ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من اصفهونی نیستم اما اصفهونیا را دوست میدااااااااااااااااارم :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دیروز لب آب بودم ! پل خواجو ! رفته بودم پایین اون پله ها نشسته بودم ! پاهامو کرده بودم تو آب ! اینقده حال داااااااااااااد جادون خالی راستی دوستان همگی سالمید ؟ کمکای اولیه ( یخچال ، تلویزیون ال ای دی و ... ) بهتون رسیده ؟ به شما دادند به ما که ندادند آشنا داشتید؟ یا حبیب آباد زندگی میکنید آقا امداد رسانی خیلی ضعیفه به کجا بگم این همه دردو من الان هوس رانی کردم! 3 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۲ به شما دادندبه ما که ندادند آشنا داشتید؟ یا حبیب آباد زندگی میکنید آقا امداد رسانی خیلی ضعیفه به کجا بگم این همه دردو من الان هوس رانی کردم! فروردینی که هستی،اصفهانیم هستی؟ خیلی کمالات داریا 2 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فروردینی که هستی،اصفهانیم هستی؟خیلی کمالات داریا قربون دادا 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ما که هستیم دوستان کم لطفن 3 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اصفونیا با هم رفتن امتحان ما اینجا را میچرخونیم تا برگردن:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Armita66 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من اصلیتم اصفهانیه ولی از بچگی تهران بزرگ شدم 2 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من اصلیتم اصفهانیه ولی از بچگی تهران بزرگ شدم حالا تکلیف خودتو روشن کن اصفونی یا تهرونی؟ برا ورود به اینجا باید کد بدی 3 لینک به دیدگاه
Armita66 245 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا تکلیف خودتو روشن کن اصفونی یا تهرونی؟ برا ورود به اینجا باید کد بدی والا پدر بزرگ پدریم ما را آواره کرد اومد تهران ما هم اونجا بزرگ شدیم کد بین اللملی خوبه؟ hjgdfsxyuqtwelqkjspq:ws3: 2 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ والا پدر بزرگ پدریم ما را آواره کرد اومد تهران ما هم اونجا بزرگ شدیمکد بین اللملی خوبه؟ hjgdfsxyuqtwelqkjspq:ws3: اهوم پس شوما در واقع تبعید شده اید باید به کتاب قانون نگا کنم بینم اخرش به کجا تعلق داری کد پذیرفته شد خوش اومدی 5 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ كوجايين پَ ؟!؟! ما اینچاهیم داداش:shad: شما کجاهید؟ 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ما اینچاهیم داداش:shad:شما کجاهید؟ ما هم همین دورو ورا میپلکیم 2 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ما هم همین دورو ورا میپلکیم تو مگه امتجان نداری برو سر دزس ومقشت بچه جون 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو مگه امتجان نداری برو سر دزس ومقشت بچه جون درس و امتحان دارم ولي دزس و امتجان ندارم 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درود به همه اصفهانی های عزیز... این دو تا پست رو نگاهی بکنید و نظرتون را راجع بهشون بفرمایید... http://www.noandishaan.com/forums/thread109494-34.html#post1225590 http://www.noandishaan.com/forums/thread109494-33.html#post1225318 خوبس ؟ ممنون... 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قابلی قبولس مخصوصا حلیمدون عالی شدس 4 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درس و امتحان دارم ولي دزس و امتجان ندارم چی گفتی ؟هنگ کردم .انشا صفر میشی 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چی گفتی ؟هنگ کردم .انشا صفر میشی يه نگاه به پست خودت بنداز !! اون وقت ميفهمي اگه من انشا صفر ميشم تو املا صفر ميشي!! حتما فارغ التحصيلم شدي !! 3 لینک به دیدگاه
ژارسین 4579 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ يه نگاه به پست خودت بنداز !! اون وقت ميفهمي اگه من انشا صفر ميشم تو املا صفر ميشي!! حتما فارغ التحصيلم شدي !! وا مگه این مورچه ها دستشویی ندارندآخه یکی بهشون بکه این جا چرا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده