sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ تبریک می گم به دوستای خوش قلمم...از سحر بانو تا پیرهاید عزیز...تا پیمان بزرگوار...و نسترن بانو گرامی...و دوستای خوب دیگه ام من مثه همیشه تو هر نوشته یک حسی رو واسه ستایش نوشته پیدا کردم و به همه شون رای دادم...به جز نوشته ی خودم... نوشته ام سفارشی بود...یک هدیه ی ناقابل واسه یک دوست... جایزه ام رو قبل از شروع مسابقه گرفته بودم... از دوستانی که حسشون به نوشته ی من گره خورد ممنون هستم...بدونن این حس مشترک بوده.... در ضمن در مورد نظر یکی از دوستان خوب و خوش قلممون که گفتن بعضی به همه رای می دن و نقد کردن این عمل رو....و باید یک انتخابی صورت بگیره و تفاوتی بین نوشته ها قائل بشیم.. با احترام به دوستمون و ارج نهادن به اون و اینکه در اصل نظر و منطقش با ایشون موافق هستم.. البته من به همه ی نوشته ها رای دادم به جز شماره دو که مربوط به خودم بود... دلیلم واسه این کار تو هر مسابقه این هست که هیچ وقت واسه خودم...واسه شخص خودم..متر و معیار تعیین نمی کنم تو نوشته ها...من از هر نوشته به اندازه ی ظرف احساس و ظرف واژه ای که منتقل می کنه لذت می برم... اگر این امکان محدود می شد...شاید خودم رو مجبور می کردم که کمتر انتخاب کنم..تازه اونم به صورت رندمی و تصادفی باز...در غیر این صورت با رضایت خاطر به تک تک دوستانم رای می دهم..و این یک اعتقاد هست... و از اون بالاتر این یک حق هست برای من...که بتونم براساس اونچه اعتقاد دارم..عمل کنم... من در این مواقع احساسم بر منطقم پیروز است...البته در حوزه ی ادبیات این طوری هستم در مورد سایر دوستانم نمی دونم..ولی دلیل من این بود... . . . نهال خانوم...ممنونم از حضور خوبتون تو تالار و برگزاری این مسابقات خوب... 8 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ شما برو خوشحال باش ازت امتیاز کم نمیکنم میخوای تمام امتیازاتو ازت بگیرم ؟؟؟ میخوای بالای اسمت بنویسم کاربر تازه وارد؟؟؟:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ میخوای تمام امتیازاتو ازت بگیرم ؟؟؟میخوای بالای اسمت بنویسم کاربر تازه وارد؟؟؟:icon_razz: آرزومه دستت مرسی کمتر اسپم کن 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ آرزومه دستت مرسی کمتر اسپم کن :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ من آخر شدم تبریک به همه شرکت کنندگانمخصوصا نفر اول و آخر دقت کنید که آخر شدن هم خیلی سخته تو کنکور هم همینطوره 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۱ هان؟بله؟ :vahidrk: همش دنبال امتیاز و مدال باشین میگم سارایی این patriot. کیه امتیازشو خوردی ؟ خو برنده شده چرا جایزشو نمیدی آخه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده