Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کی گفته جمهوری ، خلیفه گری اسلامی بهترین اسمیه که میشه گذاشت به این نکبت آباد ، میدونستم ولی لمسش نکرده بودم 12 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به سلامتی اونی که حتی به یاد ما نیست... ولی یادش داره ما رو داغون میکنه... 10 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی میشه؟ اگه بشه چی میشه؟ دلشوره دارم 7 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای انسان قدر خود را بدان ،به حدی گرانی،که فقط خداتوان خریدنت را دارد... پس خود رابه قیمت حسرتی تلخ،به تاراج مده... 9 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ و به پایان نزدیک میشم ....... به سرعت ........ و رفتن همیشه زجر آور است ........ دل کندن سخت است ......... و من از زندگی دل بریدم ........ نقطه سر خط . 12 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از دیشب باز رفتم تو لَک ... فکرکنم دیگه آخرشه... میمیرم اما دیگه آخرشه... دفترمو میبندم و کلاغ زندگیمو رهسپار خونَش میکنم... 12 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مینشینم میان دو کف دستت عینهو بچه های از شیر بریده شده عر میزنم و می نالم از این گهواره ای که برایم ساختی از همین دنیا را می گویم مینشینم میان غروب جمعه ای که حتی تو هم دوستش نداری ، آخدا با خدا نامه حامد سرلکی پ.ن: اشک 12 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عجب سرعتی دارم من در عرض 30دقیقه کل خونه رو جارو کشیدم مامانم میاد خوشحال میشه :hapydancsmil::shad: 21 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیلی بد موقع سرما خودم. آخر هفته! ولی خوشبختانه تونستم به کارام برسم... :smiley-gen165: 13 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وقتی فکر میکنی همه چی داره روبه راه میشه یه چیزی این وسط غلط از آب در میاد وای خدا چقدر دلشوره دارم خودت همه چی رو روبه راه کن 16 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حس میکنم دارم عوضی میشم یک فکرایی غروب تو ذهنم بود / بیتشر افکار آدمای پست فطرت و آشغالی بود نباید بزارم که کثیف بشم 15 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آسمان رعدی زد ابرها غریدند قطرات باران نم نم باریدند بوی آب و کاهگل تق تق شیروانی ناله ناودانی توی کوچه پیچید کاشکی دلها نیز چون هوای کوچه پس از این باریدن بوی پاکی میداد.. 11 لینک به دیدگاه
sasan2007 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آرام و آرام تر شب بو ی خستگی روز دارد ماه من نیستی که مرا در این خستگی تنهایی بنگری 11 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درسته عین طلبکارا نشستم دم در کلاس استاد خفت کنم؟!!! :| 9 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شرمنده میکنی... گاهی در خواب به من سر میزنی... 7 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دو شبه درست نخوابیدم همش فکر و خیال همش استرس نمیدونم تا کی ادامه داره؟ چیزی ازم نمونده آلپرازولام خوردم امیدوارم بتونم بخوابم خستم 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 4 تا دوست بودیم تو یک سایت.امروز فهمیدم سومین دوستم هم مامانشو از دست داد. چه دنیایی . . . درکش سخته . . . نمی تونم درکش کنم . . . فقط می تونم بگم خدای من خودت به دوستم صبر بده . . . 32 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بايد گذشت نه از حرفها... بلکه از خيلي آدما.... 18 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده