عمو سام 1166 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 دیدی وقتی میری بیرون یه عده همیشه دنبالت میان. از ماشینت استفاده میکنن، ناهار میدی میان ولی دست تو جیبشون نمیکنن. حاضر نیست تو این اوضاع بنزین خودش یه بار ماشینشو بیاره هااا. از طرفی دوستته نمیتونی بزنی تو ذوقش. روک بهش بگیم باید دونگ خودت رو خودت حساب کنی وقتی متوجه نیس ! :-l به نظرت بهترین برخورد با کسیکه میخواد همیشه چتر آدم باشه چیه؟ :-((((( دخترا بیشتر اهل چتر شدن هستن یا پسرا؟ چه دختر با دختر بیرون بره چه پسر با پسر چه پسر با دختر، احتمال چتر شدن کدوم با کدوم بیشتره؟ :-) 7
عمو سام 1166 مالک ارسال شده در 27 فروردین، 2013 جوابمو بدین. شدیدا به تحربه هاتون در اینباره نیاز دارم. چندتا دوست چتر دارم و اصلا اصلا نمیدونم باید باهاشون چیکاررر کنمم. :-(((((((((( 5
Lean 56968 ارسال شده در 27 فروردین، 2013 به نظر من تو شرایط اقتصادی فعلی در برخورد با این موارد باید کاملا رک بود البته خانواده قضیش جداس ولی برخی دوستا که لطفت رو بعد از مدتی وظیفت تلقی میکنن باید خیلی رک بهش تذکر داد 7
NYC 20977 ارسال شده در 27 فروردین، 2013 من اگه یه بار با یکی برم بیرون از این کارا کنه کلاً حذفش میکنم. دیگه باهاش بیرون نمیرم. بعد هم خجالت نداره که. بعضی از آدما بی شعورن. نگفتنت رو به حساب نفهمیدنت میذارن. بگو بهشون. 7
jonny depp 8297 ارسال شده در 28 فروردین، 2013 خوب وقتی میخوای بری بیرون با خودت همراه نکن . غذا میخوای بگیری فقط به اندازه غذای خودت پول از جیبت بیرون بیار 5
Z@laL 6664 ارسال شده در 28 فروردین، 2013 به نظر من اگر میخوای باهاشون بری بیرون قبلش باهاشون هماهنگ کن که قضیه ازین قرار است که هرکسی خرج خودشو بذاره تا بتونیم همیشه از تفریحاتمون لذت ببریم ... اگر قبول کردند که هیچی وگرنه حذف بشن خیلی بهتره چتر شدن دختر پسر نداره ادما مختلفند این چه سوالیه که اکثرا توی تاپیکا مطرح میشه اخه !!؟؟ 5
Cannibal 3349 ارسال شده در 28 فروردین، 2013 من خودم چون اون قسمت چترم نمیدونم دقیقن باید چیکار کرد... 7
عمو سام 1166 مالک ارسال شده در 28 فروردین، 2013 چتر شدن دختر پسر نداره ادما مختلفند این چه سوالیه که اکثرا توی تاپیکا مطرح میشه اخه !!؟؟ چرا، دخترا بیشتر تمایل دارن که وقتی باهات هستن پول غذاشون و... رو حساب کنی. :-)) استثنا هم داره ولی خیلیییی کمه. :l 4
terajedi21 2134 ارسال شده در 28 فروردین، 2013 نه پس ميخواي حساب شمارم بپردازه يك نوشابه اضافه هم برات رديف كنه ميگي باهات هستن!خوب براي همين كه باهات هستن 5
NYC 20977 ارسال شده در 28 فروردین، 2013 نه پس ميخواي حساب شمارم بپردازه يك نوشابه اضافه هم برات رديف كنه ميگي باهات هستن!خوب براي همين كه باهات هستن همشون این شکلی نیستن. من دیدم طرف حتی پول تو یبیه پسر رو هم میده! دیگه خرج های بیرون و اینا که به جای خود. .ولی خب فقط یه نفر رو تو عمرم دیدم. 5
terajedi21 2134 ارسال شده در 28 فروردین، 2013 بله من هم شوخي كردم!كلا تاپيكيه كه ميشه توش فقط شوخي كردوگرنه به تعداد انسان ها خلقيات متفاوت داريم ممكنه از يكي خوشت بياد نشناسيش و پول غذا كرايه ووو همه رو حساب كني بي منت!ممكنه سر چند هزار تومن برادرت رو به ان سوي مرزهاي هستي مسافر كني! 5
Fahim 9563 ارسال شده در 28 فروردین، 2013 با توجه به وضعیت اقتصادی الان باید بهشون بگی خیلی راحت وقتی میرید بیرون بگو دونگ شما اینقد میشه دونگش را ازش بگیر بعد صورتحساب را پرداخت کن 4
Z@laL 6664 ارسال شده در 28 فروردین، 2013 چرا، دخترا بیشتر تمایل دارن که وقتی باهات هستن پول غذاشون و... رو حساب کنی. :-))استثنا هم داره ولی خیلیییی کمه. :l پس من جزء اون استثناهاشم 2
عمو سام 1166 مالک ارسال شده در 29 فروردین، 2013 پس من جزء اون استثناهاشم شایدم چون خودت پولداری و بچه مایه داری نیازی به چتر شدن نداری. :-)) 1
ارسال های توصیه شده