ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ تالار معماری هم زیاد داشت البته الان و نمیدونم ولی قبلا من زیاد دیده بودم مخصوصا تو نمونه کارای بچه ها یا نمونه های راندو و اینا اینبار اگر دیدم حتما گزارش میکنم یا اینجا لینکش و میذارم 2 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ منم که هفته پیش نمیتونستم وارد تالار بشم قبلشم آپلود سنترم خطا میداد لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ خیلی خوبه انجام اینکار خیلی شده به این تاپیکا برخورد کردم اما متاسفانه الان خاطرم نیسباز دیدم حتما میگم خدمتتون تالار معماری هم زیاد داشت البته الان و نمیدونم ولی قبلا من زیاد دیده بودم مخصوصا تو نمونه کارای بچه ها یا نمونه های راندو و اینا اینبار اگر دیدم حتما گزارش میکنم یا اینجا لینکش و میذارم دستتون درد نکنه بابت همکاریتون منم که هفته پیش نمیتونستم وارد تالار بشمقبلشم آپلود سنترم خطا میداد آره هفته پیش این مشکل بود. ولی الان بیشتر هدفمون همکاری با همدیگه واسه اصلاح تاپیکایی هست که عکسا و لینکاشون خراب شده یا تکراری هستن. 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۱ ظاهرا محتوای این لینک از بین رفته =====> #1 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۱ ظاهرا محتوای این لینک از بین رفته =====> #1 مرسی. درست شد 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۱ اینجارم یه نگاه کن====> #1 مرسی این مشکل نداشت، سالم بود 1 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۱ مرسی این مشکل نداشت، سالم بود وقتی تو پرشین گیگ دکمه دانلود رو میزنی دانلود میشه و مشکلی نداره؟ واسه من دانلود نمیشه هاااا 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۹۱ وقتی تو پرشین گیگ دکمه دانلود رو میزنی دانلود میشه و مشکلی نداره؟واسه من دانلود نمیشه هاااا پرشین گیگ بعضی وقتا اذیت میکنه. واسه من دانلود شد می تونید لینکش رو هم از پرشین گیگ کپی کنین تو دانلودمنیجر احتمالاً بشه واسه شما هم. 1 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۱ [h=1]شیتها[/h]صفحات 10 و 11 و 12 عکس هاش نشون داده نمیشه. 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۱ تالار صنایع هم چند هفته هست اینکارو شروع کرده ،مهندس خوشفکر اطلاعیه زده بود .... این هم لینک: اجرای مینی 5s در تالار مهندسی صنایع 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده