Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ سلام.... ali.fatemi4 هستم یک اصفهانی مقیم کرج! درود بر شما حالدون چيطورس ؟ سلام برهمه ی همشهریان گلخوبید؟ درود بر مهرآذين كجا بودين تا حالا ؟! از اين ابراز وجوداي شما عزيزاي اصفهاني سپاسگذارم ! 4 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ درود بر شما حالدون چيطورس ؟ درود بر مهرآذين كجا بودين تا حالا ؟! از اين ابراز وجوداي شما عزيزاي اصفهاني سپاسگذارم ! سلام دوستان آقا سامان لطف دارید زیر سایه خدا بودیم دیگه دیگه گرفتار درسم و کلا خیلی انجمن نمیتونم بیام تشکر ژارسین خانم 3 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۲ "کیلی تامکو " چیست ؟ آیا نام رشته کوه است ؟ آیا نام رودخانه و یا شهری است ؟! . . . . خیر . . . . این زمزمه ی یک اصفهونی است که دنبال کلیدهایش می گردد ... اینم برا اینکه یخادون واشه ... 5 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ در اين تاپيكو تخته كنيد لدفن !!!! 4 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ در اين تاپيكو تخته كنيد لدفن !!!! امر دیگه:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ در اين تاپيكو تخته كنيد لدفن !!!! :whistles: 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ امر دیگه:vahidrk: :whistles: ها؟ چيه ؟ خب داره خاك ميخوره !!!! اين فهيمم كه فقط مياد و ميره !! انگار نه انگار پيامي چيزي بهش داديم ! 2 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ ها؟ چيه ؟ خب داره خاك ميخوره !!!! اين فهيمم كه فقط مياد و ميره !! انگار نه انگار پيامي چيزي بهش داديم ! بفرمائید شروع کنید 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ بفرمائید شروع کنید خوبيد ؟ خوشيد ؟ نيستيد ؟ كم پيداييد ؟ 2 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ خوبيد ؟ خوشيد ؟ نيستيد ؟ كم پيداييد ؟ خوبیم خوشیم ستاره سهیلیم 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ خوبیم خوشیم ستاره سهیلیم شما هم دستمال ببند به سرت بيا كمك 3 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ دوستان اصفهونی واقعاً بی بخاریدا ... یه حرکتی یه جنبشی یه چیزی ...:vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ غزل با لهجه ي اصفهاني: تو دری مچد، دلی من دسد نه میشد کندد، نه میشد بسد روزی عاشورا، عرقی جلفای نه میشد خوردد، نه میشد نسد تو گلی غمزه ی جلو چشمی نه میشد بود کرد، نه میشد دس زد دلی من گربه س، سنبلتیفم شنیده س بودا، آ شده س مسد نیمیگم اصی نبودم عاشق ولی عشقی تو همه را پس زد برا من بسس که تو آلو شی تا به ما بلکی برسد هسد برا من بسس که گزی آرتی بخوری من شم آرتی لا لثد آ دلی سرتق مگه باور کرد؟ نه میشد کندد، نه میشد بسد دوستان عزیز اصفهونی ترجمه کنید لطفاً ... 5 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۲ غزل با لهجه ي اصفهاني: تو دری مچد، دلی من دسد نه میشد کندد، نه میشد بسد روزی عاشورا، عرقی جلفای نه میشد خوردد، نه میشد نسد تو گلی غمزه ی جلو چشمی نه میشد بود کرد، نه میشد دس زد دلی من گربه س، سنبلتیفم شنیده س بودا، آ شده س مسد نیمیگم اصی نبودم عاشق ولی عشقی تو همه را پس زد برا من بسس که تو آلو شی تا به ما بلکی برسد هسد برا من بسس که گزی آرتی بخوری من شم آرتی لا لثد آ دلی سرتق مگه باور کرد؟ نه میشد کندد، نه میشد بسد دوستان عزیز اصفهونی ترجمه کنید لطفاً ... ایول مثلا چ حرکتی خب؟! 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ از اصفهانی ها کی در جریان میتینگ روزجمعه است؟ 4 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ از اصفهانی ها کی در جریان میتینگ روزجمعه است؟ چه میتینگی ؟ چه آشی ؟ چه کشکی ؟؟ قایمکی قرار میزارین اونوقت میگید کی در جریانه ؟ زود تند سریع رو کنید هر قراری که گذاشتید !!! :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ از اصفهانی ها کی در جریان میتینگ روزجمعه است؟ هيش كي در جريان نيست آقا پيمان ! هنوز به بچه ها سايت نگفتم ! 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ حالا که ما نیستیم، برین میتینگ:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ حالا که ما نیستیم، برین میتینگ:vahidrk: ميتونيم و ميريم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده