The Developer 5479 ارسال شده در 26 فروردین، 2013 مگر اینکه نوذر رودنیل و رضا غیاثی بگن پنالتی بود.اون رودنیل مثل عذاب علیم میمونه.وقتی میاد تلویزیون کرکر خندس بابت غیاثی هم که حاجی گفته هروقت ما زنگ میزنیم دستشویی هست 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 لنگ باز هم پنچر شد بیچاره دیگه چیزی نمونده که تماشاگران شعار بر علیه گل محمدی و رویانیان بدن آخ آخ 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 من اومدم کری بخونم اسمال آقا هستی؟؟!! هستم ولی حیف که صداتون از ته چاه میاد لطفا با بلندگو صحبت کنید آخه در حد ما نیستید لطفاً اگه میخوای کل بندازی فعلا با تیم 10 جدول کل بنداز. چون به ما نمیخورید 2
not found 16275 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 کلا اینجوریه دیگه ندیدید به خودتون تا حالا، دور ورداشتین کمی صبور باش برادر من! زشته بخدا زشته! شیر خفته همیشه شیره 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 با سلام....فقط تراکتور..... خوشم میاد توی کل کل هم مودب هستی 2
The Developer 5479 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 با سلام....فقط تراکتور..... ما تاجیا با لنگیا ته جدولی کاری ندارم / ما با تبریزیا و اصفهانیا و خوزستانیا کل داریم فقط 4
not found 16275 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 ما تاجیا با لنگیا ته جدولی کاری ندارم / ما با تبریزیا و اصفهانیا و خوزستانیا کل داریم فقط نه کورههههههههههههه همون نه بابااااااااااااااااا
The Developer 5479 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 نه کورههههههههههههه همون نه بابااااااااااااااااا ن پس توقع داری بیایم با شما رده دو رقمیا کل بندازیم؟ 1
not found 16275 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 ن پس توقع داری بیایم با شما رده دو رقمیا کل بندازیم؟ نه برو با همون تراکتور کل بنداز!!! فصل بعد با تیم محل ما کل میندازین دیگه. همه پیشرفت میکنن اونوقت شماها 3
The Developer 5479 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 نه برو با همون تراکتور کل بنداز!!!فصل بعد با تیم محل ما کل میندازین دیگه. همه پیشرفت میکنن اونوقت شماها با این نحوه بازی کردن لنگ بعید نیس تیم محل شما تو رنکینگ کل از لنگ بالاتر بشه :ws28: 2
hasti1988 22046 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 نه برو با همون تراکتور کل بنداز!!!فصل بعد با تیم محل ما کل میندازین دیگه. همه پیشرفت میکنن اونوقت شماها .............. پارسال که حق تراکتور رو پایمال نکرده بودن قهرمان بود...... امسال هم که تا الان دومه........ تراکتور همیشه خوب بوده ،هست و خواهد بود..... فقط تراکتور..... 3
not found 16275 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2013 10 سال دیگه اگه به همین رویه ادامه بده میزاریمش جای استقلال!!! دیگه طرف ما شمایید نه این 6تایی های ندیدبدید تازه به کل رسیده الانم اینا در حد ما نیستن هااااااااااا ولی دوس داریم سربه سرشون بزاریم 1
The Developer 5479 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2013 10 سال دیگه اگه به همین رویه ادامه بده میزاریمش جای استقلال!!!دیگه طرف ما شمایید نه این 6تایی های ندیدبدید تازه به کل رسیده الانم اینا در حد ما نیستن هااااااااااا ولی دوس داریم سربه سرشون بزاریم خوشحالیم که بالاخره به اون درک رسیدین که طرف کل شما ما نیستیم اخه به ما نمیخورین / شما باید با سایپا و داماش و راه اهن و فوق فوقش با فجر کل بندازین / افرین
فرزانه غلامی 345 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2013 من خودم و کل اقوام طرفدار پرسپولیس هستیم.ولی انصاف بده بااین وضعی که پرسپولیس داره به نظرت به جایی میرسی.؟؟؟:icon_pf (34): 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 28 خرداد، 2013 استقلالیهاش بگن پرسپولیس الان چندمه؟؟:hapydancsmil: الان دقيقاً ميشه بگي كدوم تيم رو تخريب كردي؟
ارسال های توصیه شده