Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستان متاسفانه به دلیل مشکلات دوستان مدیر و حضور کمترشون در انجمن به دلیل کارها و درسها از مدیریت کنار رفتند انشالا در تمام مراحل زندگیشون موفق باشن بعدا بیشتر در کنارمون باشن افسانه عزیز Afsaneh.M مدیری خوب و قدیمی و آروم و زحمت کش با ایده های بسیار عالی مدیر آتلیه عکاسی انجمن که در زمان فعالیتشون به نحوه شایسته این تالار رو گردوند و عکسهای 3*4/5 6*9 و پرتره و ....ازمون گرفت ما که راضی بودیم ازش خدا ازش راضی باشه ما کی باشیم امیدوارم زودتر کاراش کمتر شه و بیشتر بیاد کنارمون باشه و دوربینشم فیلم بندازه دوباره Ssara مدیر بخش تغذیه بی حاشیه مهربون و فعال مدیری که در زمان حضورش از نظر علمی تغدیه فراوانی این بخش رو کردن امیدواریم بتونیم از این به بعد هم بیشتر ببینمشون و خسته نباشید ماتینا مدیر بخش سخت افزار که سخت کار کردن برای این بخش و با حضور گرمشون در جمع مدیریت هرچند در زمان کم انجمن را یاری کردن و انشالا بازم فعال بشن و بتونیم در جمع مدیران ببینیمشون با تشکر مجموعه مدیریتی انجمن 27 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ بچه های خوبی بودن آرزوی غفران الهی دارم لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ منم خسته نباشید میگم به دوستان عزیز ایشالا که موفق باشن در هر جایی که هستن لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ خسته نباشید همگی خوش بحالتون ، بازنشستگی خیلی خوبه یه دستی هم به سر ما بکشید شاید فرجی شد لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ خسته نباشید . ایشالا تو تمام مراحل زندگی موفق باشید لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ خسته نباشید میگم به عزیزان... لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ دوستای گلم خسته نباشید دست همتون درد نکنه انشاا... در تمام مراحل زندگی موفق باشید لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ دوستان عزیز، پاینده و موفق بمانید:icon_gol: لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۱ با آرزوی موفقیت و خسته نباشید.....:icon_gol: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ دست همگیتون درد نکنه و خسته نباشید لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ Ssaraمدیر بخش تغذیه بی حاشیه مهربون و فعال مدیری که در زمان حضورش از نظر علمی تغدیه فراوانی این بخش رو کردن خسته نباشیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ خسته نباشید دوستان و امیدوارم همیشه موفق و شاد باشید لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ ممنون از همه دوستان ایشالا روزی تک تکتون نمیدونید چه حالی میده بازنشستگی. با پاداشی که گرفتم میخوام برم کل دنیا رو تو 80 روز بگردم :hapydancsmil: افسانه عزیز Afsaneh.M مدیری خوب و قدیمی و آروم و زحمت کش با ایده های بسیار عالی مدیر آتلیه عکاسی انجمن که در زمان فعالیتشون به نحوه شایسته این تالار رو گردوند و عکسهای 3*4/5 6*9 و پرتره و ....ازمون گرفت ما که راضی بودیم ازش خدا ازش راضی باشه ما کی باشیم امیدوارم زودتر کاراش کمتر شه و بیشتر بیاد کنارمون باشه و دوربینشم فیلم بندازه دوباره مرسی مرسی خجالتمون ندید از ما که گذشت. نوه هامون که بزرگ شدن میگیم بیان خدمتتون بچه های خوبی بودن آرزوی غفران الهی دارم مرسی شما هم بچه خوبی بودی. خدا بیامرزتتون خسته نباشید همگی خوش بحالتون ، بازنشستگی خیلی خوبه یه دستی هم به سر ما بکشید شاید فرجی شد مرسی عزیزم. باید پشتکار داشته باشی گلم، من 8 ماه تلاش کردم تا بالاخره بازنشست شدم شما از الان اقدام کنی تا آخر شهریور بازنشستی حالا بیا جلو یه دستی هم رو سرت میکشم شاید زودتر به نتیجه رسیدی لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ به همه دوستان خسته نباشید میگم امیدوارم همیشه موفق باشن لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ خسته نباشین دوستای عزیزم موفق باشین لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده