Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ [h=4]setare.blue رو فکر کنم همه میشناسن . اولین پیغام خوشامدگویی انجمن نواندیشان تو این سه سال همیشه همراه نامش بوده و راهنمایی ها و کمک های دلسوزانه اش به همه کاربران که یکی از ارکان ترقی این سایت هم محسوب میشه رو همیشه به خاطر داریم. خوشحالم که همچنان این مدیر خوب و فداکار رو در کنارمون داریم و از این به بعد بعنوان مدیر ارشد در کنار ما هستند. امیدوارم همیشه و همه جا در کارشون موفق باشند[/h]همچنین در راستای برنامه های پیش رو مسئولیت جدیدی با شرح وظایف جدید تعریف شده است که مسئولیت آنرا از این پس Mohammad.A مدیر ارشد سابق ویا بهتره بگم مدیراجرایی سایت بر عهده دارند.امید است که شاهد موفقیتهای بیشتر دوستان در آینده باشیم 32 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ هم به ستاره هم به ممد خودمون تبریک و خسته نباشید میگم امیدوارم که سایت رو مثل همیشه و البته با کمک دیگر مدیران به خوبی بچرخونن.......فقط زیاد نچرخونیدش که برو بچ سرشون گیج نخوره ستاره و ممد جان موفق و موید باشید لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ تبریک میگم به امید موفقیت بیشتر سایت و دوستان مدیرمون لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ دست هر دو درد نکنه ، همیشه دلسوزانه از کمکاشون استفاده کردیم . :w72: به هر دو عزیز سمت جدید رو تبریک میگم :4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ به هردوتای این عزیزان تبریک میگم امیدوارم موفق باشن لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ ستاره و محمد جان ، عنوان جدید رو تبریک میگم انشالله همیشه موفق باشید لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ منم به هر دو تبریک میگم موفق باشید لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ به هر دو عزیز تبریک میگم که واقعا زحمت میکشن و از بهترینا هستن... آرزوی موفقیت و شادی برای هر دو عزیز دارم... لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ تبریک میگم و برای هر دو عزیز آرزوی موفقیت روزافزون رو دارم....:icon_gol: لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ تبریک می گم به هر دو عزیز :icon_gol: لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ تبریک و با ارزوی موفقیت روز افزون شما و همه ی عزیزان :icon_gol: لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ به همکار جدیدمون ستاره خانم تبریک میگم ایشالا با همکاری ایشون بیشتر بتونیم به پیشرفت انجمن کمک کنیم حالا فاطیما و ستاره اومدن من تنها شدم این محمدم که شد مدیر بخش فنی از این به بعد هر مشکل مکانیکی سایت داشت یخه ممد و بگیرید محمد رنگت الان دقیقا چه رنگیه قرمزه یواشه؟ لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ تبریک میگم و آرزوی موفقیت براتون دارم:icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده