pouya_p 93 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ میتونیم همینطوری (بدون رسم نمودار) هم فیلدای جدول و نوع ارتباطشونو مشخص کنیم و کوری که نوشتیمو اینجا کپی کنیم. باشه با اوراکل کار کن :دی الآن ERD بکشیم؟ 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ باشه با اوراکل کار کن :دی الآن ERD بکشیم؟ حالا دیجیتالیم نشد نشد ولی به نظرم باید رو کاغذ یه چیزایی رسم کنیم پویا از یه جنبه دیگه به قضیه نیگا کرد و خب حرفش درسته 2 لینک به دیدگاه
pouya_p 93 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ به نظر من بهتره این پروژه رو یک پروژه کاملا واقعی و تجاری در نظر بگیریم و کلیه مثال مربوط به بحث توسعه و ... در نظر بگیرم. و اینطور متوجه شدم که در حال حاضر تمرکز ما رو دیتابیسه. مرحله اول تحلیل و رسم نمودارهاست که ما تا حدودی در موردش بحث کردیم. من پیشنهادم اینه که ما هر کدوم نمودار و جدول مورد نظرمونو ارائه بدیم بعدش با هم جمع بندی کنیم یعنی اینطوری نظرات هر کس پراکنده نباشه. دوستان موافقید ؟ 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ به نظر من بهتره این پروژه رو یک پروژه کاملا واقعی و تجاری در نظر بگیریم و کلیه مثال مربوط به بحث توسعه و ... در نظر بگیرم. و اینطور متوجه شدم که در حال حاضر تمرکز ما رو دیتابیسه. مرحله اول تحلیل و رسم نمودارهاست که ما تا حدودی در موردش بحث کردیم. من پیشنهادم اینه که ما هر کدوم نمودار و جدول مورد نظرمونو ارائه بدیم بعدش با هم جمع بندی کنیم یعنی اینطوری نظرات هر کس پراکنده نباشه. دوستان موافقید ؟ بله 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ به نظر من بهتره این پروژه رو یک پروژه کاملا واقعی و تجاری در نظر بگیریم و کلیه مثال مربوط به بحث توسعه و ... در نظر بگیرم. و اینطور متوجه شدم که در حال حاضر تمرکز ما رو دیتابیسه. مرحله اول تحلیل و رسم نمودارهاست که ما تا حدودی در موردش بحث کردیم. من پیشنهادم اینه که ما هر کدوم نمودار و جدول مورد نظرمونو ارائه بدیم بعدش با هم جمع بندی کنیم یعنی اینطوری نظرات هر کس پراکنده نباشه. دوستان موافقید ؟ 1 لینک به دیدگاه
pouya_p 93 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان من یک پیشنهاد کلی دارم. به نظرم واسه هر فاز و کل پروژه با توجه به وقت و تواناییهامون باید زمان تحویل یا اتمام رو مشخص کنیم. نظر شما چیه ؟ 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ این پیشنهاد من. نظر شما چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ این پیشنهاد من. نظر شما چیه؟ یعنی تو یه موجودیتی بنام تماس (contact) رو معرفی می کنی عین دفترچه تلفن های گوشی هامون درسته ؟ 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ یعنی تو یه موجودیتی بنام تماس (contact) رو معرفی می کنی عین دفترچه تلفن های گوشی هامون درسته ؟ آره . مگه موضوع دفترچه تلفن نبود ؟ 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ هر مشترکی می تونه بیش از یه شماره تلفن داشته باشه ولی هر شماره مخصوص یه مشترکه هر مشترک می تونه چندین آدرس داشته باشه هر شماره متعلق به یک ادرسه ولی یه ادرس بیشتر از یه شماره می تونه داشته باشه ................ یعنی شما اومدی برای هر کاربر یه دفترچه تماس در نظر گرفتی درسته ؟ اینجوری با پرسش های بالایی هم این نمودار جور درمیاد 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ هر مشترکی می تونه بیش از یه شماره تلفن داشته باشه ولی هر شماره مخصوص یه مشترکه هر مشترک می تونه چندین آدرس داشته باشه هر شماره متعلق به یک ادرسه ولی یه ادرس بیشتر از یه شماره می تونه داشته باشه ................ یعنی شما اومدی برای هر کاربر یه دفترچه تماس در نظر گرفتی درسته ؟ اینجوری با پرسش های بالایی هم این نمودار جور درمیاد آره . فقط آدرس رو نمیدونم . یعنی چند تا آدرس میتونیم داشته باشیم و هر آدرس هم میتونه چند تا شماره داشته باشه ؟ با این نمودار میشه ؟ چه پیچیده شد 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ این پیشنهاد من. نظر شما چیه؟ ببین اینجا تو موجودیت number هر فردی دارای چندین شماره می تونه باشه یعنی تو موجودیت number فیلد contactId نمی تونه کلید اصلی باشه 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ ببین اینجوری چطوره: تو هر آدرس چندین مشترک می تونه وجود داشته باشه هر مشترک می تونه چندین شماره تلفن داشته باشه ولی هر شماره تلفن متعلق به یک ادرسه هر شماره تلفن متعلق به یک مشترکه هر مشترک در یک ادرس سکونت دارد (حداکثر یک ادرس ) یه سوال اگر بخوایم بدونیم یه مشترک در چندین خونه (ادرس مختلف ) چندین شماره تلفن داره به نظرتون از این نمودار بدست میاد ؟ 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ دوستان من یک پیشنهاد کلی دارم.به نظرم واسه هر فاز و کل پروژه با توجه به وقت و تواناییهامون باید زمان تحویل یا اتمام رو مشخص کنیم. نظر شما چیه ؟ میشه ولی بچه ها ممکنه کار اصلی دیگه ای داشته باشن نتونن تو اون تایم برسونن 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ ببین اینجوری چطوره: تو هر آدرس چندین مشترک می تونه وجود داشته باشه هر مشترک می تونه چندین شماره تلفن داشته باشه ولی هر شماره تلفن متعلق به یک ادرسه هر شماره تلفن متعلق به یک مشترکه هر مشترک در یک ادرس سکونت دارد (حداکثر یک ادرس ) یه سوال اگر بخوایم بدونیم یه مشترک در چندین خونه (ادرس مختلف ) چندین شماره تلفن داره به نظرتون از این نمودار بدست میاد ؟ الآن رابطه رو "یک به چند" زدی . یعنی یک/چند مشترک یه خونه نه بدست نمیاد میشه بدست آورد هر مشترک چند تا شماره داره، ولی آدرس رو نمیشه . مگر اینکه این رابطه "چند به چند" باشه و از Composite table استفاده کنیم 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ فکر کنم با این دیگه هر query رو بتونیم بدست بیاریم 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ البته بالایی بازم یه مشکل داره ؟ اون چیه؟ داریم درس پایگاه داده و نرمال سازی رو یه مرور می کنیم 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ فکر کنم با این دیگه هر query رو بتونیم بدست بیاریم اینم طرح من ، قبل از اینکه سایت اررور دیتابیس بده البته ContactId باید بیاد تو NUMBER که الآن برنامه هنگ کرده :دی الآن درست شد :p البته بالایی بازم یه مشکل داره ؟اون چیه؟ داریم درس پایگاه داده و نرمال سازی رو یه مرور می کنیم نمیدونم. ولی واسه چی ZIP رو همه جا گذاشتی؟ به نظر خوب میاد 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ اینم طرح من ، قبل از اینکه سایت اررور دیتابیس بده البته ContactId باید بیاد تو NUMBER که الآن برنامه هنگ کرده :دی الآن درست شد :p نمیدونم. ولی واسه چی ZIP رو همه جا گذاشتی؟ به نظر خوب میاد خوبه طرحها یعنی فکرا داره همگرا میشه اشکال طرح من تو ایجاد زنجیره هستش زهرا طرح توام در نظر اول بی اشکال میاد باید بیشتر بررسیش کنم 2 لینک به دیدگاه
pouya_p 93 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ واقعا بحث خیلی جالب شده فکر نمیکردم پروژهای که در نگاه اول ساده به نظر میرسید میتونه اینقدر بار آموزشی داشته باشه و جذاب باشه. یک سوال داشتم میخواستم ببینم دیدگاه شما چیه. در اینجا ما تلفن محل کار و فکس رو نباید در نظر بگیریم؟ اگه آره، تلفن محل کار افراد میتونه مشترک باشه! ضمنا این که وقتی جدول شماره تلفن رو اینطوری در نظر بگیریم افزونگی داده رخ میده که به نظر شما قابل چشم پوشی هست یا خیر؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده