آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ دوستای گل نو اندیشان با اجازه میلاد عزیز مدیر تالار صنایع میریم که معرفی کنیم مدیر و مسئولین جدید تالار صنایع رو هستی نازنین hasti1988 به سمت مهدی عزیز IEMAN. به سمت حمید آقای مهربون مهرآذین به سمت علی اقای گل 1716 به سمت به همه دوستان تبریک میگم ایشالا همیشه شاد و موفق و پیروز باشید و هر روز شاهد فعالیت بیشتر دوستان و پیشرفت تالار صنایع باشیم 38 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ منم بهشون تبریک میگم مخصوصا آقا مهدی گل که واقعا آقاس 13 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ منم به همه این عزیزان تبریک میگم مخصوصا" آقا مهدی گل که وواقعا" آقاست 11 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ منم به همه عزیزان تبریک میگم ایشالا موفق باشن:w71: 11 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ منم به همه این عزیزان تبریک میگم مخصوصا" آقا مهدی گل که وواقعا" آقاست با این دو تا و که شما گذاشتی معلومه 8 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ سلام تبریک میگم بچه ها / موفق باشید 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ منم بهشون تبریک میگم مخصوصا آقا مهدی گل که واقعا آقاس مشک ان است که خود ببوید نه انکه عطار بگوید 9 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ با این دو تا و که شما گذاشتی معلومه خو مگه چیه خواستم غلیظتر ازش تعریف کنم:دی 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ خو مگه چیهخواستم غلیظتر ازش تعریف کنم:دی ار حسودیشه بی خیال 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ منم به دوستای خوبمون تبریک میگم.....تالار صنایع داره دست نایافتنی میشه.... از فاطمه خوبمون هم نهایت تشکر رو دارم..... 9 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ به همه دوستای عزیزم عنوان جدید رو تبریک میگم 9 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ تبریک میگم و آرزوی موفقیت دارم... مخصوصا آقا مهدی گل که واقعا آقاس 9 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ ار حسودیشه بی خیال آره منم پی برده بودم که حسوده 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ تبریک میگم و آرزوی موفقیت دارم... مخصوصا فاطمه خانوم گل که واقعا خانومه قربونتون برم ، لطف دارین :girl_blush2: کاش این مهدی هم یاد بگیره 7 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ منم به تک تک این عزیزان تبریک میگم:icon_gol::icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ تبریک میگم به همگی، ایشالا همیشه موفق باشید 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده