pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ بهمن، ۱۳۹۱ NYC گفته است: بیست و دوئهههههههههههه بهمن برخیز مهمان آآآآآآآآآمده اسفند بر آتششششش بزن.:w330: خب خوبه دیگه میخوای گیتار بخری واسه دختر مردم بزنی بعد عاشق شی برید فعل حرام انجام بدین پلیس بگیرتون برید جهنم؟! خب الانم من تو جهنم تشریف دارم م باورت نمیشه از این اریو دخت بپرس معلوم نیس این رفیق دزد و شریک قافله اس بعدش هم م م بده ه دخترای مردم م م م م م عاشق خوشلی مثل من بشن 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ بهمن، ۱۳۹۱ pesare irani گفته است: خب الانم من تو جهنم تشریف دارم م باورت نمیشه از این اریو دخت بپرس معلوم نیس این رفیق دزد و شریک قافله اس بعدش هم م م بده ه دخترای مردم م م م م م عاشق خوشلی مثل من بشن راس میگه امیر ایشون خود شیطون هستن و رئیس جمهوره جهنم خوشل رو از کجا اوردی اونوقت ؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ بهمن، ۱۳۹۱ آریودخت گفته است: راس میگه امیر ایشون خود شیطون هستن و رئیس جمهوره جهنم خوشل رو از کجا اوردی اونوقت ؟ خوشگلیم مادر زادیه:ws3: 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ بهمن، ۱۳۹۱ shadmehrbaz گفته است: ن دیگه چی ؟ نوشابه زرد یا مشکی ؟ دوغ بهتره خوب مسابقه چطوریه من نمیدونم بگین منم شرکت کنم مدال برنده شم:gnugghender: لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ بهمن، ۱۳۹۱ pesare irani گفته است: خوشگلیم مادر زادیه:ws3: کو ببینمت از آواتارت معلومه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ بهمن، ۱۳۹۱ آریودخت گفته است: کو ببینمت از آواتارت معلومه تو گوگل بنویس امید ببین عکس هاموو و :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ بهمن، ۱۳۹۱ pesare irani گفته است: تو گوگل بنویس امید ببین عکس هاموو و :vahidrk: این اومد کچل 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ بهمن، ۱۳۹۱ آریودخت گفته است: این اومد کچل دلت میادددددددددددددددددددددددددددددددددددددد این که همون استادتون بود که بهت 3 داده بود:vahidrk: چرا الکی میگی که این من هستم مم :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ بهمن، ۱۳۹۱ pesare irani گفته است: دلت میادددددددددددددددددددددددددددددددددددددد این که همون استادتون بود که بهت 3 داده بود:vahidrk: چرا الکی میگی که این من هستم مم :vahidrk: استغفرا... که ما استادی به نام امید میداشتیم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ بهمن، ۱۳۹۱ آریودخت گفته است: استغفرا... که ما استادی به نام امید میداشتیم خب خدا رو شکر که خودت اعتراف کردی که داشتی:vahidrk::vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ بهمن، ۱۳۹۱ pesare irani گفته است: خب خدا رو شکر که خودت اعتراف کردی که داشتی:vahidrk::vahidrk: به استغفرا... اولش دقت نکردیا اسپم نکن الان مهند میاد دعوامون میکنه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ بهمن، ۱۳۹۱ آریودخت گفته است: به استغفرا... اولش دقت نکردیا اسپم نکن الان مهند میاد دعوامون میکنه نترس مهند با من ن ن نن ن تو راحت باش ش ش ش ش ش ش 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ بهمن، ۱۳۹۱ pesare irani گفته است: نترس مهند با من ن ن نن ن تو راحت باش ش ش ش ش ش ش باشه . پس بگیر :vahidrk: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ بهمن، ۱۳۹۱ اگه تونستید این اهنگ رو حدس بزنید؟ [flash=quality='high' width='216' height='116'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ بهمن، ۱۳۹۱ F|UID گفته است: اگه تونستید این اهنگ رو حدس بزنید؟[flash=quality='high' width='216' height='116'] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شکیلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ بهمن، ۱۳۹۱ pesare irani گفته است: شکیلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: جونه من ؟ منظورش اسم ترانشه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ بهمن، ۱۳۹۱ آریودخت گفته است: جونه من ؟ منظورش اسم ترانشه چیکار داری مگه مفتش هستی همون شکیلا بسه دیگه 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ بهمن، ۱۳۹۱ pesare irani گفته است: شکیلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: نخیر 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ بهمن، ۱۳۹۱ F|UID گفته است: نخیر شکیرا 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ بهمن، ۱۳۹۱ نه...تازه با ترانه هم واستون گذاشتما 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده