ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ باید سدیل داشته باشه....از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود کنید...البته 3 قسمته ببینید اگر شد بقیه رو هم بذارم... اجازه خانوم معلم:mrsbeasley: من بلد نیستم دانلود کنم به چه زبونی نوشته؟:girl_blush2: 9 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ اجازه خانوم معلم:mrsbeasley:من بلد نیستم دانلود کنم به چه زبونی نوشته؟:girl_blush2: من لینک دیگه ای پیدا نکردم متاسفانه.... کتاب همین بود دیگه؟؟؟ بله این راهنماشه.... 9 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ خیلی عالی بود...واقعا ممنون... فقط اگه میشه یه خورده سرعت رو بیارید پایین... یه چند تا سوال دارم که میام میپرسم... 9 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ خیلی عالی بود...واقعا ممنون... فقط اگه میشه یه خورده سرعت رو بیارید پایین... یه چند تا سوال دارم که میام میپرسم... بله..حتما... 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ من چند ماه پیش به توصیه هستی این کتابو خریدم با همراهش شد 15 تومن الان نمیدونم چنده 9 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ من چند ماه پیش به توصیه هستی این کتابو خریدم با همراهش شد 15 تومن الان نمیدونم چنده الان فکرکنم یه صفر اومده جلوش شده 150 تومن:biggrin: 7 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ خیلی سخته چرا همش یادم میره اولش سخته ....تمرین کن... از حروف تمرین کن...اسم خودت رو برام بنویس با تلفظش.... گرامر ها رو هم آروم آروم یاد میگیری ...اونقدر تکرار میکنیم تا ملکه ذهنمون بشه.... 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ اولش سخته ....تمرین کن... از حروف تمرین کن...اسم خودت رو برام بنویس با تلفظش....گرامر ها رو هم آروم آروم یاد میگیری ...اونقدر تکرار میکنیم تا ملکه ذهنمون بشه.... خب تلفظ ها یکم سخت میشه:دی آخه لامصب زبان انگلیسی بد جور ملکه ذهنمون شده:ی ولی من چون کردم زبونم راحتر میچرخه کلمات رو ادا کنم 7 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ اولش سخته ....تمرین کن... از حروف تمرین کن...اسم خودت رو برام بنویس با تلفظش....گرامر ها رو هم آروم آروم یاد میگیری ...اونقدر تکرار میکنیم تا ملکه ذهنمون بشه.... اخه هنوز من درس اول را یاد نگرفتم رفتید سر درس دوم قاطی کردم:w821: 8 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ اسمم همون amin میشه دیگه درسته؟ تلفظشم مثل انگلیسیه 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ اخه هنوز من درس اول را یاد نگرفتم رفتید سر درس دوم قاطی کردم:w821: من مبصرم اینقد غر نزن منم مث خودتم تا شنبه واسه حفظ حروف وقت داریم 7 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تلفظ حروف رو دانلود کنید. 13 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تلفظ حروف رو دانلود کنید. مرسی استاد راستی بچه ها اگه میخواید معنی کلمه ای رو بدونید و تلفظشم یاد بگیرید حتما" یه سر به گوگل ترنسلیت بزنید و از ترجمه فرانسه به فارسی یا فرانسه به انگلیسی استفاده کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ اخه هنوز من درس اول را یاد نگرفتم رفتید سر درس دوم قاطی کردم:w821: باشه گریه نکن...آرومتر ادامه میدیم....شما هم تمریناتونو خوب انجام بدین.... اسمم همون amin میشه دیگه درسته؟ تلفظشم مثل انگلیسیه تلفظ حروف رو برام بنویس....همونطوری که من تو آموزش براتون نوشتم... من مبصرم اینقد غر نزن منم مث خودتم تا شنبه واسه حفظ حروف وقت داریم یه شکلات پیش من داری ...آفرین.... 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ اَمین درسته؟ تلفظ حروف رو خواستم هجی کنی اینجوری میشه: اَ / اِم/ای/اِن amin 6 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ تلفظ حروف رو خواستم هجی کنی اینجوری میشه: اَ / اِم/ای/اِن amin خب یعنی چطور میشه الان بخونی؟ مگه همون امین نمیشه؟ 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۱ خب یعنی چطور میشه الان بخونی؟ مگه همون امین نمیشه؟ بله امین خونده میشه... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده