رفتن به مطلب

مهمترین مانع ازدواج

مهمترین مانع ازدواج از نظر شما  

22 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. مهمترین مانع ازدواج از نظر شما

ارسال های توصیه شده

اول از همه می خوام بگم همه ی آدما مثل هم نیستن ( پس لطفا نگید همه ی دخترا اینطورین یا هم یه پسرا اونطورین )

تا اونجایی که من دیدم علاوه بر مشکلات اقتصادی ، برای دو طرف که واقعا به فکر زندگی با آرامش هستند ، یافتن یکی مثل خودشون سخت شده...

دیدم پسرایی که موقعیت مالی متوسطی دارن ولی دختر مورد نظر رو هنوز پیدا نکردن...

و دیدم دختر قانعی که به دنبال مردی با روح و فکر بلنده.

• Like 10
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 75
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام

به نظرم سوال اشتباهی پرسیده شده.

سوال درست اینه:

دلیل ازدواج کردن چیه؟به عبارت دقیقتر

چرا یک پسر عاقل، بیاد و

1- درآمدش رو با یکی دیگه تقسیم کنه، چه بسا همه اش رو تقدیم کنه

2-خودش رو با انداختن مهریه تا عمر داره مدیون کنه- توجه دارید که حتی 114 تا سکه میشه 148 میلیون تومن

3- مجبور باشه زیر قرض بره تا خونه و لوازم خونه تهیه کنه در حالی که خودش تو یه پانسیون هم میتونه زندگی کنه

4- مسئولیت مراقبت از یک دختر رو بپذیره، و با خانواده عروس سرو کله بزنه.

5- انتظارات یه نفر دیگه رو بخاد برآورده کنه(مثلن دختره میگه دختر خالم شوهرش فوق لیسانسه تو چرا دیپلمی و بعد بخاد آخر عمری بره دانشگاه)

6- نگران این باشه که زنش به شرش بزنه و بره با یکی دیگه و علاوه بر ضربه عاطفی که میخوره، تمام خرج عروسی و .. هم هیچ میشه

7- آزادی های خودش و دیگری رو محدود کنه، منظور روابط جن سی بی حساب نیست. منظورم اینه بعد از ازدواج حتی در مورد اینکه کدوم محله خونه کرایه کنید دیگه مختار نیستید

واقعن من توجیح نیستم چرا یه پسر باید ازدواج کنه..:w000:

=================================

خاطره

=================================

دختره بهم میگفت "من خیلی مهریه و اینجور مسایل برام مهم نیست"

گفتم "آفرین"

گفت البته"نمیشه که تو یه خانواده مهریه دخترهای فامیل خیلی باهم فرق کنه"

گفتم"خوب آخرین نفری که ازدواج کرد مهریه اش چقدر بود"

گفت"دختر عموم، متولد 1363 بود.1363تا":icon_pf (34):

این شد که دیگه هیچ وقت ندیدمش:w16:

=============

معمولن حرف و عمل دخترا یکی نیست. مراقب باشیدا

شدیدا موافقم دخترا حرف خوب زدنو بلدن نه عمل کردن ، موقع عمل کردن که میرسه : بابامه نمیشه رو حرفش حرف بزنم ، عشقو ببر مغازه ببین یه قالب پنیر بهت میدن، چرا بی عرضگی خودتو تقصیر جامعه میندازی و.......

• Like 8
لینک به دیدگاه
شدیدا موافقم دخترا حرف خوب زدنو بلدن نه عمل کردن ، موقع عمل کردن که میرسه : بابامه نمیشه رو حرفش حرف بزنم ، عشقو ببر مغازه ببین یه قالب پنیر بهت میدن، چرا بی عرضگی خودتو تقصیر جامعه میندازی و.......

اقای محترم سحر عزیز فرمودن ، توجه نکردین من دوباره تکرار میکنم لطفا جمع نبندین ، همه دخترا مث هم نیستن همونطور که همه پسرا مث هم نیستن ، یه گزینه ی مهم هم تو انتخاب خانواده هستن که امیدوارم با دلسوزیای بی مورد سنگ جلوی جوونا نندازن :icon_gol:

ایشالا زندگی خوب همراه با موفقیت داشته باشین .

• Like 8
لینک به دیدگاه
اقای محترم سحر عزیز فرمودن ، توجه نکردین من دوباره تکرار میکنم لطفا جمع نبندین ، همه دخترا مث هم نیستن همونطور که همه پسرا مث هم نیستن ، یه گزینه ی مهم هم تو انتخاب خانواده هستن که امیدوارم با دلسوزیای بی مورد سنگ جلوی جوونا نندازن :icon_gol:

:ws28::w58:

• Like 5
لینک به دیدگاه

بیکاری که بیداد میکنه ... شغلی هم اگه باشه اونقدر نامطمئنه که ممکنه یه روز خیلی راحت عذرتو بخوان...یا اینکه به هر بهونه ای حق و حقوقتو ندن...اگه اضافه کاری بدن اونوقته که 90 درصد عمر مفیدت منهای ساعات خواب صرف کار کردن میشه...و این یعنی تک بعدی شدن...یعنی پوچ شدن...یعنی جون کندن واسه زندگی کردن

سطح درآمد و قیمت اجناس و مایحتاج اصلن با هم نمی خونه...با همه اون اضافه کاریا و حتا کار دوم تازه میری بیرون واسه خرید لباس و مجبوری واسه یه دست لباس یک سوم حقوقتو بدی...هزینه مایحتاج بالاست و دائم داره بالاتر میره...

خونه داشته باشی احتمالا به قدر عمرت باید قسط بدی...نداشته باشی کرایه خونه کمرتو خم میکنه و خلاصه بخش گنده ای از حقوقت سهم خونست

تازه با همه این حرفا اگه دخلت با خرجت بخونه تازه اینا یر به یر میشن...پس اندازی درکار نیست...پس انداز هم که بتونی بکنی هرچی مقدار پولت بیشتر میشه قیمت خونه و ماشین و ... با سرعت بیشتری بالا میره

تو این مملکت برنامه ریزی برا آینده ینی کشک!

قیمت اجناس برقی و غیر برقی الان دیگه اونقدر بالاست که نتونی با 1 تومن یخچال خارجی! که هیچ ایرانی زهوار در رفته هم بخری

شروع زندگی این روزها خیلی سخت شده...

• Like 10
لینک به دیدگاه

معلومه که همه دخترها یا پسرها شبیه هم نیستند. صحبت من راجع به اکثریت بود.

دختر خوب و فهیم هم هست اما...اگه دیدیشون سلام مارو هم برسون

----

نکته در اینه که اکثر دخترها در فاصله بین مدرنیته و سنت گیر کردن.

از یک طرف طبق دین مبین!! اسلام انتظار مهریه و نفقه و شفقه و ...دارن. از سوی دیگه مثلن حاضر نیستن زیر بار این قانون اسلام برن که زن بدون اجازه شوهرش حتی حق نداره از خونه بیرون بره.

واسه همین هم مهریه میخان هم حق طلاق. انتظار دارن شوهرشون تمام مخارج زندگیشون رو بده و از طرف دیگه اگه خاستن بیرون کار کنن، مجاز باشن. و پولشون هم بدیهتن مال خودشونه. اصن یه وضع خنده داری شده.

پیام من به اونها اینه که یا خر یا خرما

البه این پیام در جانشان نفوذ نمیکنه تا زمانی که بوی ترشیدگی بلند بشه

• Like 9
لینک به دیدگاه

من با حرف نهال, کاملن موافقم

نمیدونم, بیشتر این افرادی که توی این تاپیک پست زدن, به چی فکر میکردن واقعن

خیلیا حرف منطقی و صحیحی زدن

مخصوصن Gizmo عزیز

و دوستی که گفت, بایستی ماهیانه 5 تمن دارمد داشت! با این حرف شدیدن موافقم

دو سال پیش میگفتم شخصن ماهی 3 تمن درامد داشته باشم, میتونم زندگی متوسطی رو داشته باشم

ولی الان شخصن به بالای 5 تمن فکر میکنم ( هرچند الان تنها و تنها یه دانشجوی بیکار هستم )

اینجوری میشه حداقل یه خونه اجاره کرد

با ماهی 1 میلیون, چجوری میخوای هم رهن بدی هم اجاره؟ و واقعن کجا میشه همچین کاری کرد؟

سیندرلا عزیز, شما که میگی میری خرید, یه شلوار معمولی, توی یه مغازه معمولی, قیمتش بالای 100 تمنه, تازه من قیمت 4 ماه پیش رو میگم چون از اونروز به اینور, نرفتم برا خرید شلوار

یه لباس گرم, الان حداقل ضربدر 4 شده, فکر کن یه چرم معمولی که میتونستی حداقل 150 ( برا سال گذشته ) الان باید بخری 500 !

سیب زمینی و پیاز هم مثال بزنم؟ اینو که همه میدونن

قیمت مرغ و گوشت قرمز و ماهی هم که دستتونه خدا رو شکر

بله, بابای من هم با حقوق کارمندی, زندگی ساخت, و خیلی هم خوب ساخت

ولی کشوری که به گند کشیده شده, خیلی افراد رو داخل خودش غرق میکنه, و الان, ما همه در حال غرق شدنیم

بعد از انقلاب ......

بقیه ش بماند

لطفن قبل بحث کردن اینا, یکمی همه مسایل رو بسنجین

بله, واقعن میشه اولش یه خونه اجاره کرد ( که خودش فوق العاده سخته ) ولی نه با حقوق کارمندی و مهندسی و غیره ( مهندسین توی شرکتای خصوصی داخل شهر متاسفانه حقوق خیلی کمی میگیرن, کار کردن توی جاهای صنعتی مثل عسلویه هم خیلی سخته, و البته هرچند که این روزا, اونجا هم استخدامی به صفر رسیده )

مهندسین شیمی پول خوبی میخوان, میتونن برن رو سکو کار کنن! 2 هفته کار دو هفته رست

اون دو هفته رست هم میتونین با رضایت خودتون کار کنین اونجا, یا بیرون از اون محیط کار کنین

کسی هم که میتونه, از این قبرستان ( ایران ) که قصد فرستادن ملت رو به بهشت داره, بزنه بیرون, خیلی بهتره

کشورهای همسایه هم نزدیکن, هم درآمد خوبی دارن!

• Like 12
لینک به دیدگاه

من قانع شدم .... زن خوب پيدا كنيد / شرايط :

يك خونه 90 متري دارم

حدودا ماهي 300 تومن درآمد (يك مغازه دارم كرايه ميدم)

دانشجو نيز مي باشم .

سربازي هم نرفتم

يك زن خوب بياد ، من منتظرم ........ :hanghead: نبود ؟؟؟ يكي بياد قول ميدم دوستش داشته باشم ، عاشقش باشم ...

:ws3::ws3::ws3::ws3::ws3::ws3:

ميدوني قضيه چيه / يك جوك بود ....لامصب تو خودت تله اي ( من الان دقيقا تله ام ) :ws28:

• Like 8
لینک به دیدگاه
:jawdrop: واقعا؟؟؟

این جور شخصیتا زندگی باهاشون دووم نداره

واقعا وقتی اینجوری میشنوم هر چی فک میکنم متوجه نمیشم اخه چرا

فک کنن پسر خودشون میره خواستگاری و باهاش همچین برخوردی بشه بهشون چی میگذره ؟:w000:

اتفاقا یه روز تو خونه همچین بحثی داشتیم

بابام به من خونه دادن

و همینطور به داداشام

داداشه بزرگم میگفت دختر که خونه نمیخواد وظیفه تهیه خونه با پسره

اما بابا مامانم جوابی که بهش دادان این بود که: فرقی نداره همونقد که تو زندگی مشترک پسر از نداشتن خونه زجر میکشه دختر هم میکشه چون تو یه خونه و زیر یه سقف دارن زندگی میکنن درد یکی درد دیگریه و خوشی یکی هم خوشی دیگری :w16:

بهتره همه چی رو مادی در نظر نگیریم

الهیییییییییی:4564:

خیلی میخواستیش؟؟؟:4564:

علــــــــــــــــی؟؟؟؟

پرسیدم خیلی میخواستیش؟؟؟:w000::icon_razz:

مرسی بچه ها شوخی کردم ولی از این موارد شنیدم..

ولی سحر خوش بحال جکسون:icon_razz:

• Like 6
لینک به دیدگاه

دوستانی که مشکلات کشورو بهونه و مشکل اصلی میدونند این هم در نظر داشته باشند که هیچ مملکتی مملکت گل و بلبل نیست که اگر بریم اونجا دیگه هیچ مشکلی نباشه و همه چی ارروم باشه و همیشه مرغ همسایه غازه :banel_smiley_4:

هیچ زندگی بدون سختی ها ساخته نمیشه .

مشکل اصلی ما اینه که مسئولیت پذیر نیستیم و دلمون میخواد همه چی حاضرو اماده باشه و ساده بدست بیاد وخیلی خوش وخرم بریم زندگی کنیم که هیچوقت اینطور نخواهد شد .

و نکته ی دیگه اینکه اگر بعضی از خانما و اقایون ارزش خودشونو پایین نمیاوردند که یه سری نیازهاشونو قبل از ازدواج برطرف کنند اونوقت تاحدودی معنی ازدواج و یه رابطه ی سالم مورد قبول قرار میگرفت.:banel_smiley_4:

• Like 9
لینک به دیدگاه
دوستانی که مشکلات کشورو بهونه و مشکل اصلی میدونند این هم در نظر داشته باشند که هیچ مملکتی مملکت گل و بلبل نیست که اگر بریم اونجا دیگه هیچ مشکلی نباشه و همه چی ارروم باشه و همیشه مرغ همسایه غازه :banel_smiley_4:

تو لینک زیر حرفای جالبی در مورد مرغ همسایه زده شده و کاملا منطقیه ، تو این مملکت گل و بلبل بین دید واقعی نسبت به مرغ همسایه و چیزی که به خورد ما داده میشه تفاوت از زمین تا آسمونه

http://www.noandishaan.com/forums/thread105290.html#post1130279

• Like 7
لینک به دیدگاه

نوشته اصلی توسط IEMAN.: تو این مملکت گل و بلبل بین دید واقعی نسبت به مرغ همسایه و چیزی که به خورد ما داده میشه تفاوت از زمین تا آسمونه

من کی گفتم کشورمون گل و بلبله؟؟؟

گفتم هیچ کجا اینطوری نیست ...

ما داریم از بیرون به کشورای دیگه نگاه می کنیم و هرکجا مشکلای خاص خودشو داره...

• Like 10
لینک به دیدگاه

علی آقا بسلامتی خبریه:ws3:

در این وضع اقتصادی جامعه شما هم عجب سوالاتی رو میپرسیدا...کی حال و حوصله ازدواج داره...پسر بیچاره که یه حساب و کتاب میکنه میبینه همون خرج مراسم اندازه خرید و یا پول پیش یک خانه هستش....دختر هم بنده خدا ..تا حالا هر چی خانواده اش پس انداز کردن باید برای جهیزیه خرج کنند.

-----------------

مهمترین مشکل ما فقر فرهنگی است...وگرنه مواردی که شما نام بردید همه قابل تحمل است، اگر دخترا مهریه را بها و پشتوانه خود ندادند و بدانند لطمه ای که از یک ارتباط ناموفق ایجاد می شود با تمام ثروت دنیا قابل جبران نیست.

اگر سطح توقعات رو پایین آورد...الان همه مدرک به دست و در جستجوی شغلی با پرستیژ اجتماعی ولی گاهی باید برای آغاز کارهای بزرگ از کارهای کوچک شروع کرد.

اکثر خانواده ها در زمینه مسکن بچه ها رو کمک میکنند، با کار بیشتر میتوان منزلی اجاره کرد، نهایتش یک اتاق که بهشون تعلق می گیره.

در این مورد جهیزیه که اصلا حرفی برای گفتن نداره...لوازم ضروری برای شروع یک زندگی به مرور می توان همه رو تهیه کرد.

بنظر من اینها مانع اصلی ازدواج نیستن...تربیت دخترها و پسرهای ما عوض شده....

بلوغ فکری و توانایی قدیم اندکی به نسل ما منتقل شده است...وگرنه دنیا شرایط بدتر از حال حاضر ما رو تجربه کرده(گرچه اصلا این شرایط افتضاح جامعه رو تایید نمیکنم.)

البته شیوه نگرش به زندگی به هم تغییر کرده و ما در حال گذر از سنت به مدرنیته هستیم .

-- هدف از ازدواج چیست؟

-- چرا یکی دیگه رو تو گرفتاری های خودمون شریک کنیم؟

-- مگه خونه بابام بهم بد میگذره، که الکی خودم رو گرفتار کنم...

-- دسته دیگری هم که انواع روابط رو تجربه می کنند و آن را برای برآورده شدن نیازهای طبیعی خود مناسب نمیدانند.

• Like 12
لینک به دیدگاه

من نظر شخصی خودم رو نمی گم ، چون می دونم که موافق نظر خیلی ها نیست

اما تمام پست ها رو خوندم

بعضی ها واقعا یکه تازی می کن و بی انصافی صحبت می کنن

و در ضمن این رو هم باید به خاطر داشت که نمیشه زندگی و جامعه و نسل کنونی رو با دوران پدر و مادرامون مقایسه کردن

اون زمان معیارها و ارزش ها و خواسته ها و ..... کاملا متفاوت از الان و نسل امروزه

پس مقایسه کردن اینا واقعا اشتباهه

از الزامات یک فرد برای تشکیل خانواده و زندگی مستقل رسیدن به "بلوغ فکری ، مادی ، عاطفی و ...... " است که در صورت نبودش می شه مهمترین مانع ازدواج

واقعا به نظر من اگر فردی در تمام این زمینه ها که از واجباته بالغ بشه می تونه با هر مشکلی دست و پنجه نرم کنه و زندگی خوبی رو برای خودش و شریک زندگیش بسازه

• Like 11
لینک به دیدگاه
مرسی بچه ها شوخی کردم ولی از این موارد شنیدم..

ولی سحر خوش بحال جکسون:icon_razz:

شوخی شوخی جدی میشه:ws3:

ولی یه خبرایی هستاااااااا:spiteful::2i1d1co:

چرا خوش به حال جکسون؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3

اتفاقا جکسون بیچاره ترین عاشق و خواستگار دنیاست.

من سخت گیر ترین خوونواده رو دارم علـــــــــــــــــــــــــی:4564:

• Like 4
لینک به دیدگاه
شوخی شوخی جدی میشه:ws3:

ولی یه خبرایی هستاااااااا:spiteful::2i1d1co:

چرا خوش به حال جکسون؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3

اتفاقا جکسون بیچاره ترین عاشق و خواستگار دنیاست.

من سخت گیر ترین خوونواده رو دارم علـــــــــــــــــــــــــی:4564:

پدر و مادرت که خیرتو میخوان. ولی بابایی رفتار نکن. منطقی و متعادل باش.

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...