Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 12 فروردین، 2013 چند ماهی هست که آتروس و فاطیمای عزیز بعنوان مدیران ارشد این انجمن فعالیت میکنند. مدیرانی که کمتر ارزش کارشون دیده میشه و بار مسئولیتی سنگین رو بعهده دارند . تلاشها و زحمتهای که با وجود حضور کمتر من و محمد به نحوی شایسته توانستند این مدت انجمن و ما را برای پیشرفت روزافزون کمک و یاری کنند . لازم میدونم درهمینجا از هر دو عزیز تقدیر و تشکری شایسته کنم و امیدوارم که همیشه همراه ما باشند 31
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 12 فروردین، 2013 منم از هر دو عزیز که بسیار زحمت کشیدن تشکر میکنم.... امیدوارم که همیشه در کنارمون باشن...
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 12 فروردین، 2013 منم تشکر میکنم.و امیدوارم همیشه موفق و موید باشن.
soheiiil 24251 ارسال شده در 12 فروردین، 2013 من که کار مثبتی نمیبینم از این دوتا این فرهنگ ضعیف هندونه دهی تا کی آخر؟ کسی از دیوار به خاطر محکم بودنش تشکر میکنه آخه؟ تا زمانی که به من مدال ندید اینطوری میزنم تو برجکتون ...گفته باشم
*Cloudy sky* 22513 ارسال شده در 12 فروردین، 2013 از هر دو عزیز تشکر میکنم، امیدوارم در همه عرصه های زندگی شون موفق باشن
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 12 فروردین، 2013 از دوستان گلم تشکر میکنم و براشون آرزوی موفقیت روزافزون دارم
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 12 فروردین، 2013 منم از زحمات خوب فاطیما و آتروس عزیز ممنونم. خسته نباشین
judyabott 8886 ارسال شده در 12 فروردین، 2013 دست هر دوشون درد نکنه ... ایشالا همیشه موفق باشن :icon_gol:
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 12 فروردین، 2013 من هم به نوبه ی خود ازشون تشکر میکنم وخسته نباشید میگم به فاطیما و آتروس عزیز انشالا بتونن به وظایفشون به نحو احسن ادامه بدن و در تمام شرایط عدالت را رعایت کنند یه خسته نباشید هم به مدیریت عزیز محمد ومهدی گلم میگم که با اخلاق خوب شایستشون باعث شدن امروز انجمن نواندیشان جزو برترین سایت های آموزشی باشه و یه تشکر ویژه به تمام مدیران و کاربران انجمن که با تمام ناملایمت های ما کنار میان:icon_gol: قربون همگیتون که جزو بهترین ها هستین
آریودخت 43941 ارسال شده در 12 فروردین، 2013 من هم از این دو دوست عزیزم تشکر میکنم ، خیلی اذیتشون کردم . امیدوارم منو ببخشن و همیشه تو تمام مراحل زندگی موفق و پیروز باشن
amirgb 8546 ارسال شده در 12 فروردین، 2013 فاطيما خسته نباشي كه با اين 3 تا مي سازي و كنار مياي مي دونم كه چه كار طاقت فرسايي هست.محمد مهدي آتروس هر كدومشون براي خراب كردن يك شهر كافي هستند حالا تو با 3تاشون مجبوري كنار بياي. كار طاقت فرسايي هست و جدا بهت خسته نباشيد مي گم و از خدا برات صبر و پشتكار آرزو مي كنم. براي آتروس هم پيغامي خاص دارم ::vahidrk::vahidrk::vahidrk:
ارسال های توصیه شده