رفتن به مطلب

آموزش شمع مرمری

ارسال های توصیه شده

من خواهرم یکی دوبار امتحان کرد بچه ها اما یه مشکلی که هست اینه که خیلی دود می کنه وقتی می خواین پارافین رو ذوب کنین! ترسید پرده های خونش سیاه بشه ، دیگه ادامه نداد...:w02:

شمع چایی هم درستیده بود.در کل کار زیاد سختی نیست و خوب درمیاد اما گفتک بگم که دود هم می کنه :ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 43
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

طبق قولی که داده بودم امروز رفتم وسایل رو تهیه کردم.....قیمت ها ....:icon_pf (34):

مشاهده بفرمایید:

o5a8dhzvqc27efng3y33.jpg

برای 5 قلم جنس (قالب شمع سازی 1 عدد گرفتم ،پارافین کریستالی ا کیلویی،رنگ شمع،فتیله و استارین )دقیقا 20500 تومن هزینه کردم....:banel_smiley_4:

یه مرواید سنگی هم گرفتم شد 4000 تومن....:hanghead:

اون 2 تا سطل رو هم با یه آبپاش خوشگل فلزی که خیلی دوستشون میدارم شد 8000 تومن....:hapydancsmil:

• Like 5
لینک به دیدگاه
پس تهران چه خبره!!!!

سطل و آب پاش مال چیه؟

• w58.gif

دیدمشون خوشم اومد گرفتم...توشون میشه گل چید و گل آرایی کرد....:ws37: این 3 رنگ همیشه جز رنگهایی هستن که زیاد استفاده شون میکنم ...امضام رو ببین...متاسفانه سبز خوش رنگ تو رنگ فونت ها پیدا نکردم از 2 رنگ استفاده میکنم....:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
طبق قولی که داده بودم امروز رفتم وسایل رو تهیه کردم.....قیمت ها ....:icon_pf (34):

مشاهده بفرمایید:

برای 5 قلم جنس (قالب شمع سازی 1 عدد گرفتم ،پارافین کریستالی ا کیلویی،رنگ شمع،فتیله و استارین )دقیقا 20500 تومن هزینه کردم....:banel_smiley_4:

اون 2 تا سطل رو هم با یه آبپاش خوشگل فلزی که خیلی دوستشون میدارم شد 8000 تومن....:hapydancsmil:

چه جالب...بی صبرانه منتظر نتیجه کارت هستم....

---------------

فیلم های آموزشی زیادی هم در نت هست ...اگر کسی داره لینک بده لطفا

• Like 3
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4:هستی جون خوبی؟

سبزی تو راه نگرفتی بزاری تو عکس؟:w02:

چی؟:ws52:

اول میخواستم تو اون ظرف ها شمع درست کنم بعد منصرف شدم گفتم میشه گل چید توشون...

:hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من یکی از دوستام که شمع سازی بلده داره یک اموزش هایی تئوری بهم میره....مثلا اینکه واسه رنگ میشه مدادشمعی خرید و همراه پارافین ذوب کرد.

• Like 2
لینک به دیدگاه
چه جالب...بی صبرانه منتظر نتیجه کارت هستم....

---------------

فیلم های آموزشی زیادی هم در نت هست ...اگر کسی داره لینک بده لطفا

فیلما بزار منم ببینم :دی

بعد که شمع ساختی, بهم بگو بیام ببرمش :a030:

لینک به دیدگاه

مشاهده بفرمایید:

یه دفترچه شده 9 تومن!

یه دفترچه کوشووول خریدم, 3 تومن, بعد برگشتم یه دفترچه دیگه ش رو خریدم بعد یه دفتر که همیشه 2.5 میخریدم, خریدم 5 تومن

جمعن ربع کیلو من خریدم 11 تومن, ای بابا

لینک به دیدگاه

و این هم اولین تجربه شمع سازی من.....:hapydancsmil:

vqos83fb2i7556e6nqiu.jpg

چطور شده بچه ها؟:ws3:

نظر خودم اینه که برای اولین تجربه خوب بود..... :ws37:

یه نکته بگم شما رعایت کنین....شمع های صورتی رو که قالب زدین با دستتون به اشکال مختلف روی دیواره قالب تنظیم کنید تا تعداد بیشتریشون دیده بشه....:a030:

• Like 12
لینک به دیدگاه
و این هم اولین تجربه شمع سازی من.....:hapydancsmil:

چطور شده بچه ها؟:ws3:

نظر خودم اینه که برای اولین تجربه خوب بود..... :ws37:

یه نکته بگم شما رعایت کنین....شمع های صورتی رو که قالب زدین با دستتون به اشکال مختلف روی دیواره قالب تنظیم کنید تا تعداد بیشتریشون دیده بشه....:a030:

آفرین برای اولین بار خیلی خیلی خوبه....میشه از نمای روبرو هم یک عکس بزاریhapydancsmil.gif

آره دوستم گفت اول طرح ها رو به قالب بچسبون بعد پارافین بریز...تازه گفتش واسه فیتیله هم میتونی نخ معمولی رو توی پارافین بزنی و خشک بشه به عنوان فیتیله استفاده کنی.

• Like 6
لینک به دیدگاه

دوستان علاقه مند به شمع سازی یک سری لینک اموزشی توپ گیر اوردم ولی خودم نمیتونم دانلود کنم کسی که میتونه با تحریم ها مبارزه کنه ندا بده که لینک رو بهش بدم تا در اختیار ما هم بزاره

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...