Mr. Specific 43573 ارسال شده در 12 فروردین، 2013 این تایپیکو دیدم دلم نیومد همین جوری رد شم گفتم که یه دو تا از شاهکار ابکی ها رو بزارم واسه تماشا یه ماه دیگه کنکور دارم دیگه این ورا نمیام....اما بعد از کنکور میام رو دست همتون بلند میشم چه واسه پیش بینی نتایج چه واسه کری خونی و کل کل در ضمن فقط به خاطر همشهریم به اون یکی همشهریم گیر ندادماااا والا ایمان سوژه ای شده واسه خودش لُنگی بدبخت برو که عقده ای شدید دیگه دورقمی هاااا 2
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 12 فروردین، 2013 مسابقه همچنان ادامه داره؟نداره؟ آره داداش ولی متاسفانه استارتر به رحمت خدا رفته 3
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 12 فروردین، 2013 بابا با این وضعیت لیگ برترشون هروز یه مسابفه تعطیله الان معلوم نیست هفته پیشش کی برگزار میشه اسمائیل شما که زنده بودی یه برنامه میزاشتی من الان میزارم برای این هفته روببخشید دیر شد 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 20 فروردین، 2013 به نظر من حالا لُنگ که تک رقمی شده توی جدول باید در اوج از فوتبال کناره گیری کنه 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 21 فروردین، 2013 این لنگی ها دلشون به چی خوشه خدا وکیلی؟ سوراخ های قرن 21 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 21 فروردین، 2013 ضمن عرض سلام و خسته نباشید ....فقط تراکتور..... سلام من در کارم بسیار جدی هستم تراکتور چیه؟ نمی شناسیم 5
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 21 فروردین، 2013 اسماعیل این یه دونش و داشته باش تا تند تند بعدا برات رو کنم ای بابا 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 21 فروردین، 2013 اسماعیل این یه دونش و داشته باش تا تند تند بعدا برات رو کنم ای بابا +:a030:= برو حالشو ببر بدبختا بیچاره ها سوراخا پاره ها تازه تک رقمی شدید واسه ما شاخ میشید؟ 4
hasti1988 22046 ارسال شده در 21 فروردین، 2013 سلاممن در کارم بسیار جدی هستم تراکتور چیه؟ نمی شناسیم نمیشناسی؟ وقتی اومد با چهار تا چرخش از روی تیمتون رد شد میشناسید.... البته فکر میکنم یه چند باری رد شده.....:icon_razz: درس نگرفتین؟ 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 21 فروردین، 2013 پیش بینی کلی قبوله؟؟؟ پرسپولیس قهرمانه آره قبوله باشه ثبت شد 5
...YaSss 1393 ارسال شده در 21 فروردین، 2013 آره قبوله باشه ثبت شد باشه بابا واسه اینکه دلتون نشکنه قهرمان تعیین کنین آخه وقتی اول و آخرش سپاهان قهرمانه شما بشینین واسه هم کری بخونین آرزو بر جوانان عیب نیست 4
not found 16275 ارسال شده در 21 فروردین، 2013 آره قبوله باشه ثبت شد دستت درد نکنه. باشه بابا واسه اینکه دلتون نشکنه قهرمان تعیین کنینآخه وقتی اول و آخرش سپاهان قهرمانه شما بشینین واسه هم کری بخونین آرزو بر جوانان عیب نیست سپاهان اصن جزء کری هام محسوب نمیشه شوخی نکن با من 5
...YaSss 1393 ارسال شده در 21 فروردین، 2013 دستت درد نکنه. سپاهان اصن جزء کری هام محسوب نمیشه شوخی نکن با من آره خوب وقتی قهرمانیش قطعیه کری خوند نمیخواد کافیه تا آخر لیگ صبر کنین 3
The Developer 5479 ارسال شده در 24 فروردین، 2013 ﻭﻗﺘﯽ ﯾﻪ ﻟﻨﮕﯽ ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ ﮐﺮﯼ ﻣﯿﺨﻮﻧﻪ ﻭ از تیمش تعریف میکنه ﺑﻬﺶ ﻧﺨﻨﺪﯾﺪ ﻣﺴﺨﺮﺵ ﻧﮑﻨﯿﺪ جدول لیگ رو بهش نشون ندین ﺁﺭﻭﻡ ﺗﻮ ﭼﺸﻤﺎﺵ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺩﺳﺘﺎﺗﻮﻥ ﺑﻪ ﺁﺭﻭﻣﯽ ﻣﻮﻫﺎﺵ ﺭﻭ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﺑﻬﺶ ﺑﮕﯿﺪ ﮐﻪ ﺣﻖ ﺑﺎ ﺍﻭﻧﻪ 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 24 فروردین، 2013 ﻭﻗﺘﯽ ﯾﻪ ﻟﻨﮕﯽ ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ ﮐﺮﯼ ﻣﯿﺨﻮﻧﻪ ﻭ از تیمش تعریف میکنه ﺑﻬﺶ ﻧﺨﻨﺪﯾﺪ ﻣﺴﺨﺮﺵ ﻧﮑﻨﯿﺪ جدول لیگ رو بهش نشون ندین ﺁﺭﻭﻡ ﺗﻮ ﭼﺸﻤﺎﺵ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺩﺳﺘﺎﺗﻮﻥ ﺑﻪ ﺁﺭﻭﻣﯽ ﻣﻮﻫﺎﺵ ﺭﻭ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻣﯿﮑﻨﯿﺪ ﺑﻬﺶ ﺑﮕﯿﺪ ﮐﻪ ﺣﻖ ﺑﺎ ﺍﻭﻧﻪ بارها و بارها همینجا گفتم که آنها مجرم نیستند، بیمار هستند. با آنها مهربان باشیم در هر دو دنیا بهمون خیر و برکت می رسه 3
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 24 فروردین، 2013 احوال دوستای 6تاییمون چطوره؟؟ خوبید؟خوشید؟؟ رحمتی خدافظی کرد کیروش بره منت کشی اونم از خدا خواسته شوتش کرد بیرون 4
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 24 فروردین، 2013 احوال دوستای 6تاییمون چطوره؟؟ خوبید؟خوشید؟؟ رحمتی خدافظی کرد کیروش بره منت کشی اونم از خدا خواسته شوتش کرد بیرون ما که عالی هستیم تا شما فقیر بیچاره ها چشاتون دراد لُنگی خودت رو آماده کن واسه فردا که توی انجمن نبینمت فردا لونه موش قیمتش از آستون مارتین بالاتره واسه شما 2
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 24 فروردین، 2013 احوال دوستای 6تاییمون چطوره؟؟ خوبید؟خوشید؟؟ رحمتی خدافظی کرد کیروش بره منت کشی اونم از خدا خواسته شوتش کرد بیرون این آبی ها کلا توی توهم بسر می برند 2
ارسال های توصیه شده