Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 [h=4]setare.blue رو فکر کنم همه میشناسن . اولین پیغام خوشامدگویی انجمن نواندیشان تو این سه سال همیشه همراه نامش بوده و راهنمایی ها و کمک های دلسوزانه اش به همه کاربران که یکی از ارکان ترقی این سایت هم محسوب میشه رو همیشه به خاطر داریم. خوشحالم که همچنان این مدیر خوب و فداکار رو در کنارمون داریم و از این به بعد بعنوان مدیر ارشد در کنار ما هستند. امیدوارم همیشه و همه جا در کارشون موفق باشند[/h]همچنین در راستای برنامه های پیش رو مسئولیت جدیدی با شرح وظایف جدید تعریف شده است که مسئولیت آنرا از این پس Mohammad.A مدیر ارشد سابق ویا بهتره بگم مدیراجرایی سایت بر عهده دارند.امید است که شاهد موفقیتهای بیشتر دوستان در آینده باشیم 32
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 هم به ستاره هم به ممد خودمون تبریک و خسته نباشید میگم امیدوارم که سایت رو مثل همیشه و البته با کمک دیگر مدیران به خوبی بچرخونن.......فقط زیاد نچرخونیدش که برو بچ سرشون گیج نخوره ستاره و ممد جان موفق و موید باشید
The Developer 5479 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 تبریک میگم به امید موفقیت بیشتر سایت و دوستان مدیرمون
آریودخت 43941 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 دست هر دو درد نکنه ، همیشه دلسوزانه از کمکاشون استفاده کردیم . :w72: به هر دو عزیز سمت جدید رو تبریک میگم :4uboxsmiley:
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 به هردوتای این عزیزان تبریک میگم امیدوارم موفق باشن
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 ستاره و محمد جان ، عنوان جدید رو تبریک میگم انشالله همیشه موفق باشید
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 به هر دو عزیز تبریک میگم که واقعا زحمت میکشن و از بهترینا هستن... آرزوی موفقیت و شادی برای هر دو عزیز دارم...
hasti1988 22046 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 تبریک میگم و برای هر دو عزیز آرزوی موفقیت روزافزون رو دارم....:icon_gol:
Z@laL 6664 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 تبریک و با ارزوی موفقیت روز افزون شما و همه ی عزیزان :icon_gol:
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 به همکار جدیدمون ستاره خانم تبریک میگم ایشالا با همکاری ایشون بیشتر بتونیم به پیشرفت انجمن کمک کنیم حالا فاطیما و ستاره اومدن من تنها شدم این محمدم که شد مدیر بخش فنی از این به بعد هر مشکل مکانیکی سایت داشت یخه ممد و بگیرید محمد رنگت الان دقیقا چه رنگیه قرمزه یواشه؟
ارسال های توصیه شده