*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واااااای ســـارا جان کارهات خیلی خوشگلــه... دلــم از اینـا خواست... خیلی ناز شده... 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واااااای ســـارا جان کارهات خیلی خوشگلــه... دلــم از اینـا خواست... خیلی ناز شده... چقد زیبا مرسی دوست جونااااا :hapydancsmil: اگه تو یه شهر بودیم اصلا قابل شمارو نداشت بهتون هدیه میدادم حتماااا :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرسی دوست جونااااا :hapydancsmil: اگه تو یه شهر بودیم اصلا قابل شمارو نداشت بهتون هدیه میدادم حتماااا :hapydancsmil: قربـانت، لطف داری عسلی... من اینقدر از این خوشم اومده که حاضرم آدرس بدم و هر چقدر هزینه اش میشه بدم با پیک ارسال بشه... ( ببین تـــا این حــده! ) 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرسی دوست جونااااا :hapydancsmil: اگه تو یه شهر بودیم اصلا قابل شمارو نداشت بهتون هدیه میدادم حتماااا :hapydancsmil: فدای دستت عزیزم :hapydancsmil: ایشالا واسههمینم که شده یه سفر خدمت میرسیم تارف اومد نیومد داره 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فدای دستت عزیزم :hapydancsmil: ایشالا واسههمینم که شده یه سفر خدمت میرسیم تارف اومد نیومد داره تشریف بیارید عزیزم. باکی نیست 4 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سارا جان این دستبند رو فکر کنم میشه بلندتر درست کرد واسه کمر بند هم .مثلا برای استفاده رو لباس های محلی..درسته؟ 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سارا جان این دستبند رو فکر کنم میشه بلندتر درست کرد واسه کمر بند هم .مثلا برای استفاده رو لباس های محلی..درسته؟ شدنش که می شه عزیزم. ولی باید طولش خیلی بیشتر بشه و فکر کنم اگه با زنجیر نباشه بیشتر به کمربند سنتی بخوره 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شدنش که می شه عزیزم. ولی باید طولش خیلی بیشتر بشه و فکر کنم اگه با زنجیر نباشه بیشتر به کمربند سنتی بخوره کمربندشم خیلی قشنگ میشه . مثلا مانتو مشکی بااین کمربند:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شدنش که می شه عزیزم. ولی باید طولش خیلی بیشتر بشه و فکر کنم اگه با زنجیر نباشه بیشتر به کمربند سنتی بخوره دقیقا اره من قبلا با مروارید درست کردم واسه لباس محلی کردی هم دستبدش هم کمربندش وقت کنم تو تابستون از این خوشم اومده درست میکنم ممنون بابت به اشتراک گذاشتنش 5 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینم تازه درستیدم طرز تهیه طرز تهیه...توروخدا توروخدا 6 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ طرز تهیه طرز تهیه...توروخدا توروخدا ای جــــاااانـــم... شبیـه خودم شـدی... 3 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای جــــاااانـــم... شبیـه خودم شـدی... قبلش نبودم؟ 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قبلش نبودم؟ چرا... ولـی الان یه حس عجیبی بهم دست داد... 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ طرز تهیه طرز تهیه...توروخدا توروخدا عزیزم منظورت وسایله ؟؟ من خودمم آموزش ندیدم به خدا وسایلشو به زور پیدا کردم و انقدر باهاشون ور رفتم تا دستم بیاد... بازار بزرگ تهران وسایل دارن.من از رشت میخرم 4 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینم یکی دیگه از کارهای منه اون مهره های مشکی و صورتی رو هم خودم درست کردم 15 لینک به دیدگاه
آرسو 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وای خدا من فیروزه میبینم دست و پام شل میشه تو مترو ازین دستبندا میفروشن ولی هنوز این شکلیشو ندیدم 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینم یکی دیگه از کارهای منهاون مهره های مشکی و صورتی رو هم خودم درست کردم جنسشون چیه عزیزم ؟ با چی می درستی؟؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینم یکی دیگه از کارهای منهاون مهره های مشکی و صورتی رو هم خودم درست کردم شماهااااااااا اصن ی وضی خوبینننننننننننن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده