mim-shimi 25686 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 گفتم وصلش کنیم به عید و دوتا مقاله رو مشخص کنیم تا پایان عید اگه فرصت بشه، چرا که نه 1
JU JU 7193 ارسال شده در 11 خرداد، 2013 عجله نکنید هنوز مقاله سوم رو شروع نکردم من..اوکی خوبه به شرطی که مشترک با مکانیک باشه که فراوان پیدا میشه بخش اول رو بیخیال در مورد بخش دوم، واقعن ...... باشه ایشالاشما حالا یه بار مهندسی شیمی رو امتحان کنین می ارزه به امتحانش من آخر هفته دارم میرم مسافرت گفتم تا قبل از رفتنم مشخص کنیم که بیکار نباشم مرفه بی درد جامعه که میگن شمایین ؟ 2
alimec 23102 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2013 اشارات: برای امسال همین سه مقاله کافی هست لطفا دیگه اضافه نشه بخاطر ویرایش(ویرایش های مربوط به بخش آرا هم مونده)امروزم نمیتونم مقاله ی دوم رو جمع کنم و اینکه هر روز زمان زیادی رو نمیتونم برای این کارا بذارم.. 3
mim-shimi 25686 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 دو تا انتخاب میکنیم تا پایان تعطیلات عید حالا هرکی خواس هفته دیگه ترجمه کنه، هرکی خواس 10 فروردین اجباری نیس کسی تا هفته دیگه تحویل بده، مقالات چهارم و پنجم رو 4
alimec 23102 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2013 دو تا انتخاب میکنیم تا پایان تعطیلات عیدحالا هرکی خواس هفته دیگه ترجمه کنه، هرکی خواس 10 فروردین اجباری نیس کسی تا هفته دیگه تحویل بده، مقالات چهارم و پنجم رو عجب سیاستی دارین خانم مدیر الان شما سومی رو فرستادین؟ 4
mim-shimi 25686 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 نظرمو گفتم شما هم نظرتونو بگین خب تا فردا شب فرصت هس نه هنوز 3
alimec 23102 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2013 نظرمو گفتمشما هم نظرتونو بگین خب تا فردا شب فرصت هس نه هنوز باید مسافرت و مهمونی و بحث ویرایش و سطح بچه ها و کارهای دیگه رو هم در نظر بگیریم. فرنوش هم ببینیم کی میتونه دوباره همکاری کنه. 2
mim-shimi 25686 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 گفت تا یه ماه که نمیاد آره خب اونم هست میشه 20 روز ویرایش و اینا میشه بعد از تعطیلات بقیه بچه ها هم نظرشونو بگن 2
mim-shimi 25686 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 آقا سلام جریان چیه؟ سلام خوش اومدین جریان تاپیکو میگین؟ کجای کارو نمیدونین؟از اول توضیح بدم؟ 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 سلامخوش اومدین جریان تاپیکو میگین؟ کجای کارو نمیدونین؟از اول توضیح بدم؟ میددونم دارید مقاله ترجمه میکنید ولی که چی بشه؟ 3
mim-shimi 25686 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 میددونم دارید مقاله ترجمه میکنید ولی که چی بشه؟ سعی میکنیم مقاله های پرکاربرد رو ترجمه کنیم که هم کمک کنه به زبانمون و هم به بچه ها که نیاز به ترجمه مقاله های مفیدشون دارن 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 سعی میکنیم مقاله های پرکاربرد رو ترجمه کنیم که هم کمک کنه به زبانمون و هم به بچه ها که نیاز به ترجمه مقاله های مفیدشون دارن \s fvhd vqhd onh , fkn'hka,ki hd,gپس برای رضای خدا و بندگانشونه ایول ما نیز از خداوند منان برای شما آرزوی به روزی را داریم باشد که رستگار شوید 3
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 تشکرخوشحال میشیم شما هم بهمون ملحق بشین منم دوست دارم بهتون ملحق شم ولی انگلیسیم خوب نیست 3
!BARAN 4887 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 میم شیمییییییییییییییییییییییییییییی من هر پاراگرافشو سوال دارم........ینی جمله کاملو........باید همشو بذارم تو تاپیک رفع اشکال ک ترجمشو ببینید درسته یا نه؟؟؟؟؟؟ یکی ب داد من برسه 3
mim-shimi 25686 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 میم شیمیییییییییییییییییییییییییییییمن هر پاراگرافشو سوال دارم........ینی جمله کاملو........باید همشو بذارم تو تاپیک رفع اشکال ک ترجمشو ببینید درسته یا نه؟؟؟؟؟؟ یکی ب داد من برسه اگه تو کلمه خاصی اشکال داری، اونو بپرس اگه جمله هم اشکالته که اونو بپرس 3
!BARAN 4887 ارسال شده در 12 خرداد، 2013 اگه تو کلمه خاصی اشکال داری، اونو بپرساگه جمله هم اشکالته که اونو بپرس خب اونور تو تاپیک رفع اشکال گذاشتم.........ی نیگا بنداز ببین چجوریاس 3
alimec 23102 مالک ارسال شده در 12 خرداد، 2013 آقا سلام جریان چیه؟ درود و عرض ادب مکانیکی بیا تو گروه ترجمه ما، راه می افتی آروم آروم 3
ارسال های توصیه شده