رفتن به مطلب

مهمترین مانع ازدواج

مهمترین مانع ازدواج از نظر شما  

22 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. مهمترین مانع ازدواج از نظر شما

ارسال های توصیه شده

و اگه همسرت واقعا همسر باشه و عاقل وقتی بدونه در توانت نیست هرگز نباید ازت چیزی بخواد که تو نتونی براورده کنی :ws37:

دخترا اکثرا میدونن شرمنده شدن مرد در مقابل خونوادش چه دردی واسه مرد میاره

تقصیر اون نیست که ازدواج کرده و باید به خاطر نداری شوهر محروم بشه و از خواسته هاش بزنه ...+ بلاخره هرکی هم آستانه تحملی داره

+ حتی خود پسرا هم این رو قبول نمی کنن که شرمنده همسرشون بشن و پس در کل صورت مسئله رو پاک می کنن و در کل ازدواج نمی کنن :ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 75
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام از نظر اینجانب مهمترین دقدقه خانواده های زوجین همان 4مورد ذکرشده می باشد که میتوان ان رابا یک خرده توقع راپایین اورد مثلا بامهریه سبک می شود زندگی کرد ومورد بعدی مسکن که می شود با اجاره یامشترک زندگی کرد ومورد جهیزیه هم می شود درحدتمان تهیه کرد به شرطی که چشم هم چشمی نباشدوازهمه مهمتر شغل که انرا میتوان بدست اورد بادرامدکم البته گذشت وساختن بااین گونه زندگی سخت می باشد اما میشود انجامداد

• Like 6
لینک به دیدگاه
تقصیر اون نیست که ازدواج کرده و باید به خاطر نداری شوهر محروم بشه و از خواسته هاش بزنه ...+ بلاخره هرکی هم آستانه تحملی داره

+ حتی خود پسرا هم این رو قبول نمی کنن که شرمنده همسرشون بشن و پس در کل صورت مسئله رو پاک می کنن و در کل ازدواج نمی کنن :ws3:

نه دوست عزیزم موافق نیستم

دخترو که بزور نمیارن خونه شوهر ، معیاراشو در نظر بگیره بعد انتخاب کنه تا بعد مجبور نشه چیزی رو بالاجبار تحمل کنه :w16:

• Like 7
لینک به دیدگاه

دخترو که بزور نمیارن خونه شوهر ، معیاراشو در نظر بگیره بعد انتخاب کنه تا بعد مجبور نشه چیزی رو بالاجبار تحمل کنه :w16:

نه بابا

سو تفاهم نشه ها....

ولي دختر خدا هم كه باشه وقتي پيش خواهرش اينا و دختر اقدس خانوم اينا كم بياره هي نق ميزنه

هي غر غر غر ميكنه .....

هر چي هم خوب باشه گاهي نق نق ميكنه

يكي مثل منم اصلا حوصله غر غر كردن ندارم

• Like 8
لینک به دیدگاه

پس اینجور که شما میگی همه یه لا قبا برن زن بگیرن وقتی هم که زنشون یه چیز خواست طرف بگه مگه کور بودی ندیدی من هیچی ندارم باید زنم نمیشدی :ws3:

• Like 8
لینک به دیدگاه
پس اینجور که شما میگی همه یه لا قبا برن زن بگیرن وقتی هم که زنشون یه چیز خواست طرف بگه مگه کور بودی ندیدی من هیچی ندارم باید زنم نمیشدی :ws3:

اره دقیقا ، مگه کور بوده ؟ :w000: پس باید بسوزه و بسازه هر چند سوختنی در کار نیس

بابا اینقد سخت نگیرین یه زندگی سالم می ارزه به صد تا تجملات

خودتون شاید دیده باشین مرفهینی رو که بعد مدتی به دلایل عاطفی و نداشتن ارامش طلاق گرفتن

اما دیدین زندگیای در حد متعادل بدون دغدغه و استرس که با ارامش در کنار هم زندگی کردن

• Like 8
لینک به دیدگاه
نه بابا

سو تفاهم نشه ها....

ولي دختر خدا هم كه باشه وقتي پيش خواهرش اينا و دختر اقدس خانوم اينا كم بياره هي نق ميزنه

هي غر غر غر ميكنه .....

هر چي هم خوب باشه گاهي نق نق ميكنه

يكي مثل منم اصلا حوصله غر غر كردن ندارم

اگه شوهر دختر اقدس خانوم معتاد یا نونش حلال نباشه بازم فک میکنی غر میزنه ؟

یه ضرب المثلی هس میگه چش ادمی رو خاک پر میکنه

دنیا دنیا واسش پول بریزی میگه کمه

هیچی جای ارامشو تو زندگی پر نمیکنه

همینکه خسته باشی تو خونت بیای جای دعوا یه لیوان اب خنک بده دستت می ارزه به خروار ها پول :w16:

• Like 8
لینک به دیدگاه

به خدا منم دوست دارم / زن رو ميگم :دي

ولي همچين شخصيت هاي آرماني كه شما ميگيد نيست / حداقل تا حالا سر راه ما قرار نگرفته

قرار بگيره سريعا شكار ميكنيم ...

• Like 7
لینک به دیدگاه
اره دقیقا ، مگه کور بوده ؟ :w000: پس باید بسوزه و بسازه هر چند سوختنی در کار نیس

بابا اینقد سخت نگیرین یه زندگی سالم می ارزه به صد تا تجملات

خودتون شاید دیده باشین مرفهینی رو که بعد مدتی به دلایل عاطفی و نداشتن ارامش طلاق گرفتن

اما دیدین زندگیای در حد متعادل بدون دغدغه و استرس که با ارامش در کنار هم زندگی کردن

به black banner شما همچین شخصیتی رو نشون ما بده :ws3:

ولی جدا شما نسبت به این که نسلمون آهن پرست و توقع بیش از حد دارن شما شک داری؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
به خدا منم دوست دارم / زن رو ميگم :دي

ولي همچين شخصيت هاي آرماني كه شما ميگيد نيست / حداقل تا حالا سر راه ما قرار نگرفته

قرار بگيره سريعا شكار ميكنيم ...

اگه بگیم نیس که بی انصافیه ، هست اما شاید کم شده ، اینم بخاطر جامعه و مخصوصا بیشتر تو شهرای بزرگ دیده میشه ، شاید بخاطر اینه که اونجا رواج مد ، ورود فرهنگای بیگانه ، چشم و هم چشمی و ... بیشتره اما بازم پیدا میشه .

البته گاهیم دلسوزیای بیجای خونواده ها مانع از بوجود اومدن زندگی میشه .

ایشالا دختر ایده التون گیرتون بیاد

واسه همه جوونا بهترینارو از خدا میخوام :a030::icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه
به black banner شما همچین شخصیتی رو نشون ما بده :ws3:

ولی جدا شما نسبت به این که نسلمون آهن پرست و توقع بیش از حد دارن شما شک داری؟

من نمیتونم در مورد همه صحبت کنم و نظر بدم ، اما با قاطعیت میگم همه اونجور که میگین نیستن :icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
جانننننننننننننننننننننننن ؟؟؟ :w58:

بابات با اینهمه سابقه کاری و زندگی و اینقد بچه داره از کجا شرو کردن ، چیا داشتن ، غیر اینه کمکم به همه چی رسیدن ، غیر اینه که همچون بچه های با شخصیت و تحصیل کرده دارن ، چی تو زندگیت کم داشتی که ارامش روحیتو از بین برده باشه؟

بابام خونه فعلی رو با متراژ 250 متر خریده 20000 تومن اوکی؟

تا زمانی که بچه بودیم زمستونایی مثل الان چکمه پلاستیکی میپوشیدیم تا به بابا فشار نیاد بعدم که هر کی از بچه ها شاغل شده به نوعی کمک خرج بوده ، همه بچه ها هم مث چی درس خوندیم که دانشگاه دولتی بریم به بابا فشار نیاد ، زندگی شوخی نیس دختر جان ، به قول علی که میگه انداختن بیرون ، پدر دختره برگشته میگه خونه من 2000 متره دخترم باید بره یه خونه بزرگتر نه آپارتمان خود دختره هم که لطف کرد به 500 متر راضی شد ، بابای من 500 تا یک تومنی حقوق میگرفت آخرش 300 تومن براش میموند با4 تا بچه من یه دونه آدم با حقوقم تا ته برج دووم بیارم شاهکار کردم چه برسه به یه نفر دیگه 3 تاقالب کره صد گرمی با یه بطری شیر 7 تومن ، دستت تو خرج نیس نمیدونی

• Like 8
لینک به دیدگاه
بابام خونه فعلی رو با متراژ 250 متر خریده 20000 تومن اوکی؟

تا زمانی که بچه بودیم زمستونایی مثل الان چکمه پلاستیکی میپوشیدیم تا به بابا فشار نیاد بعدم که هر کی از بچه ها شاغل شده به نوعی کمک خرج بوده ، همه بچه ها هم مث چی درس خوندیم که دانشگاه دولتی بریم به بابا فشار نیاد ، زندگی شوخی نیس دختر جان ، به قول علی که میگه انداختن بیرون ، پدر دختره برگشته میگه خونه من 2000 متره دخترم باید بره یه خونه بزرگتر نه آپارتمان خود دختره هم که لطف کرد به 500 متر راضی شد ، بابای من 500 تا یک تومنی حقوق میگرفت آخرش 300 تومن براش میموند با4 تا بچه من یه دونه آدم با حقوقم تا ته برج دووم بیارم شاهکار کردم چه برسه به یه نفر دیگه 3 تاقالب کره صد گرمی با یه بطری شیر 7 تومن ، دستت تو خرج نیس نمیدونی

حقوق ندارم اما خرید میرم ، بابای من تا 2 ، 3 سال پیش با 600 تومن خرج 5 نفرو میداد ، تازه منو داداشمم هر دو دانشگاه ازاد بودیم

حقوق بابات اون زمان متناسب با اجناس بوده

حالام همینطوره ، اجناس تا حدودی متناسب با حقوق هستن اما اگه توقعات و ولخرجیا کم شه

یه یخچال هس 7 میلیون یکی 1 تومن ، خوب میمیرن 1 تومنی رو بخرن ، کارایش یکیه ، هر دو خارجی ، فقط یکی یکم بزرگتر از یکی دیگه ، مگه دو نفر ادم چقد وسایل تو چخچالشون میزارن که 7 تومن بدن واسش خوب 6 تومنه باقیشو میرن وسایل دیگه میخرن

مهدی جان بستگی به طرف و انتخاب شما داره :w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
حقوق ندارم اما خرید میرم ، بابای من تا 2 ، 3 سال پیش با 600 تومن خرج 5 نفرو میداد ، تازه منو داداشمم هر دو دانشگاه ازاد بودیم

حقوق بابات اون زمان متناسب با اجناس بوده

حالام همینطوره ، اجناس تا حدودی متناسب با حقوق هستن اما اگه توقعات و ولخرجیا کم شه

یه یخچال هس 7 میلیون یکی 1 تومن ، خوب میمیرن 1 تومنی رو بخرن ، کارایش یکیه ، هر دو خارجی ، فقط یکی یکم بزرگتر از یکی دیگه ، مگه دو نفر ادم چقد وسایل تو چخچالشون میزارن که 7 تومن بدن واسش خوب 6 تومنه باقیشو میرن وسایل دیگه میخرن

مهدی جان بستگی به طرف و انتخاب شما داره :w16:

من دو سال پیش ماهی 2 تا سکه میخریدم الان یه نیم نمیتونم بگیرم اینو چی داری بگی:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه
من دو سال پیش ماهی 2 تا سکه میخریدم الان یه نیم نمیتونم بگیرم اینو چی داری بگی:banel_smiley_4:

قانع باش :w000:

الان بابام 900 حقوقشه 4 نفر داریم خداروشکر زندگی میکنیم ینی تقریبا نفری 225 تومن خورد و خوراک و ....

تازه اگه بالفرض بگیم همسر کارمند نباشه که این دیگه الان تقریبا محاله

حقوقت واسه دو نفر از مام بیشتر بهتون میرسه :whistles:

• Like 5
لینک به دیدگاه
قانع باش :w000:

الان بابام 900 حقوقشه 4 نفر داریم خداروشکر زندگی میکنیم ینی تقریبا نفری 225 تومن خورد و خوراک و ....

تازه اگه بالفرض بگیم همسر کارمند نباشه که این دیگه الان تقریبا محاله

حقوقت واسه دو نفر از مام بیشتر بهتون میرسه :whistles:

زندگی تو هر شهری شرایط خاص خودش رو داره.این قضیه به قانع بودن یا نبودن ربط نداره.

اگر دغدغه خونه نباشه خیلی از مشکلات حل میشه.

نمیشه رویایی زندگی کرد و هر روز نون و عشق خورد.

عشق قشنگه ولی هر سال استرس اینکه صاحبخونه چقدر میخواد به اجاره اضافه کنه و ... از قشنگیش کم میکنه.

• Like 9
لینک به دیدگاه
زندگی تو هر شهری شرایط خاص خودش رو داره.این قضیه به قانع بودن یا نبودن ربط نداره.

اگر دغدغه خونه نباشه خیلی از مشکلات حل میشه.

نمیشه رویایی زندگی کرد و هر روز نون و عشق خورد.

عشق قشنگه ولی هر سال استرس اینکه صاحبخونه چقدر میخواد به اجاره اضافه کنه و ... از قشنگیش کم میکنه.

این عاقلانس که یه جوون با حقوق کارمندی اول زندگی خونه داشته باشه؟

خودتو بزا جاش میتونی؟

اینجوری باید 50 یالگی ازدواج کنه ...

• Like 7
لینک به دیدگاه
این عاقلانس که یه جوون با حقوق کارمندی اول زندگی خونه داشته باشه؟

خودتو بزا جاش میتونی؟

اینجوری باید 50 یالگی ازدواج کنه ...

نه عاقلانه نیست.ولی تو این دوره زمونه الان نمیشه از صفر شروع کرد حداقل تو تهران.

بدون حمایت خونواده ها نمیشه زندگی کرد.

• Like 8
لینک به دیدگاه
نه عاقلانه نیست.ولی تو این دوره زمونه الان نمیشه از صفر شروع کرد حداقل تو تهران.

بدون حمایت خونواده ها نمیشه زندگی کرد.

خوب من کلی گفتم راستش از تهران زیاد در جریان نیستم

اما هر جورم که باشه با حمایت خونواده با توقع کم و رعایت خیلی مسائل دیگه میشه ، بشرطه این که واقعا هم دیگه رو بخوان و قصدشون واقعا زندگی باشه :w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه

سلام

به نظرم سوال اشتباهی پرسیده شده.

سوال درست اینه:

دلیل ازدواج کردن چیه؟به عبارت دقیقتر

چرا یک پسر عاقل، بیاد و

1- درآمدش رو با یکی دیگه تقسیم کنه، چه بسا همه اش رو تقدیم کنه

2-خودش رو با انداختن مهریه تا عمر داره مدیون کنه- توجه دارید که حتی 114 تا سکه میشه 148 میلیون تومن

3- مجبور باشه زیر قرض بره تا خونه و لوازم خونه تهیه کنه در حالی که خودش تو یه پانسیون هم میتونه زندگی کنه

4- مسئولیت مراقبت از یک دختر رو بپذیره، و با خانواده عروس سرو کله بزنه.

5- انتظارات یه نفر دیگه رو بخاد برآورده کنه(مثلن دختره میگه دختر خالم شوهرش فوق لیسانسه تو چرا دیپلمی و بعد بخاد آخر عمری بره دانشگاه)

6- نگران این باشه که زنش به شرش بزنه و بره با یکی دیگه و علاوه بر ضربه عاطفی که میخوره، تمام خرج عروسی و .. هم هیچ میشه

7- آزادی های خودش و دیگری رو محدود کنه، منظور روابط جن سی بی حساب نیست. منظورم اینه بعد از ازدواج حتی در مورد اینکه کدوم محله خونه کرایه کنید دیگه مختار نیستید

واقعن من توجیح نیستم چرا یه پسر باید ازدواج کنه..:w000:

=================================

خاطره

=================================

دختره بهم میگفت "من خیلی مهریه و اینجور مسایل برام مهم نیست"

گفتم "آفرین"

گفت البته"نمیشه که تو یه خانواده مهریه دخترهای فامیل خیلی باهم فرق کنه"

گفتم"خوب آخرین نفری که ازدواج کرد مهریه اش چقدر بود"

گفت"دختر عموم، متولد 1363 بود.1363تا":icon_pf (34):

این شد که دیگه هیچ وقت ندیدمش:w16:

=============

معمولن حرف و عمل دخترا یکی نیست. مراقب باشیدا