mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۱ گفتم وصلش کنیم به عید و دوتا مقاله رو مشخص کنیم تا پایان عید اگه فرصت بشه، چرا که نه 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ عجله نکنید هنوز مقاله سوم رو شروع نکردم من..اوکی خوبه به شرطی که مشترک با مکانیک باشه که فراوان پیدا میشه بخش اول رو بیخیال در مورد بخش دوم، واقعن ...... باشه ایشالاشما حالا یه بار مهندسی شیمی رو امتحان کنین می ارزه به امتحانش من آخر هفته دارم میرم مسافرت گفتم تا قبل از رفتنم مشخص کنیم که بیکار نباشم مرفه بی درد جامعه که میگن شمایین ؟ 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ [h=3]محل گپ و گفتگوی بچه های میم شیمی[/h] 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ اشارات: برای امسال همین سه مقاله کافی هست لطفا دیگه اضافه نشه بخاطر ویرایش(ویرایش های مربوط به بخش آرا هم مونده)امروزم نمیتونم مقاله ی دوم رو جمع کنم و اینکه هر روز زمان زیادی رو نمیتونم برای این کارا بذارم.. 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ دو تا انتخاب میکنیم تا پایان تعطیلات عید حالا هرکی خواس هفته دیگه ترجمه کنه، هرکی خواس 10 فروردین اجباری نیس کسی تا هفته دیگه تحویل بده، مقالات چهارم و پنجم رو 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ دو تا انتخاب میکنیم تا پایان تعطیلات عیدحالا هرکی خواس هفته دیگه ترجمه کنه، هرکی خواس 10 فروردین اجباری نیس کسی تا هفته دیگه تحویل بده، مقالات چهارم و پنجم رو عجب سیاستی دارین خانم مدیر الان شما سومی رو فرستادین؟ 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ نظرمو گفتم شما هم نظرتونو بگین خب تا فردا شب فرصت هس نه هنوز 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ نظرمو گفتمشما هم نظرتونو بگین خب تا فردا شب فرصت هس نه هنوز باید مسافرت و مهمونی و بحث ویرایش و سطح بچه ها و کارهای دیگه رو هم در نظر بگیریم. فرنوش هم ببینیم کی میتونه دوباره همکاری کنه. 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ گفت تا یه ماه که نمیاد آره خب اونم هست میشه 20 روز ویرایش و اینا میشه بعد از تعطیلات بقیه بچه ها هم نظرشونو بگن 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ آقا سلام جریان چیه؟ سلام خوش اومدین جریان تاپیکو میگین؟ کجای کارو نمیدونین؟از اول توضیح بدم؟ 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ سلامخوش اومدین جریان تاپیکو میگین؟ کجای کارو نمیدونین؟از اول توضیح بدم؟ میددونم دارید مقاله ترجمه میکنید ولی که چی بشه؟ 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ میددونم دارید مقاله ترجمه میکنید ولی که چی بشه؟ سعی میکنیم مقاله های پرکاربرد رو ترجمه کنیم که هم کمک کنه به زبانمون و هم به بچه ها که نیاز به ترجمه مقاله های مفیدشون دارن 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ سعی میکنیم مقاله های پرکاربرد رو ترجمه کنیم که هم کمک کنه به زبانمون و هم به بچه ها که نیاز به ترجمه مقاله های مفیدشون دارن \s fvhd vqhd onh , fkn'hka,ki hd,gپس برای رضای خدا و بندگانشونه ایول ما نیز از خداوند منان برای شما آرزوی به روزی را داریم باشد که رستگار شوید 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ تشکر خوشحال میشیم شما هم بهمون ملحق بشین 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ تشکرخوشحال میشیم شما هم بهمون ملحق بشین منم دوست دارم بهتون ملحق شم ولی انگلیسیم خوب نیست 3 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ میم شیمییییییییییییییییییییییییییییی من هر پاراگرافشو سوال دارم........ینی جمله کاملو........باید همشو بذارم تو تاپیک رفع اشکال ک ترجمشو ببینید درسته یا نه؟؟؟؟؟؟ یکی ب داد من برسه 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ میم شیمیییییییییییییییییییییییییییییمن هر پاراگرافشو سوال دارم........ینی جمله کاملو........باید همشو بذارم تو تاپیک رفع اشکال ک ترجمشو ببینید درسته یا نه؟؟؟؟؟؟ یکی ب داد من برسه اگه تو کلمه خاصی اشکال داری، اونو بپرس اگه جمله هم اشکالته که اونو بپرس 3 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ اگه تو کلمه خاصی اشکال داری، اونو بپرساگه جمله هم اشکالته که اونو بپرس خب اونور تو تاپیک رفع اشکال گذاشتم.........ی نیگا بنداز ببین چجوریاس 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ آقا سلام جریان چیه؟ درود و عرض ادب مکانیکی بیا تو گروه ترجمه ما، راه می افتی آروم آروم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده