R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۱ خدا رحمتشون کنه ، تسلیت میگم فاطیما جونم لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۱ تسلیت میگم فاطمه خانم روحش شاد لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ تسلیت می گم فاطمه جون روحشون شاد باشه و امیدوارم روزای ناخوش تو هم زودتر به سر بیاد لینک به دیدگاه
maryam banoo 3238 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ [h=2][/h] خدا رحمتشون کنه ، تسلیت میگم لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ امیدوارم که غم آخرت باشه. لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ ممنونم محمد جان ایشالا همیشه شاد باشید و غم نبینید واقعا ممنونم که باهام همدردی کردین خوشحالم که دوستای خوبی دارم هرچند مجازی .... لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ واقعا متاسف شدم از ته دل به شاروک عزیز و خانواده گرامیش تسلیت میگم و براشون آرزوی صبر می کنم لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۱ تسلیت میگم فاطمه جان واقعا ناراحت شدم روحش شاد لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۱ خدا ایشونو رحمت کنه و به بازمانده هاشونم صبر بده. امیدوارم اونجا جاشون راحت راحت باشه. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده