vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ منم از هردو دوست عزیزمون تشکر میکنم خسته نباشید براتون آرزوی سلامتی و موفقیت می کنم لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ منم از زحماتشون تشکر و قدردانی میکنم لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ با سپاس از زحماتشان...و با آرزوی موفقیت :icon_gol: لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ خسته نباشید... اینم بدید سهیل بخوره..... لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ از هر دو عزیز ممنونم..پر انرژی باشین لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ از هر دو عزیز تشکر میکنم، امیدوارم در همه عرصه های زندگی شون موفق باشن لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ منم تشکر می کنم گرچه یه چیزی از فاطیما خواستم بهم نداد خسیس:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ منم خسته نباشید میگم به این دو عزیز موفق باشید من که کار مثبتی نمیبینم از این دوتااین فرهنگ ضعیف هندونه دهی تا کی آخر؟ کسی از دیوار به خاطر محکم بودنش تشکر میکنه آخه؟ تا زمانی که به من مدال ندید اینطوری میزنم تو برجکتون ...گفته باشم مدال کجا بود بابا مدال به ما که نمیدن. مال از ما بهترونه واسه ماها وقتی رفتیم تاپیک خسته نباشید میزنن بریم به کارمون برسیم راستی هندونه کیلو چنده الان؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ ممنون از زحمات خوبشون ؛خدا قوت لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده