Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ تسلیت میگم امیدوارم خدا روحشونو شاد نگه داره حزب4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ تسلیت میگم. خدا رحمتشون کنه لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ خیلی ناراحت شدم . تسلیت میگم رها جان لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ درد بزرگیه ، تسلیت میگم عزیزم ؛ خداوند روحشون رو شاد و به بازماندگانشون صبر بده حزب 7 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ درد بزرگیه ، تسلیت میگم عزیزم ؛ خداوند روحشون رو شاد و به بازماندگانشون صبر بده حزب 5 سپاس اریو دخت عزیز لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ خدایش بیامرزد:icon_gol: روحشان شاد حزب 8 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ وای خدای منننننننننننننننننننننننننننننننن رها جان بهت تسلیت میگم انتظار شنیدن این خبر رو نداشتم انتظار خوب شدنشو داشتم خدایاااااااااااااااااااا اگه بیداری جواب بده لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ منم تسلیت میگم.واقعا غم بزرگیه. خدا به بازمانده ها صبر بده. منم حزب 9 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ واقعا متاسف شدم ... از خداوند برای شما آرامش و صبر طلب می کنم روحشون شاد لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۱ روحش شاد و یادش گرامی باد رها تسلیت میگم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده