسی می خوایم ما فلان ما بهمان ....

جامعه از داخل پوسیدست این کاملا واضحه .تغییرات از بالای هرم هم بسیار اثر کمی داره .چیزی که داره مشاهده میشه فروپاشی اجتماعی هست

به نظرم مردم (حالا منم جزئشون) خیلی هم مقصر نیستیم. خب باید به یه شاگرد درس یاد بدی و بعد ازش بخوای یا نه؟

به نظرم این قضیه قابل حل شدنه. زمان بره ولی میشه با فرهنگسازی درستش کرد.

درد اینه که کسی که میتونه فرهنگسازی کنه (صدا و سیما) نمیکنه و کسی هم که میتونه فرهنگسازی کنه ابزاری نداره و بعضاً اذیتش هم میکنن.

اونی که باید از ان بی فرهنگی مردم استفاده کنه مسلماً خوشش نمیاد شعور و فرهنگ مردم زیاد بشه. تا ملت ... رندان استفاده میکنند.

• Like 4
لینک به دیدگاه
به نظرم مردم (حالا منم جزئشون) خیلی هم مقصر نیستیم. خب باید به یه شاگرد درس یاد بدی و بعد ازش بخوای یا نه؟

به نظرم این قضیه قابل حل شدنه. زمان بره ولی میشه با فرهنگسازی درستش کرد.

درد اینه که کسی که میتونه فرهنگسازی کنه (صدا و سیما) نمیکنه و کسی هم که میتونه فرهنگسازی کنه ابزاری نداره و بعضاً اذیتش هم میکنن.

اونی که باید از ان بی فرهنگی مردم استفاده کنه مسلماً خوشش نمیاد شعور و فرهنگ مردم زیاد بشه. تا ملت ... رندان استفاده میکنند.

درسته

در واقع من هدفم پیدا کردن مقصر نبود وگرنه حرف شما متینه

مثلا در نگاه اول ترافیک و فرهنگ رانندگی من ایرانی افتضاحه .خب ولی خیلی عوامل تاثیر گزاره رو این معلول .مثلا وقتی ترافیک شدید باشه و منه کارمند دارم بره زندگیم جون می کنم وقت رعایت قوانین راهنمایی رانندگی رو نداره .

اما مشکل من میدونید کجاست؟جامعه ای هستیم بشدت دچار خودشیفتگی .دچار بیشترین کمبود ها در زمینه فرهنگ و در اکثر زمینه ها هستیم (که معلول بسیاری از عوامل هستند)با این وجود ادعای نژاد برتر و ادعای هوش برتر ایرانی رو داریم

همیشه هم از پیشرفت ایرانی در جامعه غرب به عنوان fact استفاده می کنیم که ایرانی جماعت بسیار پیشرفتست

اولا اون ایرانی در جامعه غرب پیشرفت کرده و بیشتر به ذهن میرسه اگه پیشرفتی باشه ناشی از فرهنگ و جامعه غربه تا ایران

دوما همون ایرانی که مایه افتخار ماست عموما کم تر پیدا می کنید که چیزی رو در زمینه علم اجتماعی علم فلسفه .علم جغرافیا contribute کرده باشه؟یا در زمینه موسیقی فردی شده باشه که تو جامعه جهانی کارش breakthrough بوده؟عموما در زمینه علوم مهندسی یا علوم پزشکی (کار با دست) یا به کار دلالی و خرید و فروش ملک روی اوردن .بیش تر به فکر سود شخصی بیشتر و جمع اوری ثروت هستن

ازون طرف بدون اینکه اطلاع کافی داشته باشیم که در زمان گذشته ,زمانیکه در یونان مجلس سنا بوده و دموکراسی برقرار بوده پادشاهان هخامنشی ادعا می کردن که فره ایزدی دارن و فرمانشون فرمان اهورا مزداست (برقراری تقدس و نهایتا دیکتاتوری)

بعد بدون اینکه بدونیم واقعا دستاورد کوروش چی بوده؟شروع می کنیم به افتخاراتی که بیشترشون بر پایه فعل و انفعالات شیمیایی ناشی از یک مغز متوهم ناشی شده

من میگم این بده! .همین مردم المان دو سه بار به خاک سیاه نشستن یا مردم ژاپن بمب اتمی تو سرشون خورد اما تونستن از جاشون پاشن و پیشرفت کنن .

ازون طرف هم بشدت نژاد پرست شدیم .یادمه چند وقت پیش یه افغانی به یه دختر تجاوز کرده بود مردم یه شهر ریخته بودن خونه چندین شهروند افغان رو که هیچ ربطی به اون جنایتکار نداشت به اتش کشیده بودن .بعد تو فروم مهنسان قشر مهندس مملکت از این عمل دفاع می کردن و می گفتن همشون رو باید اعدام کرد و ..............

فروپاشی اجتماعی یک حقیقته که تو جامعه ما داره رخ میده :sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب میتونست این کارو نکنه !! مجبورش نکرده بودن که !! ازش یه کلمه سوال پرسیدن اون خودش ترجیح داد اینطوری خودشو اثبات کنه. میتونست جواب بده به کسی ربطی نداره یا حالا با بیا محترمانه تر !

اما چون از مردم رای میخواست و قضاوت سایرین براش مهم بود دستمال کشید به صورتش! پس یعنی نظر مردم براش مهم بوده که ناراحت نشن. پس کسی دلش نسوزه براش!

بعدش هم همه ما این بازجویی بی رحمانه رو در مورد بقیه داریم و این قضاوت ها رو در مورد ظاهر در مورد بقیه میکنیم. حداقل در نگاه اول ک اینطوره. حتی نویسنده این مقاله هم همینه. اگه کسی بگه نه دروغ گفته !

من نه پدر کشتگی با این ادم دارم و نه خوشم میاد ازم. اما از این اتیشایی که یهو شعله مییگیره و یهو هم خاموش میشه خوشم نمیاد.

اگه بعد سوال اینکارو نمیکرد که دیگه واویلا بود! همون ثانیه بعدش هزارتا صفحه فیسبوک جدید دیگه بر علیه او باز میشد! او برای امثال ما که توان تحمل مسائل شخصی افرادو نداریم مجبور به اینکار شد!

• Like 3
لینک به دیدگاه

از قدیم گفتن در دروازه رو میشه بست دم دهن مردمو نمیشه بست !!!! هر کسی مسول کارای خودشه ...

امیر حسین هم اگه واقعاً آریش میکنه میتونست صادقانه بگه ؛ دلیلی بر پنهان کاری و کتمان کردن نداره که !!!! آرایش کردن که تو این دوره برای پسرا هیچ عیب و ابایی نداره ...

• Like 1
لینک به دیدگاه
از قدیم گفتن در دروازه رو میشه بست دم دهن مردمو نمیشه بست !!!! هر کسی مسول کارای خودشه ...

امیر حسین هم اگه واقعاً آریش میکنه میتونست صادقانه بگه ؛ دلیلی بر پنهان کاری و کتمان کردن نداره که !!!! آرایش کردن که تو این دوره برای پسرا هیچ عیب و ابایی نداره ...

همین دو تا جمله ای که شما نوشتی تضاد مفهومی دارن با هم

مثله این میمونه که بگم به نظر من همه آدمها حق حیات دارن، خط بعدش بنویسم که من نمی دونم فلانی واسه چی هنوز زنده اس !

من از این آدم ممکنه خوشم بیاد یا نیاد (من اصلا نمیدونم درباره کی دارین حرف می زنین، چون برنامه رو نمی بینم)

اما هر آدمی حق قضاوت داره، بر اساس معیارهای شخصیه خودش

نمی شه که آدم نسبت به اطرافیانش همیشه جبهه خنثی بگبره

اما نظر من فقط به درد خودم می خوره و نهایتش می تونم اونرو تو روابط شخصیم با اطرفیانم دخیل کنم

نه اینکه کسی رو تشویق یا متقاعد کنم که مثه من فکر کنه !

به هر حال اون آدمهای مخالف آرایش این بابا قطعا خیلی آدمای متشخص و دوست داشتنی هستن که به قول نویسنده مطلب، عضو کمپین تجاوز شدن !

• Like 7
لینک به دیدگاه

ولی به نظر من هر نوع رفتار یا هر نوع زندگی یا حتی عقیده ای !

صرفا جهت اینکه هر کسی ازاده؛

قابله احترام نیس !

یعنی بگیم چون هر کسی ازاده حتی طالبان هم عقیدش قابل احترام باید باشه !

یه کار مسخره کلا مسخره محسوب میشه !

در مورد این پسرک امیر حسین .. خودشم دوس داره به نظر من تو چشم باشه

اینو از طرز لباس پوشیدنش میگم ..

و معتقدم لا قل لباس پوشیدن یا ارایش کردنش جزیی از ازادیش محسوب میشه

اما صرفا قابل احترام نیس ..

هر چند به نظرم اونقدر هم مهم نبود که بخوان انقدر در موردش حرف بزنن و بنویسن که بخواد بیاد ثابت کنه اینجوری نیس !

اگه برای ازادی خودش احترام قائله همونجور که واسه لباس پوشیدنش قائل بود

باید خیلی راحت بدون اینکه براش مهم باشه از کنار این حرف رد میشد و اصلا دلیلی نداشت بخواد به کسی ثابت کنه !

ولی چون دوس نداره محبوبیتش از دست بره خواست بگه اشتباه میکنین !

به هر حال تو زندگی من که اصلا کمترین اهمیتی نداره ارایش کردن یا نکردن این و بقیشون !

• Like 2
لینک به دیدگاه

یکی یه جا کامنتِ خوبی گذاشته بود که:"کسی که تو همچین برنامه ای شرکت میکنه ، باید بدونه که دیگه مسائل شخصیش ، شخصی نخواهد بود ..."

نمیدونم چرا هییشکی از این بدبخت خوشش نمیاد!

به نظرم نسبت به بقیه بهتره ، دک و پوزشم به درد این کار میخوره ، خوندنشم بدتر از بقیه نیست!

مازیار و موسیقی سنتی رو هم که دوست داره ... همین اول شه باز شرف داره ...:w16:

کمپین تجاوز هم دو سه هفته دیگه سوژه جدید پیدا میکنن میرن دنبال سوژه بعدی .

• Like 4
لینک به دیدگاه
همین دو تا جمله ای که شما نوشتی تضاد مفهومی دارن با هم

مثله این میمونه که بگم به نظر من همه آدمها حق حیات دارن، خط بعدش بنویسم که من نمی دونم فلانی واسه چی هنوز زنده اس !

من از این آدم ممکنه خوشم بیاد یا نیاد (من اصلا نمیدونم درباره کی دارین حرف می زنین، چون برنامه رو نمی بینم)

اما هر آدمی حق قضاوت داره، بر اساس معیارهای شخصیه خودش

نمی شه که آدم نسبت به اطرافیانش همیشه جبهه خنثی بگبره

اما نظر من فقط به درد خودم می خوره و نهایتش می تونم اونرو تو روابط شخصیم با اطرفیانم دخیل کنم

نه اینکه کسی رو تشویق یا متقاعد کنم که مثه من فکر کنه !

به هر حال اون آدمهای مخالف آرایش این بابا قطعا خیلی آدمای متشخص و دوست داشتنی هستن که به قول نویسنده مطلب، عضو کمپین تجاوز شدن !

بزارید اینجوری بگم مثلاً شما یه نفرو میبینی که همه جوره بهش میخوره مثلاً دوست دختر یا دوست پسر داشته باشه یا اهل هر نوع کار خلافی باشه ( ببینید اینجا فقط شما توی ذهن خودت تصور میکنی که این آدم اینکاره باشه وگر نه در موردش قضاوت نمیکنی ؛ خب بالاخره هر کسی از هر چیزی یه تصور ذهنی داره دیگه !!!) و اگه بعداً بهتون اثبات شده که آره این آدم اینکارست خب واستون جای تعجب نیست و شاید هیچ عکس العملی نشون ندی... امـــــــــــــــــا یه نفر میبینی که ظاهرش خیلی ساده است و بهش نمیخوره که اهل هیچ کاری باشه ولی بهتون اگه ثابت بشه که این آدم اینکارست خب قطعاً از تعجب شاخ در خواهید آورد !!!

منظور منم از امیرحسین اینه که امروزه توی کل دنیا ( حتی همین ایران خودمون ) آرایش کردن واسه ی پسرا یه چیز جا افتاده ایه ؛ حالا مسلماً کسی که میره اونور آزادانه تر میتونه این کارو بکنه . امیر حسین هم که از شیطونیاش معلومه که اهل این کاراست دیگه !!دیگه جای تعجب نداره که ملت این همه از آرایش این بشر تعجب کردن و کامنت گذاشتن توی فیس که از امیر حسین بپرسین آرایش میکنه یا نه ؟؟؟؟ بعدش هم امیر حسین اگه حرف مردم واسش مهم نبود میتونست خیلی عادی یه کلمه بگه آره آرایش میکنم یا بگه نه آرایش نمیکنم !!!دیگه این همه دستمال کشیدن به صورت و اثبات کردن و قسم خوردن و کمپین درست کردن نداشت که !!! به هر حال امیرحسین دوست داشته این جوری جواب ملتو بده ... نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا خیر !!!!:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اتفاقا این کارش به نظرم بدتر کرد اوضاع و

اگه این آدم دوست داره ارایش کنه و انجامش میده دیگه چه دلیلی برای انکار هست؟

به قول دوستمون میتونست بگه هرکدوم از ما حق داریم یه چیزایی رو انتخاب کنیم که شخصیه و مربوط به خودمونه ،به نظرم اینطوری هم به همه یاداوری میکرد که من اومدم اینجا که بیشتر از چیزای دیگه صدام مورد قضاوت قراربگیره، هم راهی رو که دوست داشته و انتخاب کرده رو کتمان نمیکرد...دلیل نداشت دسمال برداره بگه نه من ارایش نکردم

• Like 4
لینک به دیدگاه
خب الان باید براش کمپین تجاوز راه بیاندازن ؟

اونم تو کشوری که دل جووناش از تجاوزهای هر روزه و همه جوره سوخته؟!

کهریزک هنوز داغ دل خیلی ها رو تازه می کنه

کشوری که گشت ارشاد داره و کلی لباس شخصی متجاوز به حریم خصوصی داره نباید هرگز حتی به شوخی چنین کمپینی رو راه بیاندازه (البته بعیدم نیس این کمپین رو همون برادران با بصیرت ساعتی 7 تومنی سایبری راه نیانداخته باشن )

ای بابا پس من چه جوری دارم میصحبتم که دوستان متوجه نمیشن ؟؟؟؟ :ws52:خب منم همینو دارم میگم دیگه کمپین درست کردن نداشت!!!! اصلاً این موضوع سوال کردن نداشت ؛ دیگه کمپین راه انداختن جای خودش !!!! اصلاً به من چه ؟؟؟؟!!!!!:viannen_38:

لینک به دیدگاه
اتفاقا این کارش به نظرم بدتر کرد اوضاع و

اگه این آدم دوست داره ارایش کنه و انجامش میده دیگه چه دلیلی برای انکار هست؟

به قول دوستمون میتونست بگه هرکدوم از ما حق داریم یه چیزایی رو انتخاب کنیم که شخصیه و مربوط به خودمونه ،به نظرم اینطوری هم به همه یاداوری میکرد که من اومدم اینجا که بیشتر از چیزای دیگه صدام مورد قضاوت قراربگیره، هم راهی رو که دوست داشته و انتخاب کرده رو کتمان نمیکرد...دلیل نداشت دسمال برداره بگه نه من ارایش نکردم

خب منم همینو دارم میگم بابا !!!!1:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه
خب الان باید براش کمپین تجاوز راه بیاندازن ؟

اونم تو کشوری که دل جووناش از تجاوزهای هر روزه و همه جوره سوخته؟!

کهریزک هنوز داغ دل خیلی ها رو تازه می کنه

کشوری که گشت ارشاد داره و کلی لباس شخصی متجاوز به حریم خصوصی داره نباید هرگز حتی به شوخی چنین کمپینی رو راه بیاندازه (البته بعیدم نیس این کمپین رو همون برادران با بصیرت ساعتی 7 تومنی سایبری راه نیانداخته باشن )

ای بابا سارا از تو بعیده ها ، داری به آرمان های عمام و منویات آغا پشت میکنیا ، تو چه میدونی این کار از نظر آغا چه صواب عظیمی داره به غرعان، آغا هلاکتمflat.gif

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب منم همینو دارم میگم بابا !!!!1:banel_smiley_4:

مگه من درمورد شما خلاف این و گفتم!تو پستم گفتم به قول دوستان که!:ws38:

لینک به دیدگاه

تیتر این متن بو د پیام گوگوش و هومن خلعطبری ولی به نظر من فیک هست ولی جالب هست که بخونیدش

پیامی از بانو گوگوش و هومن خلعتبری:

نمی خواستیم تا پیش از تمام شدن برنامه چیزی در این باره بنویسیم اما امشب هرچی فکر کردیم دیدیم نمی شه ... حواشی آکادمی این روزها گریبان همه ما را گرفته، از هنرجوها تا اساتید... نمی دانم چه اهمیتی دارد که ما زن و شوهریم یا نه؟ آیا قرار است ازدواج کنیم؟ آیا دوست دختر و دوست پسریم یا همکار ساده؟ ... چرا من به خانم گوگوش خیره می شوم و چرا بابک سرش را پایین می گیرد؟ چرا من بدلباس هستم؟ چرا مو ندارم؟ چرا گوگوش جواهرات قیمتی می اندازد؟ آیا صورتش را عمل زیبایی کرده؟ آیا من به درد گوگوش می خورم؟ آیا او به درد من می خورد؟ و هزاران هزار حرف و حدیث دیگر.... ما که به این حرف ها عادت داریم ولی این جوان های معصوم چه؟ آنهایی که باید فکر و انرژیشان صرف کارشان شود تا چه حد باید ناسزا بشنوند و پاسخ شایعات دروغین را بدهند؟1 ....

تا زمانی که ما ، مسابقه ی خوانندگی و رقابت برای صدای بهتر ( صدا) را با میدان جنگ عقاید اشتباه میگیریم و تا زمانی که من و شما به روسری داشتن و نداشتن، گوشواره داشتن و نداشتن، خواننده ی انگلیسی بودن یا نبودن ، در صحنه رقصیدن و نرقصیدن، زیبا بودن و نبودن، خوش اندام بودن و نبودن ، لهجه داشتن و نداشتن ، مسلمان شدن یا نشدن همسر ایشون رای میدهیم ، همان بهتر که رای ما را در نتایج دخیل نکنند! اگرچه به رای من و تو با وجود تمام اشتباهات اهمیت داده می شود. دوست عزیز سعی کن همیشه تفکر مثبتی نسبت به هنرمندان کشورت داشته باشی چرا که ایران و ایرانی بودن و هویت ایرانی با هنر معنی می گیرد . ایرانیان در گذشته دورانی را تجربه کرده اند که کل دنیا مردمان ایران زمین را افرادی هنرمند و باهوش می دانستند.

مگرزمانی که امل ساین با لهجه ی غلیظ ترکی گل سنگم را میخواند ایرانیان دوستش نداشتند؟

مگر هایده خوش اندام بود؟

مگر شکیلا و مهستی و حمیرا روی صحنه می رقصند؟

مگر سیما بینا روی صحنه لباسهای اصیل ایرانی که سراسر پوشیدگی هستند همراه با روسری های رنگی و شال های بلند به سر نمی کند!!!؟

مگر رضا صادقی با عصا روی صحنه نمی رود و همه تشویقش نمی کنند؟؟ مگر پری زنگنه بیناییه خود را از دست نداده بود؟ مگر تمام خواننده های مشهور ایرانی بدون نقص هستند؟ مگر همه چهره های زیبا و دلنشینی داشتند......!ا

مگر همه ی دوستدارانشان از سوابق خانوادگی و پدر و مادرشان اطلاعی داشتند؟

مگر مربیان آکادمی ؛ مامور ک.گ.ب هستند که از قبل از تست صدا و دیدار هر شرکت کننده ، از تمام پیشینه و اسرار خانوادگی و هفت پشت هنرجو مطلع باشند و بر اساس اون پیشینه ، شروع به تعلیم اون یا رد اون شخص بکنند؟ا

:دعای قبل از تماشای برنامه ی آکادمی گوگوش

خدایا به ما بصیرتی ده تا فرق یک برنامه ی سرگرم کننده و یک شوی تلویزیونی را با سازمان جاسوسی آمریکا بفهمیم! وبه ما اندکی اطلاعات رایانه ای عطا کن تا بدانند که سرویس های وبلاگ دهیه هر کشوری با کشور دیگر فرق میکند و ایران سرویس رایگان ارایه میدهد و هر انسان بیکار و علافی میتواند به اسم روشنا و هلن و ... وبلاگ بسازد و اراجیف بنویسد و چنانچه این وبلاگ بسته شد کار شبکه ی من و تو نبوده است بلکه خود سرویس وبلاگ این صفحات را ***** میکند تا یک عده بیکارتر از مدیران آن وبلاگ وقت خود را در خواندن این صفحات تلف نکنند

خداوندا از تو میخواهیم تا به ما مردم قدرت درک بدهی ، که اگر یک برنامه ی تلویزیونی را دوست نداریم ، کشور های جهان خوار وسیله ای به نام کنترل تلویزیون را اختراع کرده اند تا مردم شبکه را با آن عوض کنند و برنامه دیگری را تماشا کنند!ا

ای خدای مهربان چرا آن زمانی که به انسان قدرت محاسبات ریاضی عطا کردی ، من را فراموش کردی و تبعیض قائل شدی تا در چنین روزی بفهمم جایزه ی نفر اول در آکادمی گوگوش کفاف چند ماه زندگی در لندن را هم نمیدهد که لازم باشد هنرجوها به جان هم بیفتند و یا آبروی شبکه و اشخاص را ببرند یا به هم حسودی کنند!ا

ای خدای مهربان به ما اندکی صبر عطا کن تا بدانند که این برنامه ی تلویزیونی انتخابات ریاست جمهوری نیست و آنقدر ها هم اهمیت ندارد که چه کسی اول خواهد شد ! به ما بفهمان که تمام این اسناد و مدارک و حرفهای چرت و پرت در وبلاگها و فیس بوک علیه این برنامه فقط یک "رقابت رسانه ای" است بین شبکه های مختلف .

ای هموطنانم آیا نمیدانستید که کسی که گیتار بلد است است باید برای ویولون دوباره آموزش ببیند! یعنی حتی اگر زمانی ویتنی هیستون با او صدای جادویی موسیقی ایرانی (پاپ ) بخونه بد خواهد شد ، پس چگونه است که وقتی روشنای بیچاره که انگلیسی خواندن را فرا گرفته بود حق یاد گرفتن نت و موسیقی فارسی را نداشت و شما به خاطر اینکه قبلا انگلیسی خوانده بود به او رای ندادید؟

بیاید همه باهم همدیگر را دوست بداریم ، چماق دست دیگران نشویم ،فحاشی نکنیم ،از صدا لذت ببریم، به صدا رای دهیم که تنها صداست که میماند ...

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...