*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ سلاااااااام به همه ی دوستان گل نواندیشم بعد از یه وقفه ی طولانی ؛مسابقه ی راندو سری هشتم رو برگزار میکنیم اینم از طرحی که باید راندو کنید: کلیک کنید تا آخر روز پنج شنبه 91/12/10 فرصت دارید که کاراتون رو به صورت خصوصی برام بفرستید نظرسنجی 91/12/11 برگزار میشه امیدوارم شاهد حضور پررنگ تون در این مسابقه باشیم موفق باشید 19 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۱ دوماهه که اسکیس نزدم منم میشرکتم لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ منم شرکت میکنم.....:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۱ دلم میخواد بتونم شرکت کنم 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ خب ببینیم این سری چند نفر شرکت میکنن؛ اونایی که گفتن میشرکتن؛ بعد نبینیم نشرکتنا :gnugghender: من حتما شرکت میکنم؛ هرچند خیلی کارم خوب نیست؛اما نیازه کمی تمرین کنم به احتمال زیاد شرکت میکنم دوماهه که اسکیس نزدممنم میشرکتم سعی میکنم شرکت کنم شرکت میشه منم شرکت میکنم.....:hapydancsmil: دلم میخواد بتونم شرکت کنم تا اینجا با من میشیم 5 نفر ؛ شهدخت جونم که گفت احتمال داره؛اگه شرکت کنه میشه 6 نفر؛ دوستانی که اعلام آمادگی میکنن ؛ بجنبید؛ بعد دیر میشه ؛1 ساعت بیشتر وقت نمیگیره؛لازم نیست حالا خیلی شاهکار باشه؛ بیشتر در حد تمرین و کرکسیونه لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ خب ببینیم این سری چند نفر شرکت میکنن؛ اونایی که گفتن میشرکتن؛ بعد نبینیم نشرکتنا :gnugghender: من حتما شرکت میکنم؛ هرچند خیلی کارم خوب نیست؛اما نیازه کمی تمرین کنم تا اینجا با من میشیم 5 نفر ؛ شهدخت جونم که گفت احتمال داره؛اگه شرکت کنه میشه 6 نفر؛ دوستانی که اعلام آمادگی میکنن ؛ بجنبید؛ بعد دیر میشه ؛1 ساعت بیشتر وقت نمیگیره؛لازم نیست حالا خیلی شاهکار باشه؛ بیشتر در حد تمرین و کرکسیونه خیالت راحت خانومی میشرکتیم من که کارمو برای فاطمه فرستادم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۱ خیالت راحت خانومی میشرکتیم من که کارمو برای فاطمه فرستادم ایول؛چه سریع :aghosh: لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ بچه ها زودتر کاراتونو بفرستید ، وقتی نمونده هااا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده