parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۸۹ شبتون بخیر...مموش جان....دیدم دپسُرده ای و خموش...گفتم یکاری کنم تا هم ممد عُقده هاش خالی شه و هم سایر بچه ها اسپمی کرده باشن و هم تو ذوق مرگ شی! تا تو باشی حرف از گریه و دپسردگی نزنی!! اینم یه یادگاریه قدیمی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم لیست کسایی که تو این جنایت با من همراه بودن: پروفایل به گل نشسته شماره 1: ادمین(ممد) پروفایل به گل نشسته شماره 2: خودم پروفایل به گل نشسته شماره 3: محسن پروفایل به گل نشسته شماره 4: نازفر پروفایل به گل نشسته شماره 5: فرناز پروفایل به گل نشسته شماره 6: ایمان پروفایل به گل نشسته شماره 7: مریم پروفایل به گل نشسته شماره 8: آرمسترانگ پروفایل به گل نشسته شماره 9: شیما پروفایل به گل نشسته شماره 10: ابوذر پروفایل به گل نشسته شماره 11: سارا20 البته با همکاریه داداش سیبیلوی اعظم:مهران ستاپ! تعداد پست 2100-پیام جدید شماره 802 زمان ارسال هر پست:10ثانیه(به کمک ادمین محترم سایت،محمد جون!) :hanghead::hanghead::hanghead: لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۸۹ این مهسا قصد نداره بیاد؟!! لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۸۹ این مهسا قصد نداره بیاد؟!! چرا میاد...کمی صبور باش!!:45645: لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۸۹ چرا میاد...کمی صبور باش!!:45645: نمیشه خو... می خوام زودتر احساسشو بدونم... لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۸۹ نمیشه خو...می خوام زودتر احساسشو بدونم... انگار تو خیلی علاقه داری اسپم کنی ها!(عجب پتانسیلی داری تو!!) میگم چطوره با همین بچه هایی که آنلاینن یه طرح بریزیدو دوباره داغونش کنید!! منتهی من زنده بودنتونو بعد اون حرکت تضمین نمیکنم!:scared9: لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۸۹ انگار تو خیلی علاقه داری اسپم کنی ها!(عجب پتانسیلی داری تو!!)میگم چطوره با همین بچه هایی که آنلاینن یه طرح بریزیدو دوباره داغونش کنید!! منتهی من زنده بودنتونو بعد اون حرکت تضمین نمیکنم!:scared9: نه قربونت... همینطوری هم بدبختمون می کنه... لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۸۹ توجه ... توجه من از این جماعت خطا کار اعلام برائت می کنم ! من دیشب هیچ کاری نکردم ! می تونید اسناد موجود رو چک کنید. لذا طرف پروفایل من پیداتون نشه ! پ.ن. قول نمی دم که در آینده پسر خوبی باقی بمونم لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۸۹ مهسا من خام شدم... همش تقصیرِ محمده... لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۸۹ توجه ... توجه من از این جماعت خطا کار اعلام برائت می کنم ! من دیشب هیچ کاری نکردم ! می تونید اسناد موجود رو چک کنید. لذا طرف پروفایل من پیداتون نشه ! پ.ن. قول نمی دم که در آینده پسر خوبی باقی بمونم :banel_smiley_4::banel_smiley_4: مهسا من خام شدم... همش تقصیرِ محمده... :w58: لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۸۹ :w58: چیه؟!! خُب من تقصیری ندارم فقط خواستم تا آخرین لحظه سنگر رو حفظ کنم، همین!!! لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :banel_smiley_4::banel_smiley_4: :w58: ای بی معرفت ! ببین چی جوری پته منو ریختی رو آب من تو پ.ن. هشدار دادم که وضع اینجوری نمی مونه ! لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :banel_smiley_4::banel_smiley_4: :w58: :ws28: پیمان جان شنیدی میگن آش نخورده و دهن سوخته؟! این حکایت تو شده. لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۸۹ ای بی معرفت ! ببین چی جوری پته منو ریختی رو آب من تو پ.ن. هشدار دادم که وضع اینجوری نمی مونه ! عاقبته نامردی همینه خوب!:45645: :ws28:پیمان جان شنیدی میگن آش نخورده و دهن سوخته؟! این حکایت تو شده. چی چیو آش نخورده؟:w00: آشو با دیگش خورده....عجب خوش اشتها هم هست! لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۸۹ مهسا جان من شما رو زیاد نمیشناسم فقط باور کن که من بیگناهم لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۸۹ اااااای بابا اسم من اینجا چیکار میکنه من که بیگناهم! فقط داشتم نظارت میکردم...! :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ توجه توجه اطلاعیه سیبیلوی اعظم به همه ی همکاران سیبیلوویی و غیر سیبیلویی من از همه کسانی که تو این کار خیر کمک و یاری رسانی کرده بودندحتی یک پست یا حتی اگه رد هم شدن از پروفایل این خبیث(مهسا) نهایت تشکر رو دارم اجرتون با خدا لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ شبتون بخیر...مموش جان....دیدم دپسُرده ای و خموش...گفتم یکاری کنم تا هم ممد عُقده هاش خالی شه و هم سایر بچه ها اسپمی کرده باشن و هم تو ذوق مرگ شی! تا تو باشی حرف از گریه و دپسردگی نزنی!! اینم یه یادگاریه قدیمی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم لیست کسایی که تو این جنایت با من همراه بودن: پروفایل به گل نشسته شماره 1: ادمین(ممد) پروفایل به گل نشسته شماره 2: خودم پروفایل به گل نشسته شماره 3: محسن پروفایل به گل نشسته شماره 4: نازفر پروفایل به گل نشسته شماره 5: فرناز پروفایل به گل نشسته شماره 6: ایمان پروفایل به گل نشسته شماره 7: مریم پروفایل به گل نشسته شماره 8: آرمسترانگ پروفایل به گل نشسته شماره 9: شیما پروفایل به گل نشسته شماره 10: ابوذر پروفایل به گل نشسته شماره 11: سارا20 البته با همکاریه داداش سیبیلوی اعظم:مهران ستاپ! تعداد پست 2100-پیام جدید شماره 802 زمان ارسال هر پست:10ثانیه(به کمک ادمین محترم سایت،محمد جون!) من رو چرا قاطي ميكن. من فقط 1 پست گذاشتم اون هم نوشتن چاه كن خودش به چاه ميفته امین چرا آمار رو رک و پوست کنده میذاری جلو چش مردم:w00:نخیرم من تکذیب میکنم اینا من رو غول زدن :ws54: این مهسا قصد نداره بیاد؟!! توجه ... توجه من از این جماعت خطا کار اعلام برائت می کنم ! من دیشب هیچ کاری نکردم ! می تونید اسناد موجود رو چک کنید. لذا طرف پروفایل من پیداتون نشه ! پ.ن. قول نمی دم که در آینده پسر خوبی باقی بمونم مهسا جان من شما رو زیاد نمیشناسم فقط باور کن که من بیگناهم اااااای بابا اسم من اینجا چیکار میکنه من که بیگناهم! فقط داشتم نظارت میکردم...! :persiana__hahaha: توجه توجه اطلاعیه سیبیلوی اعظم به همه ی همکاران سیبیلوویی و غیر سیبیلویی نگران نباشيد، احساسم رو به تك تكتون نشون ميدم اجركم عند المموشكا لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۸۹ نگران نباشيد، احساسم رو به تك تكتون نشون ميدم اجركم عند المموشكا برو بابا:2525s::2525s: جوجه فکولی:2525s::ws28: لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۸۹ برو بابا:2525s::2525s:جوجه فکولی:2525s::ws28: تويي تويييييييييييييييييييي :2525s::shad::2525s: اينم راستي عسك اسپمينگ پروفايلمه 4تا جوجه ريخته بودن اونجا، 4كلوم حرفيدن، فك كردن من بيدي هستم كه با اين بادها بلرزم لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۸۹ این آهنگا چیه گذاشتید اینجا:w00: من داشتم آدام گوش میدادم یهو وسطش با دوستان به آشنایان .... صداش میاد:w00: :ws28: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده