رفتن به مطلب

تا حالا شده دلتون واسه بدی های کسی تنگ بشه؟

ارسال های توصیه شده

من معمولا بدی های کسی رو یادم نمیمونه که حالا بخواد دلم براشون تنگ بشه یا نشه...

کلا با این مسئله مشکل دارم...

خیلی وقت ها شده با خودم گفتم یادت باشه باهات اینکار رو کرد ها... بعد یادم میره... :banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه
اگر واقعا دوست بودید این فرصتو بهم میدادید :banel_smiley_4: الانم دیر نیست اگر پشیمونی و خیلی دلت تنگ شده برو دوباره باهاش صحبت کن...

کی استارت این معذرت خواهی رو بزنه؟

اونیکه شروع کرده یا اونیکه وسط راه ادامه داده؟!!

سخته، موقع جدایی دعوای سنگینی بود.

همه آدما مثل هم نیستن دلشون بزرگ نیسسس. :-(((

• Like 1
لینک به دیدگاه
کی استارت این معذرت خواهی رو بزنه؟

اونیکه شروع کرده یا اونیکه وسط راه ادامه داده؟!!

سخته، موقع جدایی دعوای سنگینی بود.

همه آدما مثل هم نیستن دلشون بزرگ نیسسس. :-(((

اون شخصی که دلش بیشتر واسه ی بدی اون یکی تنگ شده استارتو بزنه ! :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من معمولا بدی های کسی رو یادم نمیمونه که حالا بخواد دلم براشون تنگ بشه یا نشه...

کلا با این مسئله مشکل دارم...

خیلی وقت ها شده با خودم گفتم یادت باشه باهات اینکار رو کرد ها... بعد یادم میره... :banel_smiley_4:

منم.

زیاد پیش اومده با دوستی دعوام شده، جوری که اون لحظه دلم میخواسته خرخره شو بجوم و حتی به خاطرش باش قطع رابطه کردم ولی بعدا که بهش فکر کردم دیدم ماجرا چقدر مسخره بوده و من میتوونستم ببخشم و دوستمو از دست ندم. در واقع موضوع دعوا خیلی برام مسخره و پیش پاافتاده میشه حتی با وجودی که طرف مقابلم مقصر بوده.

خیلی وقته تصمیم گرفتم اجازه ندم هیچ موضوعی عصبانیم کنه.

• Like 4
لینک به دیدگاه
تا حالا شده دلتون واسه بدی های کسی تنگ بشه؟

دیدی بعضی وقتا با خودت گذشته رو که مرور میکنی یه سری آدمایی که در حقت بدی کردن، برات جالب میشن.

مثلا اون همکلاسیت که رفت زیرآبت رو پیش معلمت زد.

یا اونیکه باهاش یه کتک کاری مفصل کردی.

معمولا دلتون برای کدوم گروه از بدها تنگ میشه؟

اصلا ممکنه دل آدم واسه کسانیکه زمانی فکر میکردند بد هستند تنگ بشه؟ طبیعیه یا غیرطبیعی؟

:D

:))))))

:l

دلم براي خود اون فرد تنگ ميشه چون مسملما يه خوبياي هم داشت اما واسه بدياش تنگ نميشه:hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه
دلم براي خود اون فرد تنگ ميشه چون مسملما يه خوبياي هم داشت اما واسه بدياش تنگ نميشه:hanghead:

بدی که بدیهههه، دلتنگی نداره.

میگم بدی تنگ بشه نه واسه عمل بد، مثلا یکی زده با تیرکمون چشمون رو کور کرده بعدا دلمون برای اینکارش تنگ بشه !!!!! :-|

توی مرور خاطره ها میگممم.

مثلا خودم صحنه هایی که از معلمام کتک خوردم یا با چندتا از بچه ها دعوای شدید کردیم توی مدرسه تو ذهنم مونده.

اینقده دوس دارم اونیکه با هم زدیم همو له کردیم بازم ببینمم. :-((

• Like 1
لینک به دیدگاه
بدی که بدیهههه، دلتنگی نداره.

میگم بدی تنگ بشه نه واسه عمل بد، مثلا یکی زده با تیرکمون چشمون رو کور کرده بعدا دلمون برای اینکارش تنگ بشه !!!!! :-|

توی مرور خاطره ها میگممم.

مثلا خودم صحنه هایی که از معلمام کتک خوردم یا با چندتا از بچه ها دعوای شدید کردیم توی مدرسه تو ذهنم مونده.

اینقده دوس دارم اونیکه با هم زدیم همو له کردیم بازم ببینمم. :-((

اها اونطوري....اره زياد :ws3:من بد متوجه منظورتون شده بودم ببخشيد

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...