سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ اینا نمی شه گفت کاملا دست ساز هستند... بیشتر شبیه کارهای آماده و کارخونه ای هستن... من خودم درست میکنم جینگیل بینگیل دست ساز 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۱ اینا نمی شه گفت کاملا دست ساز هستند... بیشتر شبیه کارهای آماده و کارخونه ای هستن...من خودم درست میکنم جینگیل بینگیل دست ساز خب عزیزم کارهاتو بذار اینجا تا ببینیم ماهم 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ خیلی قشنگه... چه دخترهای هنرمندی داریم ما در مورد کار هم توضیح میدی عزیزم 6 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ مرسی عزیزم.بله که توضیح میدم البته من خیلی تازه کارم...ولی با اعتماد به نفس تمام این هفته تو جمعه بازار رشت شرکت کردم بندش که بند چرمیه ، اون خانوم پرستوی آویز هم سیاه قلم هستش و اون مهره قرمز هم مهره چوبی می باشد که با حلقه به گیس وصلشون کردم 8 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ مرسی عزیزم.بله که توضیح میدم البته من خیلی تازه کارم...ولی با اعتماد به نفس تمام این هفته تو جمعه بازار رشت شرکت کردم بندش که بند چرمیه ، اون خانوم پرستوی آویز هم سیاه قلم هستش و اون مهره قرمز هم مهره چوبی می باشد که با حلقه به گیس وصلشون کردم چه خوب سیاه قلم یعنی چی؟ یعنی خودتون روی فلز این طرح رو در آوردی 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۱ چه خوب سیاه قلم یعنی چی؟ یعنی خودتون روی فلز این طرح رو در آوردی نه عزیزم آماده هست.به این کارا میگن سیاه قلم. 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ ای ول بافتنی چطوری توپر بافتی؟ لاش پنبه گذاشتی؟ 6 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ ای ول بافتنیچطوری توپر بافتی؟ لاش پنبه گذاشتی؟ بافتش کار یکی از دوستامه.من ازش می خرم... از روی فیلمهای آموزشی توی نت یاد گرفته.میگه کاری نداره زیاد... 6 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۱ بچه ها یه پیج هم زدم یکی دو هفتس تو فیسـبوک نمیدونم اینهمه اعتماد به نفسو من از کجا یهویی آوردم 9 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ منم ازینکارا کردم. اما اهدا کردمشون. دوباره درست میکنم میذااااررررررررررررررررم 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۱ عالیه میشه اموزش بدین :5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۱ این رو مادر دوستم واسش درست کرده بود...من که عاشقشم در حالیکه اصلا اهل اینجور چیزا نیستم:hapydancsmil: 13 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۲ اینم یه دستنبد ساده به شکل اسپیرال من با کاموای چند رنگ درست کردم... یک عکس هم نزدیکتر از حالت اسپیرالش گرفتم، شاید بهتر دیده بشه. 17 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده