Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ چیکار کرده مگه؟؟؟؟؟ والللا ما که نفهمیدیم! گفتن: خودش میدونه 4 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ والللا ما که نفهمیدیم! گفتن: خودش میدونه انوقت تکلیف این حس کنجکاوی ما چی میشه ؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ انوقت تکلیف این حس کنجکاوی ما چی میشه ؟؟؟ شما همینجوری تو کفش بمون ! شاید فرجی شد 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ یعنی من میخوام بدونم شوما خجالت نمیکشین؟ خجالت ما رو میکشه، ما که خجالت نمیکشیم ( امروز اینو در مورد سیگار شنیدم، بجای خجالت سیگار بزارین ) 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ یه سوال از استارتر این کجایِن بوده ( kojayen )، یا کجایَن ( kojayan ) ؟ یعنی لهجهتون اینجوریه ؟ 3 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ چیکار کرده مگه؟؟؟؟؟ والللا ما که نفهمیدیم! گفتن: خودش میدونه انوقت تکلیف این حس کنجکاوی ما چی میشه ؟؟؟ شما همینجوری تو کفش بمون ! شاید فرجی شد أأأأأأ چقدر کنجکاو پس اصفهونیا کنجکاوم هستن؟؟؟!!! آقا پیمان اومد ولی حیف از دستم در رفت این سری اگه اومد لطفا سریع تر خبر بدین با تشکر بیشتر 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ سهلااااااااااااااام.خوبین آیا؟؟ 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ سهلااااااااااااااام.خوبین آیا؟؟ سلااااااااااااااااااام خوبیم شما چطوری آیااااااااااا؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ سلااااااااااااااااااام خوبیم شما چطوری آیااااااااااا؟؟ خوفم.مرسی. 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ خوفم.مرسی. خوشم میاد فقط خودمونیم هیچ اصفهانی اینجا نیست آخ جون صاحباش نیستن:hapydancsmil: هر آتیشی بخوایم میسوزونیم 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ خوشم میاد فقط خودمونیم هیچ اصفهانی اینجا نیست آخ جون صاحباش نیستن:hapydancsmil: هر آتیشی بخوایم میسوزونیم ئهههههههههههه فکر کردم تو اصفهانی هستی. 4 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ ئهههههههههههه فکر کردم تو اصفهانی هستی. آرهههههههههههههه عزیزم نه اصفهونی نیستم ولی اصفهونیارو دوست میدام 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ آرهههههههههههههه عزیزم نه اصفهونی نیستم ولی اصفهونیارو دوست میدام منم همینطور. کاش بودن حالا مثلا ما مهمونیم. 4 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ خوشم میاد فقط خودمونیم هیچ اصفهانی اینجا نیست آخ جون صاحباش نیستن:hapydancsmil: هر آتیشی بخوایم میسوزونیم تاپیک محاصره شد ؛ دستا بالا ؛ بی حرکت ... 5 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ بچهها، بیاین با لهجه اصفهونی بحرفیم راستی، این اصفهونیا چرا از چند واژه خیلی زیاد استفاده میکنن؟ به خاطر مسایل امنیتی ( امکان ترور شدن )، نمتونم بکار ببرم 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ منم همینطور. کاش بودن حالا مثلا ما مهمونیم. اشکال نداره فرض کن من میزبتنم تو هم مهمان خوش اومدی خواهر منزل خودته صفا آوردی بفرما چی میل داری نصفه شبی برات بیارم؟:(50)::cakesmileyf::coffee: :ws28::ws28: 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ تاپیک محاصره شد ؛ دستا بالا ؛ بی حرکت ... من که کاری نکردم:banel_smiley_52: داشتم آبرو داری میکردم براتون 5 لینک به دیدگاه
mahnaz 7584 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ بچهها، بیاین با لهجه اصفهونی بحرفیم راستی، این اصفهونیا چرا از چند واژه خیلی زیاد استفاده میکنن؟ به خاطر مسایل امنیتی ( امکان ترور شدن )، نمتونم بکار ببرم دقیقا کدوم واژه ها؟ بگو نترس 5 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ دقیقا کدوم واژه ها؟ بگو نترس آره دقیقاً کدوم واژه هاست ؟؟؟ فکر کنم یکیش " خره " باشه !!!! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده