سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ تایم کلاسهای موسیقی ، بیست دقیقه تا نهایت نیم ساعت ، جلسه ای 12،500 یه جلسه غیبت کنی ، دیگه می سوزه پولت قبلنا اون جلسه برات می موند اما چندساله که می سوزه 5 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ حالا اگه یکی مثل من متالهد باشه و بخاد الکتریک یاد بگیره، آیا میتونه بعد از اینکه تو الکتریک مستر شد با گیتار غیرالکتریک(اسم خانوادش چیه؟ گیتار چوبی؟)مثل استادا رفتار کنه؟ اصلن یکی گه هدفش الکتریکه، چطوری باس بره کلاس؟ /m\ 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ حالا اگه یکی مثل من متالهد باشه و بخاد الکتریک یاد بگیره، آیا میتونه بعد از اینکه تو الکتریک مستر شد با گیتار غیرالکتریک(اسم خانوادش چیه؟ گیتار چوبی؟)مثل استادا رفتار کنه؟اصلن یکی گه هدفش الکتریکه، چطوری باس بره کلاس؟ /m\ گیتار الکتریک و گیتار چوبی ربطی به هم ندارنا.شما اگه بخوای الکتریک یاد بگیری ، میتونی از همون اول گیتار الکتریک ثبت نام کنی. باید دنبال آموزشگاه باشی 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۱ با بحث الکتریکیش کاری ندارم فعلن...بحثم سر نواختنشه. لینک به دیدگاه
amirhossin 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ سلام میخواستم ببینم من یه گیتار گرفتم پرینس دست دووم 450 میخواستم ببینم گرون گرفتم یا ارزون لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۲ سلام میخواستم ببینم من یه گیتار گرفتم پرینس دست دووم 450 میخواستم ببینم گرون گرفتم یا ارزون والا قیمت ندارم م م من نوش چنده تو بازار ؟؟؟؟ چند وقته کار میکنه به ه ه یه کارشناس نشونش دادی تستش کنه ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Arminmousavi20 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ منظورتون از گیتار چوبی گیتار کلاسیکه دیگه ؟ اینجا زیاد نمیتونم راهنماییتون کنم اگه سوالی داشتید پ.خ بدید جواب میدم قیمت هام مشخصه , کسی که تازه کاره باید با یه نوازنده حرفه ای بره خرید ساز و حتی ثبت نام در کلاس و ... موفق باشید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده