Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستان باز یه صندلی داغ صندلی داغ این هفته با حضور یکی از پسرای گل سایت:hapydancsmil: :mbj6ivxkw3ccem7bie7جنوبی:mbj6ivxkw3ccem7bie7 کاظم امید است که ایشون به نحوه احسن سوخته بشه با تذکر اینکه اسپم ممنوع سوال تکراری هم نپرسید هر وقت سری سوالاتتون جواب داده شد بعدیا را بپرسید شروع کنید دوستان 29 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ درود مهندس چرا مکانیک؟ خشمتون رو کنترل می کنید؟ یه مورد رو انتخاب کنید:استخدام وزارت نیرو/ادامه تحصیل/تاسیس شرکت 14 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ درود تاحالا شده فیلم یا سریالی روی زندگیت خیلی تاثیر بذاره؟ اگه بخوای اینا رو رنگ کنی، چه رنگی می کنی؟ دوستی زندگی مرگ بهشت قلب نا امیدی شادی به وضعیت انجمن نواندیشان از 0 تا 10 چند میدی؟ تو تالار مکانیک چه تاپیکی رو بیشتر دوست داری ؟ همینا..موفق باشین 12 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ اول سلام...خوبید بعدش با اجازتون سوالا::gnugghender: 1) بهترین روز زندگیت؟ 2) اولین چیزی که به ذهنت میرسه بگو: انجمن نواندیشان ماشین غرور آسمون شلوغی دانشگاه دعوا بستنی 3) بهترین دوستت اینجا کیه؟ 4) غذا درست کردی تا حالا؟(چیا بلدی؟):pot: 5) آخرین باری که کتک خوردی کی بود؟:167: 6) چرا مشکی رنگ عشقه؟ 7) آخرین باری که دست گل به آب دادی کی بود؟ 8) بخوای گل بخری چه گلی رو انتخاب میکنی؟ 9) اگه بری مهمونی و غذایی درست کرده باشن که خوشت نیاد تشکر میکنی؟ یا اصلا میگی دوس نداشتم؟ 10) چرا آقایون بیشتر خالی میبندن؟تا حالا خالی بستی؟برای چه کسی؟ 11) فکر میکنی خصوصیت برترت چی باشه؟ 12) یه لطیفه با نمک بگو و اما 13) درصد سوختگی؟ خسته نباشی...جزغاله نباشی...شاید بازم بیام...:girl_yes2: 9 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ بابا این بنده خدا که سوخخخخخخخختتتتتتتتتتت ضمن سلام و خسته نباشید به اقا مهندس. اهل کدوم شهر جنوبی؟ چند سالته؟ چندتا بچه اید؟ چرا بعضی جنوبیا رنگ پوستشون آفتاب سوختست بعضیای دیگه سفیدن؟ چطور شد که منو ادد کردید؟ به نظر شما چرا منو رو صندلی داغ نمی نشونن؟؟؟ اگر واسه ارشد و منابعش و جزواتش ازتون کمک بخوام کمکم میکنید؟ اگر سوال دیگه ای به ذهنم رسید حتما میام میپرسم.البته ببخشیدا 5 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ سلاااام ببینید کی اینجاس :gnugghender: .چطوری با انجمن اشنا شدی؟ 1.تا حالا با بچه های انجمن ملاقات داشتی؟ 2.کیا بودن ؟ 3.یه خاطره باحال و کوتاه از شاه کارات برامون تعریف کن . برمیگردم 4 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ درود مهندسچرا مکانیک؟ چون عشق است مکانیک.البته به معماری و دکوراسیون خیلی علاقه دارم خشمتون رو کنترل می کنید؟ خیلی زیاد.بعضی وقتا فکر میکنم باید دعوایی بکنم حداقل اما میگم بی خیال یه مورد رو انتخاب کنید:استخدام وزارت نیرو/ادامه تحصیل/تاسیس شرکت ادامه تحصیل و تاسیس شرکت بازم سر بزن.خوشحال شدیم 5 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ درود تاحالا شده فیلم یا سریالی روی زندگیت خیلی تاثیر بذاره؟ نه زیاد.اما شده اگه بخوای اینا رو رنگ کنی، چه رنگی می کنی؟ دوستی بی رنگ زندگی رنگارنگ مرگ سیاه بهشت سفید قلب هر رنگی اما خوش رنگ باشه نا امیدی قهوه ای شادی رنگارنگ به وضعیت انجمن نواندیشان از 0 تا 10 چند میدی؟ 7 تو تالار مکانیک چه تاپیکی رو بیشتر دوست داری ؟ همش خوبه همینا..موفق باشین بازم سر بزن ابجی 5 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ تا حالا مامانتو کتک زدی؟ سوالت خیلی چرته. با عرض معذرت از بچه ها. خواستی بگو خصوصی جوابتو میدم. 3 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ اول سلام...خوبید بعدش با اجازتون سوالا::gnugghender: 1) بهترین روز زندگیت؟ روزای خوب زیاد بود.اما شاید بهترینش روزی باشه که دیدمش 2) اولین چیزی که به ذهنت میرسه بگو: انجمن نواندیشان بچه ها همه جمعن.بگو بخند ماشین سرعت غرور نمیدونم آسمون ابی شلوغی اینقد بدم میاد که نگو دانشگاه تجمع فلاسفه ی تاریخ که در نوع خود بی نظیرند دعوا فضولی بستنی قیفی 3) بهترین دوستت اینجا کیه؟ زیادن یکی دوتا نیستن 4) غذا درست کردی تا حالا؟(چیا بلدی؟):pot: اره غذای مجردی تخم مرغ اینا. ماهی بلدم درس کنم 5) آخرین باری که کتک خوردی کی بود؟:167: یادم نمیاد 6) چرا مشکی رنگ عشقه؟ چون کوکا کولا فقط مشکیه 7) آخرین باری که دست گل به آب دادی کی بود؟ اوووه تا دلت بخواد.خواستی بگو برات بگم.:icon_pf (34): 8) بخوای گل بخری چه گلی رو انتخاب میکنی؟ یاس 9) اگه بری مهمونی و غذایی درست کرده باشن که خوشت نیاد تشکر میکنی؟ یا اصلا میگی دوس نداشتم؟ تشکر.چون بنده خداها زحمت کشیدن 10) چرا آقایون بیشتر خالی میبندن؟تا حالا خالی بستی؟برای چه کسی؟ نمیدونم. اره. استادمون. مسول امور مالی دانشگاه امروز صبح 11) فکر میکنی خصوصیت برترت چی باشه؟ نمیدونم باید از بقیه پرسید 12) یه لطیفه با نمک بگو بابا اب داد. بابا را ایزوگام کردیم دیگر اب نداد. نهضت سواد اموزی ... و اما 13) درصد سوختگی؟ 60 درصد. فردا میرم بیمه دیگه حقوق از کار افتادگی میگیرم خسته نباشی...جزغاله نباشی...شاید بازم بیام...:girl_yes2: حتما بیا قدمت روی چشم 7 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ بابا این بنده خدا که سوخخخخخخخختتتتتتتتتتت ضمن سلام و خسته نباشید به اقا مهندس. اهل کدوم شهر جنوبی؟ خرمشهر چند سالته؟ 23 چندتا بچه اید؟ 4 تا پسر یه دختر چرا بعضی جنوبیا رنگ پوستشون آفتاب سوختست بعضیای دیگه سفیدن؟ خب برمیگرده به نژادشون. بعضیام بخاطر کار تو محیط بیرونه. من که سفیدم چطور شد که منو ادد کردید؟ میخواستم یه سوال ازت بپرسم که یادم رفت به نظر شما چرا منو رو صندلی داغ نمی نشونن؟؟؟ چون محیط زیست الوده میشه اگر واسه ارشد و منابعش و جزواتش ازتون کمک بخوام کمکم میکنید؟ با کمال میل اگر سوال دیگه ای به ذهنم رسید حتما میام میپرسم.البته ببخشیدا منتظر سوالات هستم دوست عزیز 6 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ سلاااام ببینید کی اینجاس :gnugghender: .چطوری با انجمن اشنا شدی؟ سرچ تو نت 1.تا حالا با بچه های انجمن ملاقات داشتی؟ نه اما خیلی دوس دارم 2.کیا بودن ؟ 3.یه خاطره باحال و کوتاه از شاه کارات برامون تعریف کن . بابام رفته بود خارج سیم کارت ثابتش دستم بود دیگه خرجش رو به اسمون ها پر کشید که بعدا مجبور شدم خودم خرجشو بدم. برمیگردم حتما بیا خانم طراح 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ درود با تشکر از دعوت ت ت نظر شما چرا قیمت خودرو انقد بالا رفته دلار تا کجا پیش میره ه سیر سعودیش سال 88 به کی رای دادید کمترین نمره دانشگاه تا حالا چند بار به کمک استاتید محترم قبول شدید چند واحد تا حالا افتادی مکانیک بهتره یا ثروت به نظرت چرا سوال هام هیچ کدوم به هم هیچ ربطی نداشتن فعلا همین ااااا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ درود با تشکر از دعوت ت ت نظر شما چرا قیمت خودرو انقد بالا رفته چون ... وجود نداره. یه چی این وسط بی صحاب شده دلار تا کجا پیش میره ه سیر سعودیش تا ثریا سال 88 به کی رای دادید سفید کمترین نمره دانشگاه میگم اما نخند. ولک من کاردانی بودم همه درسامو قبول شدم استاتیک. مقاومت جز وصایای امام شدم 3 :icon_pf (34): تا حالا چند بار به کمک استاتید محترم قبول شدید خیلی خیلی زیاد. امداد غیبی دیگه چند واحد تا حالا افتادی 3 واحد مکانیک بهتره یا ثروت مکانیک ثروت میاره به نظرت چرا سوال هام هیچ کدوم به هم هیچ ربطی نداشتن چون ذهنت همه جا مشغوله. خیلی خوبه فعلا همین ااااا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مرسی.بازم بیا :gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ درود. والا انقد شرکت نکردم ک دیگه فراموش کردم چیا باس بپرسم اینجا. جاست فور یو، ولک. اول بگو ک زندگی رو چ رنگی می دونی؟ دوم بگو از علم چی ا می دونی؟ سوم کلام، بگو ببینم قدر پدر و مادر دانی؟ چگونه؟ چهارم، چقدر دوس داری زندگی کنی؟ پنجم، تو زندگی چند تا اسطوره داری یا داشتی ک بخوای مث اونا بشی؟ ششم، اینکه ب خودت چ نمره ای میدی؟ اخر کلام اینکه بگو ببینم دشمن های خودتو می شناسی؟ شاد و پاینده باشی. 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ سلام خوبی؟ آخه مکانیکم شد رشته؟؟ از خودت دفاع کن !! چندتا بچه اید؟ پسر خوبه یا دختر؟ چندتا؟؟؟ راسته میگن پسرا مامانینن؟؟ چرا پسرا دماغشونو عمل میکنن؟؟ دقت کردی همشونم شبیه هم میشن؟ بازم بیام؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ درود.والا انقد شرکت نکردم ک دیگه فراموش کردم چیا باس بپرسم اینجا. جاست فور یو، ولک. اول بگو ک زندگی رو چ رنگی می دونی؟ رنگارنگ دوم بگو از علم چی ا می دونی؟ اونقد میدونم که هیچی نمیدونم سوم کلام، بگو ببینم قدر پدر و مادر دانی؟ چگونه؟ راستشو نه نمیدونم. خیلی اذیتشون میکنم چهارم، چقدر دوس داری زندگی کنی؟ زیاد پنجم، تو زندگی چند تا اسطوره داری یا داشتی ک بخوای مث اونا بشی؟ یه چند تایی هستن ششم، اینکه ب خودت چ نمره ای میدی؟ 0 اخر کلام اینکه بگو ببینم دشمن های خودتو می شناسی؟ نه شاد و پاینده باشی. مرسی سجاد حان 4 لینک به دیدگاه
Farhad.Jonobi 2552 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ سلام خوبی؟ مرسی آخه مکانیکم شد رشته؟؟ ا چشه. خیلیم خوبه. دلت بسوزه از خودت دفاع کن !! چندتا بچه اید؟ 4 تا پسر یه دختر پسر خوبه یا دختر؟ فرقی نمیکنه. چندتا؟؟؟ 2 تا راسته میگن پسرا مامانینن؟؟ ای بگی نگی چرا پسرا دماغشونو عمل میکنن؟؟ دقت کردی همشونم شبیه هم میشن؟ جوگیر میشن. اره دیدم بازم بیام؟؟؟ حتما بیا منتظرم 5 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ درود من فقط یک سوال دارم ؛ اینکه چرا انقد زود قضاوت میکنید آقای جنوبی ؟ پ.ن : برای اطلاعات بیشتر، از طریق پیغام خصوصی اقدام کنید . با تشکر از دعوت شما 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده