peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ به به تبــــــــــــــــــریک میگم همگی خسته نباشید وافعا این خبر خیلی خوشجالم کرد جای تبریک بیا مثل بچه آدم دوباره فعالیت کن بیا دیگه......... 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ به همه دوستان نواندیش به خصوص دوستان برقی تبریک میگم یه خسته نباشید و تشکر حسابی هم از همه دوستان برقی که واسه مجله برق از ابتدا تا حالا زحمت کشیدن 8 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ بسیار عالی! تبریک میگم. به امید موفقیت های بعدی 8 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۱ سلام دوستان..... بعد از ماه ها دوری از انجمن شنیدن این خبر واقعا خوشحالم کرد ......... تبریک میگم بچه ها بالاخره زحمات دوستان نتیجه داد..... منم از مهدی و محمد عزیز تشکر میکنم و هم خسته نباشد میگم ...... همونطور که پیمان اشاره کرد دوستان زیادی برای رسیدن مجله به اینجا زحمت کشیدن که پیمان اسمشون رو گفت و مخصوصا خود پیمان عزیز که جا داره ازش یه تشکر حسابی بکنم.... پیمان جان خسته نباشی دوست خوبم ........ امیدوارم این آغاز موفقیت های انجمن باشه و روز به روز شاهد موفقیت های بیشتر انجمن باشیم..... همگی موفق باشیم .............. 9 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۱ سـلام، کمی دیر این تاپیکـو دیدم جا داره از امین نپو، پیمان ، اریو برزن، سمندون، مهدی پاور و مهدی (ادمین) که فعالیتشون رو به عینه شاهد بودم تشکر ویژه داشته باشم......... از سایر دوستان وکاربران تالار برق نیز که برای ارائه این مجلات زحمت کشیدند ، تشکر میکنم...... موفق باشین........... :icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ به به من ثبت شدم:hapydancsmil: مبارکت باشه پ شیرینی شو کی میدی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده