Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ چند ماهی هست که آتروس و فاطیمای عزیز بعنوان مدیران ارشد این انجمن فعالیت میکنند. مدیرانی که کمتر ارزش کارشون دیده میشه و بار مسئولیتی سنگین رو بعهده دارند . تلاشها و زحمتهای که با وجود حضور کمتر من و محمد به نحوی شایسته توانستند این مدت انجمن و ما را برای پیشرفت روزافزون کمک و یاری کنند . لازم میدونم درهمینجا از هر دو عزیز تقدیر و تشکری شایسته کنم و امیدوارم که همیشه همراه ما باشند 31 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ منم از هر دو عزیز که بسیار زحمت کشیدن تشکر میکنم.... امیدوارم که همیشه در کنارمون باشن... لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ منم تشکر میکنم.و امیدوارم همیشه موفق و موید باشن. لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ ممنون..:icon_gol: شاد و موفق باشید..:icon_gol: لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ همه به ارزش کارشون واقف هستیم همچنان پرانرژی و موفق باشن لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ من که کار مثبتی نمیبینم از این دوتا این فرهنگ ضعیف هندونه دهی تا کی آخر؟ کسی از دیوار به خاطر محکم بودنش تشکر میکنه آخه؟ تا زمانی که به من مدال ندید اینطوری میزنم تو برجکتون ...گفته باشم لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ از هر دو عزیز تشکر میکنم، امیدوارم در همه عرصه های زندگی شون موفق باشن لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ خسته نباشین دستتون خیلی خیلی مرسی لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ از دوستان گلم تشکر میکنم و براشون آرزوی موفقیت روزافزون دارم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ منم از زحمات خوب فاطیما و آتروس عزیز ممنونم. خسته نباشین لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ دست هر دوشون درد نکنه ... ایشالا همیشه موفق باشن :icon_gol: لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ من هم به نوبه ی خود ازشون تشکر میکنم وخسته نباشید میگم به فاطیما و آتروس عزیز انشالا بتونن به وظایفشون به نحو احسن ادامه بدن و در تمام شرایط عدالت را رعایت کنند یه خسته نباشید هم به مدیریت عزیز محمد ومهدی گلم میگم که با اخلاق خوب شایستشون باعث شدن امروز انجمن نواندیشان جزو برترین سایت های آموزشی باشه و یه تشکر ویژه به تمام مدیران و کاربران انجمن که با تمام ناملایمت های ما کنار میان:icon_gol: قربون همگیتون که جزو بهترین ها هستین لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ منم میگم خسته نباشید:icon_gol: کاری بسیار پر زحمته .. لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ من هم از این دو دوست عزیزم تشکر میکنم ، خیلی اذیتشون کردم . امیدوارم منو ببخشن و همیشه تو تمام مراحل زندگی موفق و پیروز باشن لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ فاطيما خسته نباشي كه با اين 3 تا مي سازي و كنار مياي مي دونم كه چه كار طاقت فرسايي هست.محمد مهدي آتروس هر كدومشون براي خراب كردن يك شهر كافي هستند حالا تو با 3تاشون مجبوري كنار بياي. كار طاقت فرسايي هست و جدا بهت خسته نباشيد مي گم و از خدا برات صبر و پشتكار آرزو مي كنم. براي آتروس هم پيغامي خاص دارم ::vahidrk::vahidrk::vahidrk: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده