*Polaris* 19606 ارسال شده در 30 تیر، 2013 واااااای ســـارا جان کارهات خیلی خوشگلــه... دلــم از اینـا خواست... خیلی ناز شده... 5
سـارا 20071 ارسال شده در 30 تیر، 2013 واااااای ســـارا جان کارهات خیلی خوشگلــه... دلــم از اینـا خواست... خیلی ناز شده... چقد زیبا مرسی دوست جونااااا :hapydancsmil: اگه تو یه شهر بودیم اصلا قابل شمارو نداشت بهتون هدیه میدادم حتماااا :hapydancsmil: 5
*Polaris* 19606 ارسال شده در 30 تیر، 2013 مرسی دوست جونااااا :hapydancsmil: اگه تو یه شهر بودیم اصلا قابل شمارو نداشت بهتون هدیه میدادم حتماااا :hapydancsmil: قربـانت، لطف داری عسلی... من اینقدر از این خوشم اومده که حاضرم آدرس بدم و هر چقدر هزینه اش میشه بدم با پیک ارسال بشه... ( ببین تـــا این حــده! ) 4
آریودخت 43941 ارسال شده در 30 تیر، 2013 مرسی دوست جونااااا :hapydancsmil: اگه تو یه شهر بودیم اصلا قابل شمارو نداشت بهتون هدیه میدادم حتماااا :hapydancsmil: فدای دستت عزیزم :hapydancsmil: ایشالا واسههمینم که شده یه سفر خدمت میرسیم تارف اومد نیومد داره 5
سـارا 20071 ارسال شده در 30 تیر، 2013 فدای دستت عزیزم :hapydancsmil: ایشالا واسههمینم که شده یه سفر خدمت میرسیم تارف اومد نیومد داره تشریف بیارید عزیزم. باکی نیست 4
Ala Agrin 14476 ارسال شده در 30 تیر، 2013 سارا جان این دستبند رو فکر کنم میشه بلندتر درست کرد واسه کمر بند هم .مثلا برای استفاده رو لباس های محلی..درسته؟ 5
سـارا 20071 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 سارا جان این دستبند رو فکر کنم میشه بلندتر درست کرد واسه کمر بند هم .مثلا برای استفاده رو لباس های محلی..درسته؟ شدنش که می شه عزیزم. ولی باید طولش خیلی بیشتر بشه و فکر کنم اگه با زنجیر نباشه بیشتر به کمربند سنتی بخوره 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 شدنش که می شه عزیزم. ولی باید طولش خیلی بیشتر بشه و فکر کنم اگه با زنجیر نباشه بیشتر به کمربند سنتی بخوره کمربندشم خیلی قشنگ میشه . مثلا مانتو مشکی بااین کمربند:hapydancsmil: 2
Ala Agrin 14476 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 شدنش که می شه عزیزم. ولی باید طولش خیلی بیشتر بشه و فکر کنم اگه با زنجیر نباشه بیشتر به کمربند سنتی بخوره دقیقا اره من قبلا با مروارید درست کردم واسه لباس محلی کردی هم دستبدش هم کمربندش وقت کنم تو تابستون از این خوشم اومده درست میکنم ممنون بابت به اشتراک گذاشتنش 5
*Polaris* 19606 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 طرز تهیه طرز تهیه...توروخدا توروخدا ای جــــاااانـــم... شبیـه خودم شـدی... 3
سـارا 20071 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 طرز تهیه طرز تهیه...توروخدا توروخدا عزیزم منظورت وسایله ؟؟ من خودمم آموزش ندیدم به خدا وسایلشو به زور پیدا کردم و انقدر باهاشون ور رفتم تا دستم بیاد... بازار بزرگ تهران وسایل دارن.من از رشت میخرم 4
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 اینم یکی دیگه از کارهای منه اون مهره های مشکی و صورتی رو هم خودم درست کردم 15
آرسو 42 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 وای خدا من فیروزه میبینم دست و پام شل میشه تو مترو ازین دستبندا میفروشن ولی هنوز این شکلیشو ندیدم 4
سـارا 20071 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 اینم یکی دیگه از کارهای منهاون مهره های مشکی و صورتی رو هم خودم درست کردم جنسشون چیه عزیزم ؟ با چی می درستی؟؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
Arpak 8511 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 اینم یکی دیگه از کارهای منهاون مهره های مشکی و صورتی رو هم خودم درست کردم شماهااااااااا اصن ی وضی خوبینننننننننننن 1
ارسال های توصیه شده