The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ مگر اینکه نوذر رودنیل و رضا غیاثی بگن پنالتی بود.اون رودنیل مثل عذاب علیم میمونه.وقتی میاد تلویزیون کرکر خندس بابت غیاثی هم که حاجی گفته هروقت ما زنگ میزنیم دستشویی هست 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ لنگ باز هم پنچر شد بیچاره دیگه چیزی نمونده که تماشاگران شعار بر علیه گل محمدی و رویانیان بدن آخ آخ 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ من اومدم کری بخونم اسمال آقا هستی؟؟!! 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ من اومدم کری بخونم اسمال آقا هستی؟؟!! هستم ولی حیف که صداتون از ته چاه میاد لطفا با بلندگو صحبت کنید آخه در حد ما نیستید لطفاً اگه میخوای کل بندازی فعلا با تیم 10 جدول کل بنداز. چون به ما نمیخورید 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ کلا اینجوریه دیگه ندیدید به خودتون تا حالا، دور ورداشتین کمی صبور باش برادر من! زشته بخدا زشته! شیر خفته همیشه شیره 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ با سلام.... فقط تراکتور..... 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ با سلام....فقط تراکتور..... خوشم میاد توی کل کل هم مودب هستی 2 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ با سلام....فقط تراکتور..... ما تاجیا با لنگیا ته جدولی کاری ندارم / ما با تبریزیا و اصفهانیا و خوزستانیا کل داریم فقط 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۱ ما تاجیا با لنگیا ته جدولی کاری ندارم / ما با تبریزیا و اصفهانیا و خوزستانیا کل داریم فقط نه کورههههههههههههه همون نه بابااااااااااااااااا لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ نه کورههههههههههههه همون نه بابااااااااااااااااا ن پس توقع داری بیایم با شما رده دو رقمیا کل بندازیم؟ 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ ن پس توقع داری بیایم با شما رده دو رقمیا کل بندازیم؟ نه برو با همون تراکتور کل بنداز!!! فصل بعد با تیم محل ما کل میندازین دیگه. همه پیشرفت میکنن اونوقت شماها 3 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ نه برو با همون تراکتور کل بنداز!!!فصل بعد با تیم محل ما کل میندازین دیگه. همه پیشرفت میکنن اونوقت شماها با این نحوه بازی کردن لنگ بعید نیس تیم محل شما تو رنکینگ کل از لنگ بالاتر بشه :ws28: 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ نه برو با همون تراکتور کل بنداز!!!فصل بعد با تیم محل ما کل میندازین دیگه. همه پیشرفت میکنن اونوقت شماها .............. پارسال که حق تراکتور رو پایمال نکرده بودن قهرمان بود...... امسال هم که تا الان دومه........ تراکتور همیشه خوب بوده ،هست و خواهد بود..... فقط تراکتور..... 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ 10 سال دیگه اگه به همین رویه ادامه بده میزاریمش جای استقلال!!! دیگه طرف ما شمایید نه این 6تایی های ندیدبدید تازه به کل رسیده الانم اینا در حد ما نیستن هااااااااااا ولی دوس داریم سربه سرشون بزاریم 1 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ 10 سال دیگه اگه به همین رویه ادامه بده میزاریمش جای استقلال!!!دیگه طرف ما شمایید نه این 6تایی های ندیدبدید تازه به کل رسیده الانم اینا در حد ما نیستن هااااااااااا ولی دوس داریم سربه سرشون بزاریم خوشحالیم که بالاخره به اون درک رسیدین که طرف کل شما ما نیستیم اخه به ما نمیخورین / شما باید با سایپا و داماش و راه اهن و فوق فوقش با فجر کل بندازین / افرین لینک به دیدگاه
فرزانه غلامی 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ من خودم و کل اقوام طرفدار پرسپولیس هستیم.ولی انصاف بده بااین وضعی که پرسپولیس داره به نظرت به جایی میرسی.؟؟؟:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ استقلالیهاش بگن پرسپولیس الان چندمه؟؟:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۲ استقلالیهاش بگن پرسپولیس الان چندمه؟؟:hapydancsmil: الان دقيقاً ميشه بگي كدوم تيم رو تخريب كردي؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده