رفتن به مطلب

نظرتون چیه؟

danielo

ارسال های توصیه شده

تو عربستان که ما همچینم قبولشون نداریم دست دزد رو قطع میکنن ، واسه همینه که وقت اذان فروشنده ها مغازه هاشونو 6 قفله نمیکنن و برن ، فروشگاه ها بازه و صاحباشون میرن مسجد واسه نماز .

اما

ایران چی : 200 تا قفل جورواجور میزنن.

تو خونت نشستی میبینی در خونت به راحتی باز شد و یکی با اسلحه بالا سرت وایستاده و زندگی که با 40 سال زحمت و پول حلال بدست اوردی به راحتی میبره و .... :banel_smiley_4:

هر چند با روحیه من سازگار نیس اما کسی که واقعا مستحق این کار باشه، به ناموس مردم دست درازی کنه ، مال مردم رو بخوره و .... باید اینجور مجازات بشه ، خوشحال میشم انگلی از جامعه نابود و کم بشه :vahidrk:

• Like 11
لینک به دیدگاه

خیلیاشون از روی کنجکاوی میرن.

زمانی که دانشجو بودم رهبر اومد تو شهر ما. خیلی از دوستای من رفتن استقبال که به جرات میگم خیلیاشون فقط از روی کنجکاوی رفتن اونجا.

خیلیاشون نوجونایی هستن که این چیزا براشون جذابیت داره. مثل من که وقتی 10-11 سالم بود علی رغم همه مخالفت هایی که خونواده میکردن رفتم داخل مرده شور خونه تا ببینم قضیه چیه.

در حالت کلی ممنون میشم از بچه ها اگر کسی بیاد دلیل زشت بودن تماشای این صحنه رو بگه. همه فقط محکوم میکنن.

• Like 6
لینک به دیدگاه

بعضيا لذت ميبرن از ديدن اين صحنه ها!!!ديدن مرگ يك انسان!به نظرم حتي اگه بي وجدان و كثيف ترين آدم روي زمينم باشه نبايد اينجور آبروشو برد! ما مثلا مسلمونيم!:ws37:

...

حتي دلم نمي خواد پيگير اين مسايل باشم!:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 9
لینک به دیدگاه
خیلیاشون از روی کنجکاوی میرن.

زمانی که دانشجو بودم رهبر اومد تو شهر ما. خیلی از دوستای من رفتن استقبال که به جرات میگم خیلیاشون فقط از روی کنجکاوی رفتن اونجا.

خیلیاشون نوجونایی هستن که این چیزا براشون جذابیت داره. مثل من که وقتی 10-11 سالم بود علی رغم همه مخالفت هایی که خونواده میکردن رفتم داخل مرده شور خونه تا ببینم قضیه چیه.

در حالت کلی ممنون میشم از بچه ها اگر کسی بیاد دلیل زشت بودن تماشای این صحنه رو بگه. همه فقط محکوم میکنن.

قصاوت قلب!:ws37:

• Like 7
لینک به دیدگاه
قصاوت قلب!:ws37:

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ار دستگیری 4 پسر شیطان صفت خبر داد که به جای رساندن دو دختر جوان به بیمارستان آنها را در جنایتی سیاه مورد آزار و اذیت قرار داده بودند.

این خبرو بخون ، ریحانه میخوام خودم خفشون کنم :w000:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 5
لینک به دیدگاه
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ار دستگیری 4 پسر شیطان صفت خبر داد که به جای رساندن دو دختر جوان به بیمارستان آنها را در جنایتی سیاه مورد آزار و اذیت قرار داده بودند.

این خبرو بخون ، ریحانه میخوام خودم خفشون کنم :w000:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

عزيز دلم! من كه نميگم كارشون درست نبوده يا چرا مجازاتشون كردن!من ميگم بعضي از مردم ايران عشق ديدن اين چيزا رو دارن! كيف مي كنن! به همچين صحنه هايي مثل سر بريدن يه گوسفند نگاه مي كنن! :5c6ipag2mnshmsf5ju3من ميگم جلوي چشم مردم اين كارو نكنن! بعضي خانواده ها انقدر بي فكرن كه حتي اجازه ميدن بچه هاشون همچين صحنه هايي رو ببينن!:icon_pf (34):من با اين قضيه مشكل دارم گلم:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 5
لینک به دیدگاه

وحشتناك همين مشتاقان كه از سرو كول هم بالا ميرن تا هلاك شدن يك انسان رو ببينن پتانسيل تربيت چنين آدمايي

رو خواهند داشت!من از هر دو طرف به يك اندازه ميترسم!

• Like 8
لینک به دیدگاه
عزيز دلم! من كه نميگم كارشون درست نبوده يا چرا مجازاتشون كردن!من ميگم بعضي از مردم ايران عشق ديدن اين چيزا رو دارن! كيف مي كنن! به همچين صحنه هايي مثل سر بريدن يه گوسفند نگاه مي كنن! :5c6ipag2mnshmsf5ju3من ميگم جلوي چشم مردم اين كارو نكنن! بعضي خانواده ها انقدر بي فكرن كه حتي اجازه ميدن بچه هاشون همچين صحنه هايي رو ببينن!:icon_pf (34):من با اين قضيه مشكل دارم گلم:5c6ipag2mnshmsf5ju3

نمیدونم چطو میشه ادما رو تفکیک کرد اما شاید واسه بعضیا دیدن همین صحنه درس عبرتی شه که اگه همچین افکاری تو ذهنشونه منصرف شن :ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه

یکی از دوستای من کاناداست بعد صاحب خونش ازش پرسیده که راستی تو ایران حکم اعدام هنوز هست؟بعد دوست منم سرخ و سفید شده گفته نههه!!!فکر نکنم!!یعنی یه چند تایی مگه دیگه خیلی حاد باشه اعدام می کنن!دوستم گفت دیگه روم نشد بهش بگم نه تنها اعدام هست بلکه بدترشم اینه که مردم از دو ماه قبلش صف می بندن که اعدام طرفو ببیننو خلاصه تخمه بشکننو دوره همی یه اعدام ببینن!یادمه تو یکی از این عکسا که مردم جمع شده بودن یه اقایی بچش رو گذاشته بود رو دوشش که بچه 6 7 سالهه بهتر ببینه جون کندن یه نفرو!

ببین بابایی ببین!!اینجوری ادما جون می کنن!

اقای معینی کرمانشاهی و اقای خیام درست می فرمایند که

عجب صبري خدا دارد !

اگر من جاي او بودم

همان يك لحظه اول

كه اول ظلم را مي ديدم از مخلوق بي وجدان

جهان را با همه زيبايي و زشتي

بروي يكدگر ويرانه ميكردم

[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD=align: left]گر بر فلکم دست بدی چون یزدان[/TD]

[TD] [/TD]

[TD=align: right]برداشتمی من این فلک را ز میان[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: left]از نو فلکی دگر چنان ساختمی[/TD]

[TD] [/TD]

[TD=align: right]کازاده بکام دل رسیدی آسان[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

• Like 4
لینک به دیدگاه
یکی از دوستای من کاناداست بعد صاحب خونش ازش پرسیده که راستی تو ایران حکم اعدام هنوز هست؟بعد دوست منم سرخ و سفید شده گفته نههه!!!فکر نکنم!!یعنی یه چند تایی مگه دیگه خیلی حاد باشه اعدام می کنن!دوستم گفت دیگه روم نشد بهش بگم نه تنها اعدام هست بلکه بدترشم اینه که مردم از دو ماه قبلش صف می بندن که اعدام طرفو ببیننو خلاصه تخمه بشکننو دوره همی یه اعدام ببینن!یادمه تو یکی از این عکسا که مردم جمع شده بودن یه اقایی بچش رو گذاشته بود رو دوشش که بچه 6 7 سالهه بهتر ببینه جون کندن یه نفرو!

ببین بابایی ببین!!اینجوری ادما جون می کنن!

اقای معینی کرمانشاهی و اقای خیام درست می فرمایند که

عجب صبري خدا دارد !

اگر من جاي او بودم

همان يك لحظه اول

كه اول ظلم را مي ديدم از مخلوق بي وجدان

جهان را با همه زيبايي و زشتي

بروي يكدگر ويرانه ميكردم

[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD=align: left]گر بر فلکم دست بدی چون یزدان[/TD]

[TD][/TD]

[TD=align: right]برداشتمی من این فلک را ز میان[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: left]از نو فلکی دگر چنان ساختمی[/TD]

[TD][/TD]

[TD=align: right]کازاده بکام دل رسیدی آسان[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ایراد اعدام کردن چیه؟؟

ایراد دیدن این صحنه چیه؟؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

از شنیدن مجازات یک مجرم خرسند میشم ولی با دیدن همچین صحنه هایی قبل از اینکه طرف بمیره من رفتم اون دنیا !!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3

بعضیا دلشو ندارن :sad0:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ایراد اعدام کردن چیه؟؟

اعدام کردن به خودی خود ایرادی نداره و گاهی برای ایجاد یه عامل بازدارنده بسیار قوی در برابر جرائم لازمه.

اما ایراد دیدن صحنه ی اعدام رو باید از روانشناسان و جامعه شناسان پرسید.

من از خود شما سوال میپرسم :

دلیل این همه شور و اشتیاق برای دیدن صحنه ی اعدام چیه؟

در صحنه ی گرفتن جون چند نفر به اون شکل ، چه اتفاق زیبا و خارق العاده ای قراره رخ بده که مردم از ساعت 4 صبح حتی در یک روز زمستانی و بارونی ، برای دیدن دست و پا زدن دو نفر صف میبندن و بعضا حتی از دار و درخت هم بالا میرن؟

حتی اگه برای درس عبرت هم باشه ، باز هم یه تناقض بزرگ به وجود میاد که : آیا دزدی کردن و تجاوز به عنف ، عملی هست که ما باید از ترس اعدام نشدن از اونا دوری کنیم!؟ یا اینکه اخلاق و انسانیت و دین و ایمان مردم ، عامل دور کردن مردم از جنایات هست!؟

فکر نمیکنی این همه اشتیاق برای دیدن کشته شدن دو نفر ، ناشی از افزایش خشونت طلبی مردم و بی اعصاب بودن اونا باشه و با تکرار دیدن صحنه ی اعدام ، دیگه بازدارندگی اعدام از بین میره؟

برای چی پدری باید دست بچش رو بگیره و اون رو وادار به دیدن صحنه ی رقت انگیز دست و پا زدن یه نفر بکنه ؟ برای اینکه اون بچه عبرت بگیره!!!؟ پس نقش آموزش و خانواده ی اون بچه برای تربیت درست اون فرزند چی میشه ؟

چرا وقتی حتی شبکه های تلویزیونی هم در صورت پخش فیلم های خشن و مرگ و میری ، قبل از پخش فیلم به خانواده ها هشدار میدن ؟

آیا غیر اینه که دیدن این صحنه های رقت انگیز در آینده موجب میشه ، افراد خشونت طلب و انتقام جو و خشن بار بیان؟

آیا غیر اینه که تکرار دیدن صحنه ی مرگ یک نفر ، دیدن مرگ افراد دیگه رو هم آسون تر میکنه!!؟ محبت و عاطفه و بخشش رو از بین میبره!؟

ممنون میشم به این سوالات پاسخ بدید.

• Like 5
لینک به دیدگاه
اعدام کردن به خودی خود ایرادی نداره و گاهی برای ایجاد یه عامل بازدارنده بسیار قوی در برابر جرائم لازمه.

اما ایراد دیدن صحنه ی اعدام رو باید از روانشناسان و جامعه شناسان پرسید.

من از خود شما سوال میپرسم :

دلیل این همه شور و اشتیاق برای دیدن صحنه ی اعدام چیه؟

در صحنه ی گرفتن جون چند نفر به اون شکل ، چه اتفاق زیبا و خارق العاده ای قراره رخ بده که مردم از ساعت 4 صبح حتی در یک روز زمستانی و بارونی ، برای دیدن دست و پا زدن دو نفر صف میبندن و بعضا حتی از دار و درخت هم بالا میرن؟

حتی اگه برای درس عبرت هم باشه ، باز هم یه تناقض بزرگ به وجود میاد که : آیا دزدی کردن و تجاوز به عنف ، عملی هست که ما باید از ترس اعدام نشدن از اونا دوری کنیم!؟ یا اینکه اخلاق و انسانیت و دین و ایمان مردم ، عامل دور کردن مردم از جنایات هست!؟

فکر نمیکنی این همه اشتیاق برای دیدن کشته شدن دو نفر ، ناشی از افزایش خشونت طلبی مردم و بی اعصاب بودن اونا باشه و با تکرار دیدن صحنه ی اعدام ، دیگه بازدارندگی اعدام از بین میره؟

برای چی پدری باید دست بچش رو بگیره و اون رو وادار به دیدن صحنه ی رقت انگیز دست و پا زدن یه نفر بکنه ؟ برای اینکه اون بچه عبرت بگیره!!!؟ پس نقش آموزش و خانواده ی اون بچه برای تربیت درست اون فرزند چی میشه ؟

چرا وقتی حتی شبکه های تلویزیونی هم در صورت پخش فیلم های خشن و مرگ و میری ، قبل از پخش فیلم به خانواده ها هشدار میدن ؟

آیا غیر اینه که دیدن این صحنه های رقت انگیز در آینده موجب میشه ، افراد خشونت طلب و انتقام جو و خشن بار بیان؟

آیا غیر اینه که تکرار دیدن صحنه ی مرگ یک نفر ، دیدن مرگ افراد دیگه رو هم آسون تر میکنه!!؟ محبت و عاطفه و بخشش رو از بین میبره!؟

ممنون میشم به این سوالات پاسخ بدید.

من خودم تو ی محله ای زندگی میکنم که ارازل و اوباش تا دلت بخواد داره....و مطمئنم اگه فقط یکیشونو اعدام کنن بقیه میشینن سر جاشون...

مگه باید حتما اتفاق زیبا و خارق العاده ای باشه که رفت دید؟؟

من خودمو میگما...به شخصه دیدن صحنه اعدام دوتا مجرم این چنینی واسم لذت بخشه...البته تا حالا ندیدم و نمیدونمم که دلشو دارم ببینم یا ن....ولی در کل لذت میبرم وقتی میبینم چندتا مجرم که آرامش مردم رو گرفتن اینچنین مجازات میشن...

دینو به این چیزا ربطش نده....چون اون اگه دین حالیش بود،اگه خدارو میشناخت هیچ وقت همچین کاری نمیکرد...در کل حالا دین داره یا نداره اون ی جونور ی حیوون که اعدام کمترین جزایی که واسش در نظر گرفته میشه...

صد در صد دیدن اینجور صحنه ها میتونه موجب بشه که اینجور خشونتا کم بشه...میتونه کمک کنه که اینجور آدما از ترس اعدام کاری به کسی نداشته باشن

کار اون پدر صد در صد اشتباه بوده منم تایید نمیکنم

نمیدونم ولی به نظر من ربطی نداره که دیدن اینجور صحنه ها بخواد محبت و عاطفه رو از بین ببره.....در حالت کلی همه چیز به خود شخص بستگی داره به اینکه آدم باشه یا نباشه

• Like 3
لینک به دیدگاه
ایراد اعدام کردن چیه؟؟

من از شما این سوال رو می پرسم ؟دیدن صحنه جان دادن انسان ها چرا باید اینقدر جذابیت داشته باشه که صبح زود یا نصف شب مردم از کار و زندگیشون بزنن همراه با بچه هاشون تا صحنه جون کندن یک انسان رو به طرز خفت باری مشاهده کنن؟

این همه شور اشتیاق ایا طبیعی است؟

جواب من اینه که خیر.جامعه سالم همچنین کاری ازش سر نمی زنه من اعتقادم بر اینه که ذات شکل گرفته انسان ها در جوامع خشونت طلب نیست .و از مرگ هم نوع خودش لذت نمی بره .مرگ انسان ها مایه کنجکاوی منو شما نیست در واقع وجود این کنجکاوی یعنی وجود مرگ دوستی

البته غریزه مرگ دوستی در انسان وجود داره ولی مسئله وقتی حاد میشه که این غریزه قوی بشه

از اولین ضرر های این کار رواج خشونت و نفرت در جامعه است چون مرگ رو مقام اجرایی جامعه داره اجرا می کنه

اون فردی که داره اعدام میشه هم حق و حقوقی داره به نظر شما چرا در غرب اینقدر تمهیدات خاصی در لحظه اعدام فرد در نظر میگیرن؟چرا کشیش بالا سرش میارن و چرا میتونه بهترین غذایی که دلش می خواد بخوره؟

مشاهده می کنید؟خبری از تحقیر اون فرد نیست و مرگی که براش تدارک میبینن بدون درد هست (تزریق ماده مرگ اور که به نوعی خواب اور هم هست)

تعریف از مجازات یعنی عملی که باعث بشه جامعه از فرد خلاف کار ایزوله بشه و در دراز مدت بتونه قانون مداری رو ملکه بکنه

مجازات انتقام گرفتن نیست (لااقل تعریف من اینه)مجازات یعنی فرد خاطی قابلیت زندگی در جامعه رو دیگه نداره و در بدترین نوعش باید حذف فیزیکی بشه ولی هنوز حق و حقوقی داره

در نظر بگیرید اثر روانی بچه یا برادر خواهر اون فردی که داره اعدام میشه و میبینه جامعه با چه علاقه ای داره مرگ عزیزش رو مشاهده می کنه.نتیجه چیه؟نفرت از مردم درش ایجاد میشه از جامعه گریزان میشه و چه بسا بخواد انتقام بگیره

شرمنده از اینکه طولانی شد:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
من خودم تو ی محله ای زندگی میکنم که ارازل و اوباش تا دلت بخواد داره....و مطمئنم اگه فقط یکیشونو اعدام کنن بقیه میشینن سر جاشون...

مگه باید حتما اتفاق زیبا و خارق العاده ای باشه که رفت دید؟؟

من خودمو میگما...به شخصه دیدن صحنه اعدام دوتا مجرم این چنینی واسم لذت بخشه...البته تا حالا ندیدم و نمیدونمم که دلشو دارم ببینم یا ن....ولی در کل لذت میبرم وقتی میبینم چندتا مجرم که آرامش مردم رو گرفتن اینچنین مجازات میشن...

دینو به این چیزا ربطش نده....چون اون اگه دین حالیش بود،اگه خدارو میشناخت هیچ وقت همچین کاری نمیکرد...در کل حالا دین داره یا نداره اون ی جونور ی حیوون که اعدام کمترین جزایی که واسش در نظر گرفته میشه...

صد در صد دیدن اینجور صحنه ها میتونه موجب بشه که اینجور خشونتا کم بشه...میتونه کمک کنه که اینجور آدما از ترس اعدام کاری به کسی نداشته باشن

کار اون پدر صد در صد اشتباه بوده منم تایید نمیکنم

نمیدونم ولی به نظر من ربطی نداره که دیدن اینجور صحنه ها بخواد محبت و عاطفه رو از بین ببره.....در حالت کلی همه چیز به خود شخص بستگی داره به اینکه آدم باشه یا نباشه

دروود

من در محله ی شما زندگی نمیکنم ولی میشه محله ی شما رو در یه مقیاس بزرگتر مثل تهران گسترش داد و با توجه به اخباری که در روزنامه ها و خبرگزای ها نوشته شده ، به این نتیجه رسید که این اطمینان خاطر شما بیشتر جنبه ی احساسی داره و نه عملی.

کافیه در روز به خبرگزاری های ایرانی سر بزنید تا ببینید چند مورد زور گیری در کشور رخ میده.

نمونش خبر همین امروز که 58 زورگیر در یک درگیری مسلحانه در تهران دستگیر شدن!

مطمئنا اگه این اقدامات اعدام و ... اگه هنوز هم بازدارندگی داشت ، آمار زورگیری رو به کاهش میبود نه اینکه این زورگیران حتی برای پلیس هم دست به اسلحه ببرن...

شما به شخصه از دیدن صحنه ی اعدام لذت میبرین.. بسیار هم عالی و خوب. اما نه برای همه!

این دلیل نمیشه که چون شما از دیدن صحنه ی اعدام لذت میبرین ، پس صحنه ی اعدام صحنه ی جالب و لذت بخشی باشه.

اگه لذتی در دیدن مرگ انسان ، چه مجرم و چه غیر مجرم ، واقعا وجود میداشت این همه اخطار و بررسی های روانشناسی در مورد دیدن صحنه های خشن به وجود نمیومد.

از شما چه پنهون رسانه های ملیمون که خوب روی آمریکا زوم کردن ... یه دور باز بینی بفرمایید ببینید چند موردشون در مورد رواج خشونت و دیدن صحنه های خشن و کشتار با اسلحه در آمریکا ، سیاست های اون کشور رو زیر سوال بردن...

در مورد دین و ایمان و انسانیت احتمالا منظور بنده رو متوجه نشدید. در واقع پاسخی که دادی اصلا ربطی به سوال من نداشته!

من پرسیدم : اگه قرار باشه با دیدن مرگ یه نفر عبرت بگیریم و سراغ کار های کثیف نریم ، پس این وسط تکلیف مسائل اخلاقی و تربیتی و .. چی میشه؟

مگه غیر اینه که دین برای آموزش زندگی سالم و دور از هر گونه خشونت و کثافت کاری به وجود اومد؟

پس شما روی چه حسابی میگی این مسائل رو به دین ربط نده!؟

جای اینکه این درک رو بوجود میاوردیم که کاهایی مانند دزدی و تجاوز ، ذاتا اعمال کثیف و نادرستی هست و نباید سراغ این اعمال رفت ، اومدیم میگیم : بیاین اعدام رو ببینین و عبرت بگیرین که شما هم از این کارا نکنید! وگرنه میکشیمتمون!

بحث من در مورد مجازات اعدام نیست! همونطوری که اول عرایضم اشاره کردم که اعدام در نوع خودش ، مجازات مناسبیه برای جلوگیری از رواج جرائم خشن.

اما به شرط اینکه : بازدارندگی داشته باشه .

شما میگی : اون اگه خدارو میشناخت و فلان و بهمان ، این کارارو نمیکرد. پس باید اعدام بشه.

پس مجازات جامعه ای که این فرد رو پرورش داده چیه؟ چطور میخوای این جامعه رو مجازات کنی؟ باعث و بانی وجود این جرائم کیه و کجاست؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
دروود

من در محله ی شما زندگی نمیکنم ولی میشه محله ی شما رو در یه مقیاس بزرگتر مثل تهران گسترش داد و با توجه به اخباری که در روزنامه ها و خبرگزای ها نوشته شده ، به این نتیجه رسید که این اطمینان خاطر شما بیشتر جنبه ی احساسی داره و نه عملی.

کافیه در روز به خبرگزاری های ایرانی سر بزنید تا ببینید چند مورد زور گیری در کشور رخ میده.

نمونش خبر همین امروز که 58 زورگیر در یک درگیری مسلحانه در تهران دستگیر شدن!

مطمئنا اگه این اقدامات اعدام و ... اگه هنوز هم بازدارندگی داشت ، آمار زورگیری رو به کاهش میبود نه اینکه این زورگیران حتی برای پلیس هم دست به اسلحه ببرن...

شما به شخصه از دیدن صحنه ی اعدام لذت میبرین.. بسیار هم عالی و خوب. اما نه برای همه!

این دلیل نمیشه که چون شما از دیدن صحنه ی اعدام لذت میبرین ، پس صحنه ی اعدام صحنه ی جالب و لذت بخشی باشه.

اگه لذتی در دیدن مرگ انسان ، چه مجرم و چه غیر مجرم ، واقعا وجود میداشت این همه اخطار و بررسی های روانشناسی در مورد دیدن صحنه های خشن به وجود نمیومد.

از شما چه پنهون رسانه های ملیمون که خوب روی آمریکا زوم کردن ... یه دور باز بینی بفرمایید ببینید چند موردشون در مورد رواج خشونت و دیدن صحنه های خشن و کشتار با اسلحه در آمریکا ، سیاست های اون کشور رو زیر سوال بردن...

در مورد دین و ایمان و انسانیت احتمالا منظور بنده رو متوجه نشدید. در واقع پاسخی که دادی اصلا ربطی به سوال من نداشته!

من پرسیدم : اگه قرار باشه با دیدن مرگ یه نفر عبرت بگیریم و سراغ کار های کثیف نریم ، پس این وسط تکلیف مسائل اخلاقی و تربیتی و .. چی میشه؟

مگه غیر اینه که دین برای آموزش زندگی سالم و دور از هر گونه خشونت و کثافت کاری به وجود اومد؟

پس شما روی چه حسابی میگی این مسائل رو به دین ربط نده!؟

جای اینکه این درک رو بوجود میاوردیم که کاهایی مانند دزدی و تجاوز ، ذاتا اعمال کثیف و نادرستی هست و نباید سراغ این اعمال رفت ، اومدیم میگیم : بیاین اعدام رو ببینین و عبرت بگیرین که شما هم از این کارا نکنید! وگرنه میکشیمتمون!

بحث من در مورد مجازات اعدام نیست! همونطوری که اول عرایضم اشاره کردم که اعدام در نوع خودش ، مجازات مناسبیه برای جلوگیری از رواج جرائم خشن.

اما به شرط اینکه : بازدارندگی داشته باشه .

شما میگی : اون اگه خدارو میشناخت و فلان و بهمان ، این کارارو نمیکرد. پس باید اعدام بشه.

پس مجازات جامعه ای که این فرد رو پرورش داده چیه؟ چطور میخوای این جامعه رو مجازات کنی؟ باعث و بانی وجود این جرائم کیه و کجاست؟

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...