Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ مامانت؟ اوهوم فرناز دیگه اون مامیه منه:w31: قربونش برم:girl_blush2: لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ اوهومفرناز دیگه اون مامیه منه:w31: قربونش برم:girl_blush2: -------- تو رو خدا از موزیکها نقل قول نگیرید :w74: لینک به دیدگاه
ShErViN 1765 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ شما دو تا درست بشو نیستید نه ؟! لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ اوهومفرناز دیگه اون مامیه منه:w31: قربونش برم:girl_blush2: :shad: تازشم معاون منم هستااا :shad: -------- تو رو خدا از موزیکها نقل قول نگیرید :w74: بوس بوس :shad: شما دو تا درست بشو نیستید نه ؟! :w13: هي هيچي بهت نميگم بي معرفت شدي بازم بيا حرف بزناااا :w13: برو با دوست جونات :w13: اگه امسال باهات توي يه روز به دنيا اومدم لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ :167::167::167::167::167: كي كيو اذيت كرده ...؟؟؟؟:w00: بي تلبيتا .... لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ :167::167::167::167::167:كي كيو اذيت كرده ...؟؟؟؟:w00: بي تلبيتا .... تو فقط از من طرفداري كن :shad: اين سپيده همش منو اذيت ميكنه لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ :shad: تازشم معاون منم هستااا :shad: راست میگه تازشم اینطوری میریم سر کار::shad::shad: بوس بوس :shad: :w36: :shad: لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ تو فقط از من طرفداري كن :shad: اين سپيده همش منو اذيت ميكنه هان ؟؟؟ بياين دست بدين تموم شه بره پي كالش ... دهوا خوب نيس ... من بلم آجي خانومي رم بيارم ... :w73: لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ سپیده دوست دارمممممممم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8vمنم دوست دارم عسیسه دلـــــــــــــــــــــــــــــــم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ شما دو تا درست بشو نیستید نه ؟! [/quote] همش تخصیر این مهساست پدر بزرگ شلبینم لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ هان ؟؟؟بياين دست بدين تموم شه بره پي كالش ... دهوا خوب نيس ... من بلم آجي خانومي رم بيارم ... :w73: :ws3::ws3: لینک به دیدگاه
Ariyayi-eng 1648 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ اینجا منو برای چی دعوت کردی مموشک؟ اها که برچسبها رو بخونم مموشک فضول, مموشک باید کشته شود, مموشک:من خنگم لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ راست میگه تازشم اینطوری میریم سر کار::shad::shad: :w36: :shad: راست ميگه :shad: عجب معاون توپ و باهوشي انتخاب كردم :shad::shad: هان ؟؟؟بياين دست بدين تموم شه بره پي كالش ... دهوا خوب نيس ... من بلم آجي خانومي رم بيارم ... :w73: نه بابا دعوا نمكه زندگيه فاطمه خيلي بيتربيته،نمياد اینجا منو برای چی دعوت کردی مموشک؟ اها که برچسبها رو بخونم مموشک فضول, مموشک باید کشته شود, مموشک:من خنگم :w00: گفتم از من حمايت كن :w00: اين برچسبهاي مزخرف رو سپيد سيبيله بي ادب اضافه كرده :ubhuekdv133q83a7yy7 برچسبهاي اصلي ايناس: :shad: se&al همون سپيده و عليرضا هست, مموشك طفلكي حمايتت ميكنيم, مموشي چقده تو ماهي, سپيده فضول, سپيده خيلي كپكي لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ باز يك دقيقه من نبودم از تايتانيك رسيدين به اين دوتا ! دوستان لطفا موضوع تاپيك را منحرف كنيد ! [FLASH=width=0.001 height=0.001] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] با سپاس قبلي :w139: لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۸۹ باز يك دقيقه من نبودم از تايتانيك رسيدين به اين دوتا ! دوستان لطفا موضوع تاپيك را منحرف كنيد ! [FLASH=width=0.001 height=0.001] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] با سپاس قبلي :w139: :rose::rose::rose::brodkavelarg::brodkavelarg::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:ws28: لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۸۹ شبتون بخیر... مموش جان....دیدم دپسُرده ای و خموش...گفتم یکاری کنم تا هم ممد عُقده هاش خالی شه و هم سایر بچه ها اسپمی کرده باشن و هم تو ذوق مرگ شی! تا تو باشی حرف از گریه و دپسردگی نزنی!! اینم یه یادگاریه قدیمی: اینم لیست کسایی که تو این جنایت با من همراه بودن: پروفایل به گل نشسته شماره 1: ادمین(ممد) پروفایل به گل نشسته شماره 2: خودم پروفایل به گل نشسته شماره 3: محسن پروفایل به گل نشسته شماره 4: نازفر پروفایل به گل نشسته شماره 5: فرناز پروفایل به گل نشسته شماره 6: ایمان پروفایل به گل نشسته شماره 7: مریم پروفایل به گل نشسته شماره 8: آرمسترانگ پروفایل به گل نشسته شماره 9: شیما پروفایل به گل نشسته شماره 10: ابوذر پروفایل به گل نشسته شماره 11: سارا20 البته با همکاریه داداش سیبیلوی اعظم:مهران ستاپ! تعداد پست 2100-پیام جدید شماره 802 زمان ارسال هر پست:10ثانیه(به کمک ادمین محترم سایت،محمد جون!) لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۸۹ من رو چرا قاطي ميكن. من فقط 1 پست گذاشتم اون هم نوشتن چاه كن خودش به چاه ميفته لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۸۹ من رو چرا قاطي ميكن. من فقط 1 پست گذاشتم اون هم نوشتن چاه كن خودش به چاه ميفته چه فرقی میکنه؟ چه یه وجب باشه چه 10 وجب! همون یه پیاله روغنت ضمیمه میشه به پروندت! در ضمن....کنایه ای که پشت جمله ی بالات هست همه چی رو برا سیبیلو ها رو میکنه... لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۸۹ امین چرا آمار رو رک و پوست کنده میذاری جلو چش مردم:w00: نخیرم من تکذیب میکنم اینا من رو غول زدن :ws54: لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۸۹ امین چرا آمار رو رک و پوست کنده میذاری جلو چش مردم:w00:نخیرم من تکذیب میکنم اینا من رو غول زدن :ws54: :w00::w00: میخوای از پستات نقل قول بگیرم بیارم؟ عکساشونم انداختما! الکی اسممو امین نزاشتن که!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده