The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ 4 روز دیگه همین کیروش میفته دنبال سید / ببینم لنگیا توقع که ندارید حقیقی وایسه دروازه؟ ای جونم امیر / لنگیا اتیش بگیرید / امیر قلعه نویی در یک مسابقه: ببین در دربیها خود بازیکنان خیلی انگیزه دارند و احتیاجی نیست ما روی مسائل فنی کار کنیم بلکه باید توان و وقتمان را بگذاریم روی مسائل روحی و روانی. فرگوسن میگه سختترین بازیها مقابل تیمهای پایین جدول است. :ws28: 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ یه وقت قضیه مرغابی نشه ها که آخر فصل ما از شما بالاتر باشیم 1 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ شما سعی کنید تو همین لیگ برتر باشین بالاتر از ما شدن پیشکشتون یه وقت جوری نشه که ما دربی فصل بعد رو با راه آهن برگزار کنیما 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ شما سعی کنید تو همین لیگ برتر باشین بالاتر از ما شدن پیشکشتون یه وقت جوری نشه که ما دربی فصل بعد رو با راه آهن برگزار کنیما این جملع رو یادت باشه آخر فصل هم میبینمت مرغابی درس عبرتی نشد براتون؟؟ 10 دقیقه 10 نفره درس عبرت نشد؟؟ هنوز نمیدونی پرسپولیس بخواد هر کاری رو میکنه بدون داداش من بدون برادر!!! 2 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ این جملع رو یادت باشه آخر فصل هم میبینمت مرغابی درس عبرتی نشد براتون؟؟ 10 دقیقه 10 نفره درس عبرت نشد؟؟ هنوز نمیدونی پرسپولیس بخواد هر کاری رو میکنه بدون داداش من بدون برادر!!! من یادم هست ولی میدونم شما یادتون میره چون فصل بعد تاپیک پیش بینی مسابقات لیگ آزادگان برگزار نمیشه 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ من یادم هست ولی میدونم شما یادتون میره چون فصل بعد تاپیک پیش بینی مسابقات لیگ آزادگان برگزار نمیشه فعلا که پایین ترین رتبه لیگ برا شماس 13امی تازه اگه دسته 3 رو حساب نکنیم 2 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ فعلا که پایین ترین رتبه لیگ برا شماس 13امی تازه اگه دسته 3 رو حساب نکنیم خوب لازمه لیگ 90-91 رو یاد آوریت کنم / 91-92 هم که ایشالله تو راهه ( البته خواسته قلبیمه که اینجوری نباشه باور کن) 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ با سلام..... فقط تراکتور..... (پ.ن: دیدم این تاپیک آپ هست گفتم بیام اینو بگم و برم....) 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ با سلام.....فقط تراکتور..... (پ.ن: دیدم این تاپیک آپ هست گفتم بیام اینو بگم و برم....) تیراختور هم که پنچر شد برید دنبال بازیتون 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ به نظر من هیشکی نمیتونه گهرو ببره 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ تیراختور هم که پنچر شد برید دنبال بازیتون از جدول لیگ اصلا خبر نداشتم....نمیدونستم کی کجاست ....فقط پرسپولیس رو مطمئن بودم دور دورا هست.... الان نگاه کردم ....دوم هستیم که...جای تراختور با استقالال عوض شه خوب میشه ...تا آخرم همونجور بمونه خیلی خوبه... بعدشم 1 امتیاز این همه بالیدن نداره.... 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ به نظر من هیشکی نمیتونه گهرو ببره هیشکی=لُنگ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ از جدول لیگ اصلا خبر نداشتم....نمیدونستم کی کجاست ....فقط پرسپولیس رو مطمئن بودم دور دورا هست....الان نگاه کردم ....دوم هستیم که...جای تراختور با استقالال عوض شه خوب میشه ...تا آخرم همونجور بمونه خیلی خوبه... بعدشم 1 امتیاز این همه بالیدن نداره.... فعلا با یه بازی بیشتر اول شده 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ خوب لازمه لیگ 90-91 رو یاد آوریت کنم / 91-92 هم که ایشالله تو راهه ( البته خواسته قلبیمه که اینجوری نباشه باور کن) پس سال 87 و 13امی رو یادت رفته 1 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ پس سال 87 و 13امی رو یادت رفته در لحظه زندگی کن و این فصلتون رو دریاب 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ در لحظه زندگی کن و این فصلتون رو دریاب بدو بابا خاطراتی که برا شما درد آوره برا ما افتخاره اف کیسه ها 1 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ بدو بابا خاطراتی که برا شما درد آوره برا ما افتخاره اف کیسه ها چیزایی که واسه ما افتخاره شما حتی تو خوااب هم ندیدین 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ استقلال میبره هیچ دوشواری هم نداریم 2 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ لُنگیها مجرم نیستند، آنها بیمار هستندبیایید با بیماران درست رفتار کنیم لُنگی بدبختبرو که عقده ای شدید دیگه دورقمی هاااا +:a030:= برو حالشو ببر بدبختا بیچاره ها سوراخا پاره ها تازه تک رقمی شدید واسه ما شاخ میشید؟ همشهری شما دیگه چرا؟؟؟:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده