Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ این تایپیکو دیدم دلم نیومد همین جوری رد شم گفتم که یه دو تا از شاهکار ابکی ها رو بزارم واسه تماشا یه ماه دیگه کنکور دارم دیگه این ورا نمیام....اما بعد از کنکور میام رو دست همتون بلند میشم چه واسه پیش بینی نتایج چه واسه کری خونی و کل کل در ضمن فقط به خاطر همشهریم به اون یکی همشهریم گیر ندادماااا والا ایمان سوژه ای شده واسه خودش لُنگی بدبخت برو که عقده ای شدید دیگه دورقمی هاااا 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ مسابقه همچنان ادامه داره؟نداره؟ آره داداش ولی متاسفانه استارتر به رحمت خدا رفته 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ بابا با این وضعیت لیگ برترشون هروز یه مسابفه تعطیله الان معلوم نیست هفته پیشش کی برگزار میشه اسمائیل شما که زنده بودی یه برنامه میزاشتی من الان میزارم برای این هفته روببخشید دیر شد 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۱ به نظر من حالا لُنگ که تک رقمی شده توی جدول باید در اوج از فوتبال کناره گیری کنه 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ این لنگی ها دلشون به چی خوشه خدا وکیلی؟ سوراخ های قرن 21 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ ضمن عرض سلام و خسته نباشید .... فقط تراکتور..... 6 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ ضمن عرض سلام و خسته نباشید ....فقط تراکتور..... سلام من در کارم بسیار جدی هستم تراکتور چیه؟ نمی شناسیم 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ اسماعیل این یه دونش و داشته باش تا تند تند بعدا برات رو کنم ای بابا 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۱ اسماعیل این یه دونش و داشته باش تا تند تند بعدا برات رو کنم ای بابا +:a030:= برو حالشو ببر بدبختا بیچاره ها سوراخا پاره ها تازه تک رقمی شدید واسه ما شاخ میشید؟ 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ سلاممن در کارم بسیار جدی هستم تراکتور چیه؟ نمی شناسیم نمیشناسی؟ وقتی اومد با چهار تا چرخش از روی تیمتون رد شد میشناسید.... البته فکر میکنم یه چند باری رد شده.....:icon_razz: درس نگرفتین؟ 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ پیش بینی کلی قبوله؟؟؟ پرسپولیس قهرمانه 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ پیش بینی کلی قبوله؟؟؟ پرسپولیس قهرمانه آره قبوله باشه ثبت شد 5 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ آره قبوله باشه ثبت شد باشه بابا واسه اینکه دلتون نشکنه قهرمان تعیین کنین آخه وقتی اول و آخرش سپاهان قهرمانه شما بشینین واسه هم کری بخونین آرزو بر جوانان عیب نیست 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ آره قبوله باشه ثبت شد دستت درد نکنه. باشه بابا واسه اینکه دلتون نشکنه قهرمان تعیین کنینآخه وقتی اول و آخرش سپاهان قهرمانه شما بشینین واسه هم کری بخونین آرزو بر جوانان عیب نیست سپاهان اصن جزء کری هام محسوب نمیشه شوخی نکن با من 5 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ دستت درد نکنه. سپاهان اصن جزء کری هام محسوب نمیشه شوخی نکن با من آره خوب وقتی قهرمانیش قطعیه کری خوند نمیخواد کافیه تا آخر لیگ صبر کنین 3 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ ﻭﻗﺘﯽ ﯾﻪ ﻟﻨﮕﯽ ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ ﮐﺮﯼ ﻣﯿﺨﻮﻧﻪ ﻭ از تیمش تعریف میکنه ﺑﻬﺶ ﻧﺨﻨﺪﯾﺪ ﻣﺴﺨﺮﺵ ﻧﮑﻨﯿﺪ جدول لیگ رو بهش نشون ندین ﺁﺭﻭﻡ ﺗﻮ ﭼﺸﻤﺎﺵ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺩﺳﺘﺎﺗﻮﻥ ﺑﻪ ﺁﺭﻭﻣﯽ ﻣﻮﻫﺎﺵ ﺭﻭ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﺑﻬﺶ ﺑﮕﯿﺪ ﮐﻪ ﺣﻖ ﺑﺎ ﺍﻭﻧﻪ 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ ﻭﻗﺘﯽ ﯾﻪ ﻟﻨﮕﯽ ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ ﮐﺮﯼ ﻣﯿﺨﻮﻧﻪ ﻭ از تیمش تعریف میکنه ﺑﻬﺶ ﻧﺨﻨﺪﯾﺪ ﻣﺴﺨﺮﺵ ﻧﮑﻨﯿﺪ جدول لیگ رو بهش نشون ندین ﺁﺭﻭﻡ ﺗﻮ ﭼﺸﻤﺎﺵ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺩﺳﺘﺎﺗﻮﻥ ﺑﻪ ﺁﺭﻭﻣﯽ ﻣﻮﻫﺎﺵ ﺭﻭ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﺑﻬﺶ ﺑﮕﯿﺪ ﮐﻪ ﺣﻖ ﺑﺎ ﺍﻭﻧﻪ بارها و بارها همینجا گفتم که آنها مجرم نیستند، بیمار هستند. با آنها مهربان باشیم در هر دو دنیا بهمون خیر و برکت می رسه 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ احوال دوستای 6تاییمون چطوره؟؟ خوبید؟خوشید؟؟ رحمتی خدافظی کرد کیروش بره منت کشی اونم از خدا خواسته شوتش کرد بیرون 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ احوال دوستای 6تاییمون چطوره؟؟ خوبید؟خوشید؟؟ رحمتی خدافظی کرد کیروش بره منت کشی اونم از خدا خواسته شوتش کرد بیرون ما که عالی هستیم تا شما فقیر بیچاره ها چشاتون دراد لُنگی خودت رو آماده کن واسه فردا که توی انجمن نبینمت فردا لونه موش قیمتش از آستون مارتین بالاتره واسه شما 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۱ احوال دوستای 6تاییمون چطوره؟؟ خوبید؟خوشید؟؟ رحمتی خدافظی کرد کیروش بره منت کشی اونم از خدا خواسته شوتش کرد بیرون این آبی ها کلا توی توهم بسر می برند 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده