Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۱ سارایی جایزه منو کی میدی زود باش دیگه 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ سارایی جایزه منو کی میدی زود باش دیگه جایزه چیه باز ؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ جایزه چیه باز ؟ جایزه مسابقه نکنه میخوای بالا بکشی ازت شکایت میکنما 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ جایزه مسابقه نکنه میخوای بالا بکشی ازت شکایت میکنما مگه توم شرکت کردی ؟ 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ جایزه مسابقه نکنه میخوای بالا بکشی ازت شکایت میکنما تو چشای من نگاه کن بعد دروغ بگو 3 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ خسته نباشید همه ی متن ها قشنگ بود :icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ همه متن ها پر احساس بودن و قشنگ با سپاس از دوستان ما نیز رای دادیم.......................... 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ نتایج : 150 امتیاز برای متن 7 با 30 رای .... از sahar 91 100 امتیاز برای متن 1 با 23 رای .... از پیرهاید 100 امتیاز برای متن 6 با 23 رای .... از peyman2133 50 امتیاز برای متن 3 با 21 رای ..... از نسترن تبریک دوستان عزیزمون بقیه دوستان شرکت کننده : متن 2 با 20 رای .... از sam arch متن 4 با 13 رای .... از مهرآذین متن 8 با 12 رای .... از desinger.bardia متن 5 با 11 رای .... از alimec ممنون از همه دوستانی که رای دادن و همه دوستانی که در مسابقه شرکت کردن. اینکه دوستان جدیدی در مسابقه شرکت کردن عالی بود. 16 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ به شماره های 1 و 2 و 7 رای داده بودم..... به دوستان عزیز تبریک میگم... 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ تو چشای من نگاه کن بعد دروغ بگو پس جایزه من چی شد نامرد جایزمو بالا کشیدی بده زود:w821: 4 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ تبریک میگم.خصوصا نوشته 7 واقعا خوب بود. میگم ماییکه به شماره 7 رأی دادیم چیزی گیرمون نمیاد سارا؟ حداقل شماره 7 یه ذره از امتیازارو بده به ما... 5 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ امتیازها از شیر مادر حلال تر باشه....تحفه ای هست که مدیرمون دست کرده تو جیب بیت المال نواندیشان از کیسه ی خلیفه ای به نام محمد کشیده بیرون... پُر واضح است که از مرز گذشته است و از دهان شیر اومده بیرون....و به قول قدیمی ها یک مو هم از محمد کندن غنیمت است پ.ن:جملات فوق شوخی بود نَمَکین....از هر حرمت شکنی مُبرا است.....(دیگه باید به پ.ن اینجوری که می خواد سوتفاهم رو از نوشته هام دور کنه عادت کنین....چون جماعت کج خیال زیاد هست..باید با این توضیح ها ازشون برائت جویی کرد) تبریکات عرض می کنیم به دوستان منتخب با آرای ماخوذه کاربرا 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ پس جایزه من چی شد نامرد جایزمو بالا کشیدی بده زود:w821: هان؟بله؟ :vahidrk: میگم ماییکه به شماره 7 رأی دادیم چیزی گیرمون نمیاد سارا؟ همش دنبال امتیاز و مدال باشین 3 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ تبریک به همه ی ذوستان و با سپاس از دوستانی که نسبت به من لطف داشتن حداقل شماره 7 یه ذره از امتیازارو بده به ما... باشه من حرفی ندارم...قابل شما دوستای خوبمو نداره....... مهم اینکه از نوشته من خوشتون اومده...این برای من از هر امتیازی بالاتره........ 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ تبریک میگم به دوستان برنده و دیگر شرکت کنندگان عزیــــــــز:wubpink: 6 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ همش دنبال امتیاز و مدال باشین باشه من حرفی ندارم...قابل شما دوستای خوبمو نداره....... مهم اینکه از نوشته من خوشتون اومده...این برای من از هر امتیازی بالاتره........ سارا دیدی خودش راضیه. امتیازارو بده به من...:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۱ سارا دیدی خودش راضیه. امتیازارو بده به من...:gnugghender: شما برو خوشحال باش ازت امتیاز کم نمیکنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده