عمو سام 1166 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ دیدی وقتی میری بیرون یه عده همیشه دنبالت میان. از ماشینت استفاده میکنن، ناهار میدی میان ولی دست تو جیبشون نمیکنن. حاضر نیست تو این اوضاع بنزین خودش یه بار ماشینشو بیاره هااا. از طرفی دوستته نمیتونی بزنی تو ذوقش. روک بهش بگیم باید دونگ خودت رو خودت حساب کنی وقتی متوجه نیس ! :-l به نظرت بهترین برخورد با کسیکه میخواد همیشه چتر آدم باشه چیه؟ :-((((( دخترا بیشتر اهل چتر شدن هستن یا پسرا؟ چه دختر با دختر بیرون بره چه پسر با پسر چه پسر با دختر، احتمال چتر شدن کدوم با کدوم بیشتره؟ :-) 7 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ جوابمو بدین. شدیدا به تحربه هاتون در اینباره نیاز دارم. چندتا دوست چتر دارم و اصلا اصلا نمیدونم باید باهاشون چیکاررر کنمم. :-(((((((((( 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ به نظر من تو شرایط اقتصادی فعلی در برخورد با این موارد باید کاملا رک بود البته خانواده قضیش جداس ولی برخی دوستا که لطفت رو بعد از مدتی وظیفت تلقی میکنن باید خیلی رک بهش تذکر داد 7 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۱ من اگه یه بار با یکی برم بیرون از این کارا کنه کلاً حذفش میکنم. دیگه باهاش بیرون نمیرم. بعد هم خجالت نداره که. بعضی از آدما بی شعورن. نگفتنت رو به حساب نفهمیدنت میذارن. بگو بهشون. 7 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ خوب وقتی میخوای بری بیرون با خودت همراه نکن . غذا میخوای بگیری فقط به اندازه غذای خودت پول از جیبت بیرون بیار 5 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ به نظر من اگر میخوای باهاشون بری بیرون قبلش باهاشون هماهنگ کن که قضیه ازین قرار است که هرکسی خرج خودشو بذاره تا بتونیم همیشه از تفریحاتمون لذت ببریم ... اگر قبول کردند که هیچی وگرنه حذف بشن خیلی بهتره چتر شدن دختر پسر نداره ادما مختلفند این چه سوالیه که اکثرا توی تاپیکا مطرح میشه اخه !!؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ من خودم چون اون قسمت چترم نمیدونم دقیقن باید چیکار کرد... 7 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ چتر شدن دختر پسر نداره ادما مختلفند این چه سوالیه که اکثرا توی تاپیکا مطرح میشه اخه !!؟؟ چرا، دخترا بیشتر تمایل دارن که وقتی باهات هستن پول غذاشون و... رو حساب کنی. :-)) استثنا هم داره ولی خیلیییی کمه. :l 4 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ نه پس ميخواي حساب شمارم بپردازه يك نوشابه اضافه هم برات رديف كنه ميگي باهات هستن!خوب براي همين كه باهات هستن 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ نه پس ميخواي حساب شمارم بپردازه يك نوشابه اضافه هم برات رديف كنه ميگي باهات هستن!خوب براي همين كه باهات هستن همشون این شکلی نیستن. من دیدم طرف حتی پول تو یبیه پسر رو هم میده! دیگه خرج های بیرون و اینا که به جای خود. .ولی خب فقط یه نفر رو تو عمرم دیدم. 5 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ بله من هم شوخي كردم!كلا تاپيكيه كه ميشه توش فقط شوخي كردوگرنه به تعداد انسان ها خلقيات متفاوت داريم ممكنه از يكي خوشت بياد نشناسيش و پول غذا كرايه ووو همه رو حساب كني بي منت!ممكنه سر چند هزار تومن برادرت رو به ان سوي مرزهاي هستي مسافر كني! 5 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ من خودم چون اون قسمت چترم نمیدونم دقیقن باید چیکار کرد... 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ با توجه به وضعیت اقتصادی الان باید بهشون بگی خیلی راحت وقتی میرید بیرون بگو دونگ شما اینقد میشه دونگش را ازش بگیر بعد صورتحساب را پرداخت کن 4 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ چرا، دخترا بیشتر تمایل دارن که وقتی باهات هستن پول غذاشون و... رو حساب کنی. :-))استثنا هم داره ولی خیلیییی کمه. :l پس من جزء اون استثناهاشم 2 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۱ پس من جزء اون استثناهاشم شایدم چون خودت پولداری و بچه مایه داری نیازی به چتر شدن نداری. :-)) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده