آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ تمنا جان من میخوام فایل آپلود کنم چیکار باید بکنم ؟ راهنمایی میکنی عزیزم ؟ سلام خوش اومدین از پایین صفحه سمت چپ آپلود نواندیشان هست قسمت بالای صفحه هم میتونید عکس آپلود کنید(نوار ابزار بالا) 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ سلاااااام بر آتی گرانقدر درووووود بی کران بر شمااااا 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ سلاااااام بر آتی گرانقدر درووووود بی کران بر شمااااا سلام و درود بیکران بر شما ای بانوی تالار معماران شب زمستانیتان در کنار خانواده و عزیزان بر قرار 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ سلام و درود بیکران بر شما ای بانوی تالار معمارانشب زمستانیتان در کنار خانواده و عزیزان بر قرار آقا ما دلتگتان بودیم بسیاااار فراوان... شب شما نیز در کنار عزیزان دلتان شاد باد 1 لینک به دیدگاه
ZOLEIKHA 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ عشق جانک اون بالا رو نگاه کن تو نوار آبی انجمن نوشته آپلود فایل....اونو بزن ثبت نام کن. انجمن برات رمز میفرسته... بعد میتونی بعداز ثبت نام هروقت خواستی آپلود کنی فایلاتو گلم... مرسی عزیزم ثبت نام کردم ولی نمی دونم چرا ایمیلی برام نیومد ! یه بار دیگه امتحان میکنم سلام خوش اومدیناز پایین صفحه سمت چپ آپلود نواندیشان هست قسمت بالای صفحه هم میتونید عکس آپلود کنید(نوار ابزار بالا) خیلی ممنونم :flowerysmile: خوشحالم کنار شما دوستهای عزیز هستم و مرسی از راهنمایی های مفید فعلا" مبتدی ام ولی کم کم باید یاد بگیرمشون 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ [h=1]تولد مدیر بزرگوار انجمن " مدیر برق "....بدو بیا ک منتظریم[/h] تشریف بیارید.... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ مرسی عزیزمثبت نام کردم ولی نمی دونم چرا ایمیلی برام نیومد ! یه بار دیگه امتحان میکنم خیلی ممنونم :flowerysmile: خوشحالم کنار شما دوستهای عزیز هستم و مرسی از راهنمایی های مفید فعلا" مبتدی ام ولی کم کم باید یاد بگیرمشون یکم صبر کن اگه نیومد باید به ارشدا بگیم خودشون یه پسورد بدن. واس منم نیومد خودشون پسورد دادن.... ارشدا رو میشناسی؟ آقا محمد عارف و آقا سجاد و آقا ایمان ارشد انجمنن مشکلای سایت به ایشون میگیم. نام کاربریشونم تو پروفم هس بیا نگا کن 3 لینک به دیدگاه
ZOLEIKHA 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۴ یکم صبر کن اگه نیومد باید به ارشدا بگیم خودشون یه پسورد بدن.واس منم نیومد خودشون پسورد دادن.... ارشدا رو میشناسی؟ آقا محمد عارف و آقا سجاد و آقا ایمان ارشد انجمنن مشکلای سایت به ایشون میگیم. نام کاربریشونم تو پروفم هس بیا نگا کن اوکی گلم:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y فعلا" صبر میکنم ببینم چی میشه ! اگه نشد به یکی از مدیرای ارشد پیام میدم . پیداشون میکنم :texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ اوکی گلم:hxh5v6h2nsqgyuf5c8yفعلا" صبر میکنم ببینم چی میشه ! اگه نشد به یکی از مدیرای ارشد پیام میدم . پیداشون میکنم :texc5lhcbtrocnmvtp8 باشه عزیزم. ♥♥ 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ نصف شب همین الان یهویی 5:03دقیقه به وقت نواندیشان 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ نصف شب همین الان یهویی5:03دقیقه به وقت نواندیشان خوشم میاد پاسبان تالاریم.... من 4:30خوابیدم... معده درد داشتم دیر خوابیدم .....توچرا دیر خوابیدی؟؟؟؟؟؟؟یا 5 بیدارشدی؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ZOLEIKHA 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ تمنا جان مرسی برای لینک ایمیلی که برام نیومد پس به آقا محمد پیام میدم الان 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ تمنا جان مرسی برای لینک ایمیلی که برام نیومد پس به آقا محمد پیام میدم الان بگو عزیزم بهش 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ خوشم میاد پاسبان تالاریم.... من 4:30خوابیدم... معده درد داشتم دیر خوابیدم .....توچرا دیر خوابیدی؟؟؟؟؟؟؟یا 5 بیدارشدی؟؟؟؟؟؟؟؟ دقیقا تا 5نیم بیدار بودم رو یه پروژه کار میکردم.... رو پروژه کار میکنم یادم میره ساعت نگاه کنم که یادم بیاد موقع خوابیدنه 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ دقیقا تا 5نیم بیدار بودمرو یه پروژه کار میکردم.... رو پروژه کار میکنم یادم میره ساعت نگاه کنم که یادم بیاد موقع خوابیدنه خسته نباشییییییییی... هی پروژه ها....پیرمون کردن 3 لینک به دیدگاه
ZOLEIKHA 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۴ سلام بر دوستهای معمارم :heartshape2: یه مصلحتی میخواستم باهاتون داشته باشم ... من هیچی از تری دی نمی دونم / همون تری دی مکس به نظرتون می تونم با دانلود ویدیو های آموزشی اش یاد بگیرم و یا حتما" باید برم کلاسش ؟ واقعا" علاقمندم یاد بگیرمش 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۴ سلام بر دوستهای معمارم :heartshape2:یه مصلحتی میخواستم باهاتون داشته باشم ... من هیچی از تری دی نمی دونم / همون تری دی مکس به نظرتون می تونم با دانلود ویدیو های آموزشی اش یاد بگیرم و یا حتما" باید برم کلاسش ؟ واقعا" علاقمندم یاد بگیرمش مشکل تورو دارم ولی از هرکس میپرسم میگه واس مقدمه بری کلاس بهتره 2 لینک به دیدگاه
ZOLEIKHA 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۴ مشکل تورو دارمولی از هرکس میپرسم میگه واس مقدمه بری کلاس بهتره خودم ام هر جوری فکر میکنم به همین نتیجه میرسم از آموزش های کتاب که سردر نمیارم به هرحال یادگیری با تجربه خیلی راحت تره فقط باید نشست و گوش داد پس می رویم که برویم کلاس آموزشی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده