H O P E 34652 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 دیروز رفته بودیم ختم دایی مامان ... همین چن صفحه پیش نوشته بودم که فوت شده ... همـــــــــــــــــــه ی فامیل بودن ... همـــــــــــه .... حتی اونایی که سال ها بود ایران نبودن و ندیده بودیمشون ... واقعنا ... همش پیش خودم می گفتم چرا حتما باید یکی از بینمون بره تا اینجوری دور هم جمع بشیم و همدیگرو ببینیم ؟ البته اینجور موقع ها ، بعضی از ملاقات ها خیلی دیدنی میشه ... مثلا ملاقات مامان با پسر داییش بعد از n سال دوری و فراموشی ... عصبی و پریشون بودن بابا بخاطر این ملاقات عجیب ... یادآوری خاطرات 22 سال پیش ... عشق و عاشقی ها و خواستگاری ها .... خیلی جالب بود ... خیلی 26
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 اگه شعور فروشی بود، خدا شاهده من حاضر بودم برا بعضیا با هزینه خودم بخرمش.. 19
sahar 91 9480 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 کاش یه وقتایی احساست یه دکمه off داشت... تا نذاری بیخودی واسه خودش فعال باشه ... اون وقت فقط ...فقط ...با عقلت تصمیم میگرفتی و به احساست می گفتی الان وقتش نیست . 17
شــاروک 30242 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 بعد از 6 سال دوباره برگشتی به نبودنت عادت کرده بودم ...... امروز وقتی نسخمو پیچیدم و دیدم یه پلاستیک پُر باید قرص بخورم ..... باورم شد که برگشتی ..... شاید حقمه که برگردی اما ...! خدایا دوباره شروع شد .... دوا و درمون !! خوردن قرص و رفتن گاه و بیگاه به دکتر و .... من دوباره مبارزه میکنم اما .... چرا درست باید به بزرگترین آرزوم ربط داشته باشه ؟؟ 17
NYC 20977 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 مشايي امروز گفته است كه "امام عصر شوراي نگهبان را مجبور به تاييد صلاحيتم مي كند و من صلاحيتم را از آسمان گرفته ام. " لابد آراي مردم را هم نيازي ندارد نامزدي كه تاييد صلاحيتش را از آسمان مي گيرد. جن گير مشهور نزديك به جريان انحرافي هم به تازگي از زندان آزاد شد. بيچاره دموكراسي چه واژه غريبه ايست در اين آشفته بازار... مسیح علینژاد 13
پیرهاید 10193 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 روزهای سختی در انتظارم هست مانند همین امروز ها بقول علی حاتمی: سلام امروز 14
Lean 56968 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 در دیار نکبت آباد شما مجازید به تجاوز ، دزدی ، رشوه گیری ، ارتشاء ، بد بخت کردن زن و دختر مردم ، غصب اموال خصوصی و عمومی و هرچیزی که فکرشو بکنید به شرطی که اعتقاد و التزام عملی داشته باشید به مقام معظم خلیفه ، اما خوبی های عالم در وجود شما باشه اما به خلیفه عظمی اعتقاد نداشته باشید از تمامی حقوقتون محرومید ، به تمام مقدسات قسم عین واقعیت همینه پ ن : کاش پست ترین موجود عالم بودم و نکبت آبادی نبودم ، هرچی کمتر بدونید راحت ترید 7
دختر باران 18625 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 1 وقتایی شده دلت بگیره با خودت حتی لج کنی که دیگه ایندفه اشکم حق نداره در بیاد زود میری تو رختخواب و زل میزنی به سقف 1 حس خیلی بد .1 سنگینی روی قلب کوچیکت. اونوقته که آرزو کنی کاش به جای این قلب 1 سنگ بود که بدی آدمو واست بی اهمیت میشد....... 11
.Apameh 25173 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 امروز یه خانومه مسن ناخواسته 1کاری کرد که واقعا دلمو شکست... واقعا دلم میخواس تو ملا عام بغضی که تو گلوم بوجود آورده بود بشکنم... حرفش و کارش اصلا برام مهم نبود اینکه اینق کوتاه فکر بود دلمو شکوند ...خیلی خودخوری کردم خیلی... مردم بدون فکر لطفا صحبت نکنید شاید با لب باز کردنتون قلب 1نفرو آزرده کنید.... دلم 1بار دیگه هم شکست... منی که از 1هفته قبل برنامه برا 5 دقیقه میریختم حتی حاضر نشد 5دیقه وقت بزاره فک کنه ارزش رو داره یا نه گفته بودم آخرشه گفته بودم میمیرم اما آخرشه آخرشه 15
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 حرف نزدن دلهره ای بود... حرف زدن و درست فهمیده نشده دلهره ای دیگر 12
*sepid* 9772 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 خیلی سخته به یه باور رسیدن ، یه باور که خلاف باوراته ... اونقدر سخته که گاهی نفس کم میاری من الان تو آستانه ی نقض باورام هستم ... باید برم یه جای دور ، دور از همه آدما ... این من و من درونم بشینیم کمی خلوت کنیم با هم ... شاید تونستیم به سلامت از این آستانه ی درد رد بشیم دلم کمی هوای آزاد میخواد .... یه مدت میرم کما من سکوت خویش را گم کرده ام ! ای سکوت ... ای مادر همه فریادها گم شدم در این هیاهو ... گم شدم تو کجایی تا بگیری داد من ؟ گر سکوت خویش را می داشتم زندگی پر بود از فریاد من . . . 9
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 حالم خوبه مثل پدر بزرگ گه میگفت حالم خوبه اما مرد............... 9
آرتاش 33340 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 آخ آخ بدم میاد از اینکه بری بخوابی اولش یه ربع یهوش شی بعد یهو پاشی هر کاری بکنی خوابت نیاد دیشب تا 3بیدار ودم همینجوری تو تاریکی نشسته بودم:icon_pf (34):یاد شب کنکور افتادم که خونه ی همسایه مون عروسی بود ساعت4تموم شد منم از یه طرفی استرس کنکور داشم از یه طرفی نگران کم خوابی بودم :icon_pf (34): 12
آریودخت 43941 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 از هر دستی بدی از همان دست میگیری همیشه دستان من خالیست ... 11
ایلین1366 5544 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 درد دارد وقتی من عاشقانه هایم رامینویسم... دیگران یاد عشقشان میفتند و تو هنوز بی خیالی... 8
partow 25305 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 امروز رفتم تو پروف یکی از بچه ها بهش سلام کنم و اینا ، دیدم تو لیست دوستاش دیگه نیستم تازه پروفشم رو غیردوستاش بسته خیلی الآن ناراحتمممم 12
NYC 20977 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 خداروشکر بازم پرایدِ 7 میلیونی نشد 20 میلیونا شد 14 میلیون! خدا پدرشونو بیامرزه. 18
ارسال های توصیه شده