pouya_p 93 ارسال شده در 18 تیر، 2013 میتونیم همینطوری (بدون رسم نمودار) هم فیلدای جدول و نوع ارتباطشونو مشخص کنیم و کوری که نوشتیمو اینجا کپی کنیم. باشه با اوراکل کار کن :دی الآن ERD بکشیم؟ 3
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 18 تیر، 2013 باشه با اوراکل کار کن :دی الآن ERD بکشیم؟ حالا دیجیتالیم نشد نشد ولی به نظرم باید رو کاغذ یه چیزایی رسم کنیم پویا از یه جنبه دیگه به قضیه نیگا کرد و خب حرفش درسته 2
pouya_p 93 ارسال شده در 18 تیر، 2013 به نظر من بهتره این پروژه رو یک پروژه کاملا واقعی و تجاری در نظر بگیریم و کلیه مثال مربوط به بحث توسعه و ... در نظر بگیرم. و اینطور متوجه شدم که در حال حاضر تمرکز ما رو دیتابیسه. مرحله اول تحلیل و رسم نمودارهاست که ما تا حدودی در موردش بحث کردیم. من پیشنهادم اینه که ما هر کدوم نمودار و جدول مورد نظرمونو ارائه بدیم بعدش با هم جمع بندی کنیم یعنی اینطوری نظرات هر کس پراکنده نباشه. دوستان موافقید ؟ 3
partow 25305 ارسال شده در 18 تیر، 2013 به نظر من بهتره این پروژه رو یک پروژه کاملا واقعی و تجاری در نظر بگیریم و کلیه مثال مربوط به بحث توسعه و ... در نظر بگیرم. و اینطور متوجه شدم که در حال حاضر تمرکز ما رو دیتابیسه. مرحله اول تحلیل و رسم نمودارهاست که ما تا حدودی در موردش بحث کردیم. من پیشنهادم اینه که ما هر کدوم نمودار و جدول مورد نظرمونو ارائه بدیم بعدش با هم جمع بندی کنیم یعنی اینطوری نظرات هر کس پراکنده نباشه. دوستان موافقید ؟ بله 2
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 18 تیر، 2013 به نظر من بهتره این پروژه رو یک پروژه کاملا واقعی و تجاری در نظر بگیریم و کلیه مثال مربوط به بحث توسعه و ... در نظر بگیرم. و اینطور متوجه شدم که در حال حاضر تمرکز ما رو دیتابیسه. مرحله اول تحلیل و رسم نمودارهاست که ما تا حدودی در موردش بحث کردیم. من پیشنهادم اینه که ما هر کدوم نمودار و جدول مورد نظرمونو ارائه بدیم بعدش با هم جمع بندی کنیم یعنی اینطوری نظرات هر کس پراکنده نباشه. دوستان موافقید ؟ 1
pouya_p 93 ارسال شده در 19 تیر، 2013 دوستان من یک پیشنهاد کلی دارم. به نظرم واسه هر فاز و کل پروژه با توجه به وقت و تواناییهامون باید زمان تحویل یا اتمام رو مشخص کنیم. نظر شما چیه ؟ 1
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2013 این پیشنهاد من. نظر شما چیه؟ یعنی تو یه موجودیتی بنام تماس (contact) رو معرفی می کنی عین دفترچه تلفن های گوشی هامون درسته ؟ 2
partow 25305 ارسال شده در 20 تیر، 2013 یعنی تو یه موجودیتی بنام تماس (contact) رو معرفی می کنی عین دفترچه تلفن های گوشی هامون درسته ؟ آره . مگه موضوع دفترچه تلفن نبود ؟ 1
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2013 هر مشترکی می تونه بیش از یه شماره تلفن داشته باشه ولی هر شماره مخصوص یه مشترکه هر مشترک می تونه چندین آدرس داشته باشه هر شماره متعلق به یک ادرسه ولی یه ادرس بیشتر از یه شماره می تونه داشته باشه ................ یعنی شما اومدی برای هر کاربر یه دفترچه تماس در نظر گرفتی درسته ؟ اینجوری با پرسش های بالایی هم این نمودار جور درمیاد 2
partow 25305 ارسال شده در 20 تیر، 2013 هر مشترکی می تونه بیش از یه شماره تلفن داشته باشه ولی هر شماره مخصوص یه مشترکه هر مشترک می تونه چندین آدرس داشته باشه هر شماره متعلق به یک ادرسه ولی یه ادرس بیشتر از یه شماره می تونه داشته باشه ................ یعنی شما اومدی برای هر کاربر یه دفترچه تماس در نظر گرفتی درسته ؟ اینجوری با پرسش های بالایی هم این نمودار جور درمیاد آره . فقط آدرس رو نمیدونم . یعنی چند تا آدرس میتونیم داشته باشیم و هر آدرس هم میتونه چند تا شماره داشته باشه ؟ با این نمودار میشه ؟ چه پیچیده شد 2
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2013 این پیشنهاد من. نظر شما چیه؟ ببین اینجا تو موجودیت number هر فردی دارای چندین شماره می تونه باشه یعنی تو موجودیت number فیلد contactId نمی تونه کلید اصلی باشه 2
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2013 ببین اینجوری چطوره: تو هر آدرس چندین مشترک می تونه وجود داشته باشه هر مشترک می تونه چندین شماره تلفن داشته باشه ولی هر شماره تلفن متعلق به یک ادرسه هر شماره تلفن متعلق به یک مشترکه هر مشترک در یک ادرس سکونت دارد (حداکثر یک ادرس ) یه سوال اگر بخوایم بدونیم یه مشترک در چندین خونه (ادرس مختلف ) چندین شماره تلفن داره به نظرتون از این نمودار بدست میاد ؟ 2
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2013 دوستان من یک پیشنهاد کلی دارم.به نظرم واسه هر فاز و کل پروژه با توجه به وقت و تواناییهامون باید زمان تحویل یا اتمام رو مشخص کنیم. نظر شما چیه ؟ میشه ولی بچه ها ممکنه کار اصلی دیگه ای داشته باشن نتونن تو اون تایم برسونن 1
partow 25305 ارسال شده در 20 تیر، 2013 ببین اینجوری چطوره: تو هر آدرس چندین مشترک می تونه وجود داشته باشه هر مشترک می تونه چندین شماره تلفن داشته باشه ولی هر شماره تلفن متعلق به یک ادرسه هر شماره تلفن متعلق به یک مشترکه هر مشترک در یک ادرس سکونت دارد (حداکثر یک ادرس ) یه سوال اگر بخوایم بدونیم یه مشترک در چندین خونه (ادرس مختلف ) چندین شماره تلفن داره به نظرتون از این نمودار بدست میاد ؟ الآن رابطه رو "یک به چند" زدی . یعنی یک/چند مشترک یه خونه نه بدست نمیاد میشه بدست آورد هر مشترک چند تا شماره داره، ولی آدرس رو نمیشه . مگر اینکه این رابطه "چند به چند" باشه و از Composite table استفاده کنیم 2
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2013 البته بالایی بازم یه مشکل داره ؟ اون چیه؟ داریم درس پایگاه داده و نرمال سازی رو یه مرور می کنیم 2
partow 25305 ارسال شده در 20 تیر، 2013 فکر کنم با این دیگه هر query رو بتونیم بدست بیاریم اینم طرح من ، قبل از اینکه سایت اررور دیتابیس بده البته ContactId باید بیاد تو NUMBER که الآن برنامه هنگ کرده :دی الآن درست شد :p البته بالایی بازم یه مشکل داره ؟اون چیه؟ داریم درس پایگاه داده و نرمال سازی رو یه مرور می کنیم نمیدونم. ولی واسه چی ZIP رو همه جا گذاشتی؟ به نظر خوب میاد 2
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 20 تیر، 2013 اینم طرح من ، قبل از اینکه سایت اررور دیتابیس بده البته ContactId باید بیاد تو NUMBER که الآن برنامه هنگ کرده :دی الآن درست شد :p نمیدونم. ولی واسه چی ZIP رو همه جا گذاشتی؟ به نظر خوب میاد خوبه طرحها یعنی فکرا داره همگرا میشه اشکال طرح من تو ایجاد زنجیره هستش زهرا طرح توام در نظر اول بی اشکال میاد باید بیشتر بررسیش کنم 2
pouya_p 93 ارسال شده در 20 تیر، 2013 واقعا بحث خیلی جالب شده فکر نمیکردم پروژهای که در نگاه اول ساده به نظر میرسید میتونه اینقدر بار آموزشی داشته باشه و جذاب باشه. یک سوال داشتم میخواستم ببینم دیدگاه شما چیه. در اینجا ما تلفن محل کار و فکس رو نباید در نظر بگیریم؟ اگه آره، تلفن محل کار افراد میتونه مشترک باشه! ضمنا این که وقتی جدول شماره تلفن رو اینطوری در نظر بگیریم افزونگی داده رخ میده که به نظر شما قابل چشم پوشی هست یا خیر؟ 2
ارسال های توصیه شده