shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ درود سری بیست و ششم مسابقه آهنگ شناسی رو استارت میکنم ؛ روند مسابقه مثل قبله : یه قسمت بی کلام از آهنگی رو به صورت فایل فلش اینجا قرار میدیم شما باید اسم اون آهنگ و خواننده ش رو حدس بزنید ، 6 آهنگ برای این مسابقه انتخاب شده ، هر کدوم از آهنگها رو بتونید حدس بزنید 20 امتیاز جایزه میگیرید این امتیاز به اولین کسی که درست حدس بزنه داده میشه ... مدت زمان مسابقه 2 روز هست و بعد از روز دوم جوابهای درست و برنده ها مشخص خواهند شد . برای این هفته 6 آهنگ زیر در نظر گرفته شده ، 5تاش ایرانیه و یکیش خارجی : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آهنگ اضافه شده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام * حجم آهنگها خیلی کمه و برای شنیدنش فقط کافیه روشون کلیک کنید * ممکنه اسم خواننده رو بدونید ولی اسم آهنگو نه ، در اون صورت اگه دو نفر آهنگ رو حدس زده باشن اولی فقط اسم خواننده رو گفته باشه و دومی هم اسم خواننده هم اسم آهنگ ، 20 امتیاز به نفر دوم میرسه که کاملتر جواب داده ( حتی اگه به قسمتی از شعرش هم اشاره کنید پذیرفته میشه ) و 10 امتیاز به نفر اول که ناقص جواب داده بود * توی هر پست فقط میتونید یک آهنگ رو حدس بزنید ، بنابرین اگر میخواید مثلا 4 تا از آهنگها رو حدس بزنید باید 4 تا پست جداگونه بدید * کسایی که اشتباها" توی یه پست بیش از 1 آهنگ رو حدس بزنن فقط آهنگ اولی که حدس زده شده حساب میشه بقیه آهنگ ها رو حتی اگه درست هم حدس زده باشن نمی پذیرم و پست شون هم ویرایش میشه * دوستانه ازتون میخوام که دنبال راه های تقلب نباشید چون با تقلب مسابقه لوث میشه و دیگه جذابیتی نداره * پنجشنبه هر هفته تاپیک جدید آهنگ شناسی استارت میشه * هر هفته یکی از آهنگهای مسابقه از جدیدترین آهنگهای تالار دانلود انتخاب میشه 34 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ کسایی که میخوان سری بعد هم توی مسابقه شرکت کنن زیر پست بالا تشکر بزنن تا من با پیام خصوصی مطلعشون کنم 11 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ به موقع رسیدم اما بلد نبودم هیچ کدوم رو 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ با تشکر ...هیچکدوم....:th_running1::th_running1::th_running1: 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ 1- گل پونه اگر اشتباه نکنم داریوش 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ هیچ کدوم بلت نبودم م م م م بای 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ با تشکر ...هیچکدوم....:th_running1::th_running1::th_running1: این دویدنت دیگه چی بود. 4 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ یه بارم که زود رسیدم هیچکدوم حتی ذره ای اشنا نبود ای خراب شه اون تالار دانلود که همش از اونجاس و حقوق ملت همیشه درصحنه (من!) ضایع میشه 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ یه بارم که زود رسیدم هیچکدوم حتی ذره ای اشنا نبود ای خراب شه اون تالار دانلود که همش از اونجاس و حقوق ملت همیشه درصحنه (من!) ضایع میشه نه بابا اونجا هم خبری نیست 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ کچل مطمئنی از تالار دانلود اینارو انتخاب میکنی؟ سن عضویت من به اینا قد نمیده 5 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ فقط پنجمی برام اشناست که یادمم نمی اد.. 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ اهنگ چهارم رو خیلی شنیدم چرا یادم نمیادبنظرم داریوش باید باشه... 2 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ اهنگ چهارم رو خیلی شنیدم چرا یادم نمیادبنظرم داریوش باید باشه... چهارمی رو که من گفتم! 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ ای خراب شه اون تالار دانلود که همش از اونجاس و حقوق ملت همیشه درصحنه (من!) ضایع میشه نه بابا اونجا هم خبری نیست کچل مطمئنی از تالار دانلود اینارو انتخاب میکنی؟سن عضویت من به اینا قد نمیده بابا من کی گفتم همشو از تالار دانلود انتخاب میکنم ؟؟؟ :icon_pf (34): فقط یه آهنگ واسه اون تالاره این جمله مفهومش اینقدر سخته ؟ هر هفته یکی از آهنگهای مسابقه از جدیدترین آهنگهای تالار دانلود انتخاب میشه الان چند هفته ست دارم این کارو میکنم همیشه هم آهنگ شماره 5 رو از آهنگای اون تالار میذارم کل تالار دانلود هم لازم نیست ببینید ، فقط آخرین آهنگایی که هر هفته اضافه میکنم رو دانلود کنید صد در صد یکیش واسه مسابقه س آهنگ شماره 5 این هفته هم توی تالار دانلود هست mini و fluid هم زیرش تشکرم زدین معلومه اصلا دانلود نمیکنید فقط تشکر میزنید یا فقط دانلود میکنید ولی بهش گوش نمیکنید اصلا 6 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۱ چهارمی رو که من گفتم! آره...الان دیدم و چک کردم..درسته همون که میگه من نیازم تو رو هر روز دیدنه....ا 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده