pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ درود بر دوستان میخواستم یه کم راجع به گیتار اطلاعات به من بدید برای شرو چه مارک و مدلی خوبه ه خودتون با چه مارکی شرو کردید وسایل جانبی که برا شرو نیازه چیه؟؟ موقع خرید به چه چیزایی باید دقت کرد فرق گیتار ها (تفاوت قیمت ها) با هم تو چیه و........ ممنون میشم کمک کنید :pot: من این مدل ها رو قیمت کردم م استیج c542 ==> 340 هزار بست فان jycg 160 360 هزار سانتانا cg10bk 370 هزار یاماها c70 300 داشت 240 هم داشت 15 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ درود بر دوستان سلام به شما میخواستم یه کم راجع به گیتار اطلاعات به من بدید چشم برای شرو چه مارک و مدلی خوبه ه نمیدونم خودتون با چه مارکی شرو کردید من گیتار نخریدم ، ارگ خریدم وسایل جانبی که برا شرو نیازه چیه؟؟ پول موقع خرید به چه چیزایی باید دقت کرد که دس 2 بهت نندازن :icon_razz: فرق گیتار ها (تفاوت قیمت ها) با هم تو چیه لابد به مارک و جنس و ... س و........ ممنون میشم کمک کنید :pot: خواهش میکنم ، قابل نداشت :icon_pf (44): بازم سوال داشتی بپرس 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ خواهش میکنم ، قابل نداشت :icon_pf (44):بازم سوال داشتی بپرس حتما راجع به ارگ هم بپرسم م م گیتار جواب میدی ممنون 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ حتما راجع به ارگ هم بپرسم م م گیتار جواب میدی ممنون نمیدونم ، شاید 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ گیتار رو نمیدونم اما ارگ Yamaha و korg خیلی معروفن! 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ گیتار رو نمیدونم اما ارگ Yamaha و korg خیلی معروفن! شیطونه میگه .... :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ شیطونه میگه .... :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ اون بنده خدا دنباله گیتاره تو میگی ارگ راستی من باهات قهرم :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ اون بنده خدا دنباله گیتاره تو میگی ارگ راستی من باهات قهرم :icon_razz: خوب گیتار یاماها هم معروفه دیگه 3 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ aval boro 1 amoozeshgahe khoob peida kon ya yek ostade khoob khodesh behet mige ke az koja bekhari che marki bekhari hodoode gheimatesh chande va..... hatman aval kar ba ostad shoroo kon\badan ke kami rah oftadi ba ketab o nar afzar o film edame bede nokteye dige inke sabki ke mikhay naavazandegi koni ro ham bayad dar nazar begiri va gitari bekhari ke monasebe oon sabk bashe movafagh bashi 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ aval boro 1 amoozeshgahe khoob peida kon ya yek ostade khoobkhodesh behet mige ke az koja bekhari che marki bekhari hodoode gheimatesh chande va..... hatman aval kar ba ostad shoroo kon\badan ke kami rah oftadi ba ketab o nar afzar o film edame bede nokteye dige inke sabki ke mikhay naavazandegi koni ro ham bayad dar nazar begiri va gitari bekhari ke monasebe oon sabk bashe movafagh bashi ممنون با چند نفری صحبت کردم راجع به ه هه اموزش و راهنمایی برا خرید امااااااا همشون گفتن ما مدلی پیشنهاد نمیدیم م م خودت ببین چی دوست داری هر کس از یه گیتار خوشش میاد فقط قیمت ها رو دادن ن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ با استاد هماهنگ کنی بهتره اما چندین سال پیش یادمه الحمرا از مارکای خوب بود 6 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ با استاد هماهنگ کنی بهترهاما چندین سال پیش یادمه الحمرا از مارکای خوب بود بله یه دوری زدم تو نت الحمرااااااااااااااااااااااا خیلی خوبه اما اولا قیمت ت اون فکر کنم زیر 450 نباشه ه ه دوما برا میبتدی فکر نکنم وب باشه 5 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ من هیچ اطلاعاتی در مورد گیتار ندارم.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ درود بر دوستان میخواستم یه کم راجع به گیتار اطلاعات به من بدید برای شرو چه مارک و مدلی خوبه ه خودتون با چه مارکی شرو کردید وسایل جانبی که برا شرو نیازه چیه؟؟ موقع خرید به چه چیزایی باید دقت کرد فرق گیتار ها (تفاوت قیمت ها) با هم تو چیه و........ ممنون میشم کمک کنید :pot: من این مدل ها رو قیمت کردم م استیج c542 ==> 340 هزار بست فان jycg 160 360 هزار سانتانا cg10bk 370 هزار یاماها c70 300 داشت 240 هم داشت دوست عزیز اگه تازه میخوایین شروع به اموزش کنین بهتره با yamahac40 شروع کنین هم امتحانشو تو این چند سال پس داده و صداش خوبه و هم قیمتش پایینه یه مدت که کار کردی و مهارتت بالا رفت و مطمئن شدی که حوصله ات میکشه و ادامه خواهی داد اونوقت میتونی بری دنبال یه گیتار دستساز.ولی برا شروع همونی که گفتم کفایت میکنه. وسایل جانبی :میتونی یه پایه نت بخری تا دفتر نتت رو روی اون بذاری تا موقع نواختن راحت باشی و یه دونه هم تیونر لازم داری برای کوک گیتارت واگه خواستی یه پایه هم برا گیتارت میتونی بخری تا مواقعی که باهاش کار نمیکنی بذاری روی اون موقع خرید با اینکه این گیتاری که گفتم قیمتش پایینه و زیاد هم حساسیت نمیخواد ولی با یکی برو که سردرمیاره تا صداش و متریالش ضایع نباشه و یا به فروشنده بگو که میبرم استادم نگاه کنه اگه تایید نکرد میارم عوضش کنی. فرق سازها هم تو متریالش و مارک و صداشه...گیتار دستسازی که قیمتش 4میلیونه صداش با گیتار آموزشی خیلی فرق داره ولی شما زیاد حالا به این چیزا فکر نکنین البته من خودم ویولن کار کردم .منم اولش با ویولن اموزشی کار کردم وبعدا رفتم یکی دستساز آلمانیشو گرفتم.بهت پیشنهاد میکنم اول استادتو مشخص کن و با راهنمایی ایشون اقدام به خرید کنین. موفق باشی دوست عزیز 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ دوست عزیز اگه تازه میخوایین شروع به اموزش کنین بهتره با yamahac40 شروع کنین هم امتحانشو تو این چند سال پس داده و صداش خوبه و هم قیمتش پایینه یه مدت که کار کردی و مهارتت بالا رفت و مطمئن شدی که حوصله ات میکشه و ادامه خواهی داد اونوقت میتونی بری دنبال یه گیتار دستساز.ولی برا شروع همونی که گفتم کفایت میکنه. وسایل جانبی :میتونی یه پایه نت بخری تا دفتر نتت رو روی اون بذاری تا موقع نواختن راحت باشی و یه دونه هم تیونر لازم داری برای کوک گیتارت واگه خواستی یه پایه هم برا گیتارت میتونی بخری تا مواقعی که باهاش کار نمیکنی بذاری روی اون موقع خرید با اینکه این گیتاری که گفتم قیمتش پایینه و زیاد هم حساسیت نمیخواد ولی با یکی برو که سردرمیاره تا صداش و متریالش ضایع نباشه و یا به فروشنده بگو که میبرم استادم نگاه کنه اگه تایید نکرد میارم عوضش کنی. فرق سازها هم تو متریالش و مارک و صداشه...گیتار دستسازی که قیمتش 4میلیونه صداش با گیتار آموزشی خیلی فرق داره ولی شما زیاد حالا به این چیزا فکر نکنین البته من خودم ویولن کار کردم .منم اولش با ویولن اموزشی کار کردم وبعدا رفتم یکی دستساز آلمانیشو گرفتم.بهت پیشنهاد میکنم اول استادتو مشخص کن و با راهنمایی ایشون اقدام به خرید کنین. موفق باشی دوست عزیز خیلی ممنون :hapydancsmil: از نظر دسته یا ایراداتی که به مرور زمان امکان داره پیش بیاد اطلاعاتی دارید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
padrone 1136 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ خیلی ممنون :hapydancsmil: از نظر دسته یا ایراداتی که به مرور زمان امکان داره پیش بیاد اطلاعاتی دارید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 این اسپانیاییها بعضیاشون پشت دستشون چوب آبنوس دارند که نمیذاره دستشون از حالت خارج بشه ولی اکثرشون ندارن ولی شوما اینارو بیخیال...توی انجمن گیتاریست نداریمممم؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ بله یه دوری زدم تو نت الحمرااااااااااااااااااااااا خیلی خوبه اما اولا قیمت ت اون فکر کنم زیر 450 نباشه ه ه دوما برا میبتدی فکر نکنم وب باشه بله این گیتار و دختر عمم شاید حدوذ 9 سال پیش خرید 250 ولی خب خیلی عالی و شیک بود 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ این اسپانیاییها بعضیاشون پشت دستشون چوب آبنوس دارند که نمیذاره دستشون از حالت خارج بشه ولی اکثرشون ندارن ولی شوما اینارو بیخیال...توی انجمن گیتاریست نداریمممم؟؟؟ تا الان که کسی نیومده :5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ درود بر دوستان میخواستم یه کم راجع به گیتار اطلاعات به من بدید برای شرو چه مارک و مدلی خوبه ه خودتون با چه مارکی شرو کردید وسایل جانبی که برا شرو نیازه چیه؟؟ موقع خرید به چه چیزایی باید دقت کرد فرق گیتار ها (تفاوت قیمت ها) با هم تو چیه و........ ممنون میشم کمک کنید :pot: من این مدل ها رو قیمت کردم م استیج c542 ==> 340 هزار بست فان jycg 160 360 هزار سانتانا cg10bk 370 هزار یاماها c70 300 داشت 240 هم داشت درود بر شما. دوست عزیزم من خودم Yamaha C70 دارم که خیلی هم راضیم. من 4-5 سال پیش گرفتم 105 تومن الان شده 300؟ جلالخالق!!! تو 4-5 سال قیمتش 3 برابر شده ولی کار خدا رو میبینی تورم همون 11%! دیگه خودتم قیمت ها رو زدی. بخوای یه گیتاره سطح بالا بخری زیر 500 تومن نمیشه. بعد هم ممکنه بعد یه مدت از سرت بیوفته ساز زدن الکی 400-500 خرج کردی. همین C70 بگیر عالیه. هم برای شروع خوبِ هم وقتی یاد گرفتی خیالت راحت جواب کارتو میده. گیتار مثل کیبورد نیست مدل های مختلفش زمین تا آسمون فرقشون باشه. اون اختلاف رو دقیق نمیدونم چرا ولی به احتمال زیاد اون ارزونتره تقلبیه. در اینکه بخوای بفهمی اصله یا تقلبی هم از یه جای مطمئن بخر. منم مثل دوستام بهت توصیه میکنم حتماً برو کلاس برای شروع و از استادت کمک بخواه که از کجا بگیری. اینکه بهت بگم موقع خرید حواست به اینش باشه اونش باشه فایده نداره. از یه جای مطمئن بخر مشکلی پیش نمیاد. لوازم جانبی هم یه کیف یا همون ساک برای جابجاییش که حتماً لازمه و همین. تیونر میخوای برای کوک کردنش که الان نرم افزار (AP Tuner) هست که به راحتی کار تیونرِ 40-50 تومنی رو برات میکنه. دیگه چیزی لازمه 100% نیست اگه خواستی بگیر نخواستی نگیر. یه پایه بگیر که گیتارو وقتی لازم نداری بذاری روش گوشه اتاق کلاس داره! وگرنه من خودم میذارم تو کیفش و میذارم یه گوشه اتاق. بازم سوالی باشه من در خدمتم. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده